kikaw29 07.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Tutaj proszę o umieszczanie komentarzy do Dziennika Herbowy C121 autorstwa kikaw29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek73 08.04.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam, Ja również buduje dom w oparciu o projekt c121 herbowy. Domek ma już położoną dachówkę i wstawione okna dachowe plus rynny. Zmiany jakie dokonałem to usunięcie balkonu i jednego okna połaciowego (lewe od lukarny). Powiększone zostało także lekko pomieszczenie na kotłownie kosztem drugiego pomieszczenia gospodarczego (wyjscie na ogród) tzn. drzwi zostaly przesuniete i rozdzielajaca scianka działowa. Zmieniłem schody zabiegowe na proste wylewane. Budowę zaczęto w pażdzierniku 2007. Całkowity kosz budowy tzn rob.+ mat. (bez działki) do obecnego stanu to 160 tys. PLN. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaw29 10.04.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 radek73 fajnie, że odpisałeś, juz wcześniej widziałam na forum, ze budujesz herbowego. mozesz przesłać kilka zdjęć na priv? z czego budowałeś i czy pojawiły się jakieś niezgodności w projekcie, mozna cos udoskonaliś zanim zaczniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodnik66 15.06.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja też buduję herbowego. Jestem na etapie ścian. Moje zmiany do przestawienie okien w salonie - drzwi tarasowe będą na przeciwko kuchni, schodu na piętro żelbetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAKO_25 28.08.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam,przymiezamy sie z do zakupu tego projektu, czy można liczyc na jakies porady, zmiany w projekcie i oczywiscie zdjęcia z realizacju na priv.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts