bobiczek 08.04.2008 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bo mnie nie wszystkie.Zadowolony jestem że odbiłem od administratora, że mam ciszę i spokój, że sam sobie panem i że prywata mocna - to takAle odśnieżanie drogi, brak telefonu, koszenie, obowiązek i wyliczenia podatku nie małego, to mi mąci troszkę.Komfort samotności jest - i to piękny, ale te "inne" nagle związane z maniem, to kurcze mało fajne jakoś.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.04.2008 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mnie uwiera but...musze chyba sobie obciac palec albo piete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.04.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mnie uwiera but...musze chyba sobie obciac palec albo piete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.04.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Bobiczek, a czego się spodziewałeś? Drogi same się odśnieżą, trawnik sam się skosi? O naiwności ludzka..... Trzeba było zostać w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bobiczek, coś ostatnio mało Ci się podoba a to żona nie tak jak potrzeba, a to trawa za szybko rośnie maruda z Ciebe troszkę może to przesilenie wiosenne a może jakiś kryzysik, wieku średniego na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.04.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Też tak myślę - smutas z ciebie jakie odśnieżanie, jaki podatek? Niby marzenie się spełniło - a tu nic...cisza...nic szczególnego się nie stało...a na dodatek nowe problemy... FACET - weź się w garść - kup żonie wiosenną bieliznę - dobrego szampana - wyjedźcie na weekend na Mazury (moge ci cos polecic ) połaźcie na spacery, pogadajcie - jak się wygadacie to pokochajcie...jak to nie pomoże...to... no tego już ci nie podpowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeYourself 08.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bobiczek wyłóż cały ogród folią i wysyp korę podjazd zrób podgrzewany zawsze to o 2 problemy mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.04.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ...Trzeba było zostać w bloku http://www.youtube.com/watch?v=n7zJg0NmbkM&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Mnie uwiera but...musze chyba sobie obciac palec albo piete. bardzooooo śmieszne, ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 no dobra-może i miałem zły dzień, bo mnie ręka bolała od rozwalania drewna co je przywieźli do kominka. No i dużo mi zostało jeszcze tej rąbanki. Sorry, to przez to chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 bobiczek, a za co Ty chłopie przepraszasz? To już sobie pozrzędzić nie można? Wszyscy tak na Ciebie stadem naskoczyli, a to pewnie dlatego, że tak samo cierpią, tylko za nic nie chcą się do tego przyznać! Ja rozumiem, że znajdzie się jakiś jeden oryginał co kocha płacić podatki, kosić wyczynowo, odśnieżać (najlepiej przed ważnym spotkaniem), rąbać, pielić, itd. I tylko dla tych rozrywek wyprowadził się z bloku. Ale żeby tylu? Niemożliwe! To są normalne koszty frajdy mania domu, nie zalety. I tego się będę trzymać jak już wybudujemy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dzięki, dzięki za wsparcie a już myślałem że jakis nienormalny jestem. Nie chodzi o to że mam jakieś żale i żałuję - absolutnie. Jestem szczęsliwy że mieszkam poza blokowiskiem. Ale czasami nachodzi refleksja, że to wszystko to super jest - ale łyżeczka dzeigciu znajdzie się w beczce, bez obaw. Zobaczycie jak dowali taka zima jak w zeszłym roku. Odśnieżałem do wyjazdu 50 metrów z synami o 23.00 A rano ku...a po kolana i do pracy trzeba było urlop bezpłatny skamleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 08.04.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Bobiczek nie narzekaj, bo mogło być jeszcze gorzej. Przeczytaj, co znalazłam na forum muratora: Zima w Beskidach. 12 SIERPNIA. Przeprowadzilismy sie do naszego nowego domu, Boze jak tu pieknie. Drzewa wokól wygladaja tak majestatycznie. Wprost nie moge sie doczekac, kiedy pokryja sie sniegiem. 14 PAZDZIERNIKA Beskidy sa najpiekniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liscie zmienily kolory - tonacje pomaranczowe i czerwone. Pojechalem na przejazdzke po okolicy i zobaczylem kilka jeleni. Jakie wspaniale! Jestem pewien, ze to najpiekniejsze zwierzeta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boze, jak mi sie tu podoba. 11 LISTOPADA. Wkrótce zaczyna sie sezon polowan. Nie moge sobie wyobrazic, jak ktos moze chciec zabic cos tak wspanialego, jak jelen. Mam nadzieje, ze wreszcie zacznie padac snieg. 2 GRUDNIA Ostatniej nocy wreszcie spadl snieg. Obudzilem sie i wszystko bylo przykryte biala koldra Widok jak z pocztówki bozonarodzeniowej. Wyszlismy na zewnatrz, odgarnelismy snieg ze schodów i odsniezylismy droge dojazdowa Zrobilismy sobie swietna bitwe sniezna (wygralem) a potem przyjechal plug sniezny i znowu musielismy odsniezyc droge dojazdowa. Kocham Beskidy. 12 GRUDNIA. Zeszlej nocy znowu spadl snieg. Plug sniezny znowu powtórzyl dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce. 19 GRUDNIA Kolejny snieg spadl zeszlej nocy. Ze wzgledu na nieprzejezdna droge dojazdowa nie dojechalem do pracy. Jestem kompletnie wykonczony odsniezaniem. Pieprzony plug sniezny. 22 GRUDNIA Zeszlej nocy napadalo jeszcze wiecej tych bialych gówien. Cale dlonie mam w pecherzach od lopaty. Jestem przekonany, ze plug sniezny czeka tuz za rogiem, dopóki nie odsnieze drogi dojazdowej. Skurwysyn! 25 GRUDNIA Wesolych Pierdolonych Swiat! Jeszcze wiecej gównianego sniegu. Jak kiedys wpadnie mi w rece ten skurwysyn od plugu snieznego... przysiegam - zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypia drogi sola, zeby rozpuscila to cholerstwo. 27 GRUDNIA Znowu to biale gówno napadalo w nocy. Przez trzy dni nie wytknalem nosa, z wyjatkiem odsniezania drogi dojazdowej za kazdym razem, kiedy przejechal plug. Nigdzie nie moge dojechac. Samochód jest pogrzebany pod góra bialego gówna. Meteorolog znowu zapowiadal dwadziescia piec centymetrów tej nocy. Mozecie sobie wyobrazic, ile to oznacza lopat pelnych sniegu !? 28 GRUDNIA Meteorolog sie mylil! Tym razem napadalo osiemdziesiat piec centymetrów tego bialego cholerstwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata. Plug sniezny ugrzazl w zaspie a ten lajdak przyszedl pozyczyc ode mnie lopate! Powiedzialem mu, ze szesc juz polamalem kiedy odgarnialem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnia rozwalilem o jego zakuty leb. 4 STYCZNIA Wreszcie wydostalem sie z domu. Pojechalem do sklepu kupic cos do jedzenia i kiedy wracalem, pod samochód wpadl mi cholerny jelen i calkiem go rozwalilem. Narobil szkód na trzy tysiace. Powinni powystrzelac te pieprzone zwierzaki. Ze tez mysliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 LUTEGO Zawiozlem samochód do warsztatu w miescie. Nie uwierzycie, jak zardzewial od tej pieprzonej soli, która posypuja drogi. 18 LUTEGO Przeprowadzilem sie z powrotem nad morze. Nie moge sobie wyobrazic, jak ktos kto ma odrobine zdrowego rozsadku, moze mieszkac na jakims zadupiu w Beskidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 08.04.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Szczecin wydaje sie byc ostatnio bardzo dobrym miejscem do zamieszkania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 09.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 ja nie naskoczyłam - tylko od razu po pysku dałam - na otrzeżwienie - to czasem pomaga - jak się ludziom w głowie przewraca od dobrobytu i braku większych zmartwień ... Sama czasem marudzę... następnego dnia pukam się w czoło...żem gupia baba co chyba dawno po d...ie nie dostała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 09.04.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Bobiczek doskonale cię rozumiem. U mnie tez wszystko lub prawie wszystko jest nie tak jak być miało choć nie chodzi tu o śnieg ani trawnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 09.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 emma2008 to co piszesz jes tak świetne że czytam już 3 raz ale to szczera prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.04.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 tuuuska.U mnie też nie chodzi tylko o trawnik i śnieg, ale nie chciałem sie uzewnętrzniać za bardzo.Skomplikowane mocno i rzeczywiście inne.Trawnik i śnieg był parawanem - właśnie dla takich co myślą i maja przemyślenia jak Ty.Odważysz się na nowy wątek?Ja napiszę na pewno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Aaaaa no, jesli posiadanie domu to temat zastepczy ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.04.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 lump! Nie było o tym że zastępczy , tylko nie do końca opowiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts