Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komu nie spełniły się marzenia - o wybudowanym domu

bobiczek

Recommended Posts

bobiczku - :o :o :o - no to od razu godej a nie że trawa... i podatki...nie każdy zna cię od dawna...i wie co jak było... 8)

nie miałeś szczęścia przy budowie - zadbaj teraz żeby z tego powodu nie rozsypala ci się reszta...

choć zrozumiem, że pewnie czasem twoje wrodzone poczucie humoru daje za wygraną i masz ochotę zachowac się jak bohater "Upadku"...(czego oczywiście Tobie nie życzę bo choć sobie ulżył to w sumie źle się skończyło... )

Masz wiele miłych wspomnień i dużo mocnych argumentów w zanadrzu żeby wycisnąć z tego co masz jeszcze wiele dobrego...i za to trzymam moje osobiste kciuki... :p

PS co wcale nie wyklucza wdrożenia rad mojego mentora od problemów wszelakich - czyli więcej seksu, więcej seksu... :wink:

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

miało byc jak w przysłowiu "Nowy dom, nowe dziecko".

W sumie wszystko jest tylko .... jak to pożenic?

Urlop wychowawczy? - odpada, mamy przeciez kredyt do spacenia.

Opiekunka? - odpada, ponizej 1000 zl nikt nie przyjdzie

Z pewna niesmiałości babcia zgodziła sie opiekowac wnuczka - tylko po co mam sie teraz wyprowadzac z rodzinnego domu by codziennie byc tam 2 razy.

Kursowac Nowy dom->Stary dom -> Praca ->Stary dom ->Nowy dom.

Z nowego domu robi sie tylko miejsce do spania.

Gdzie i o ktorej godzinie jesc obiad?

Moze dla nas dorosłych to by jeszcze nie było uciążliwe tylko pakowac jesienią 4 miesieczne dziecko do samochodu, jechac 8 km, wyciagac jesionią, zimą z auta, wnosic nosidło do domu, a po południu to samo tylko w odwrotnej kolejnosci.

Ile tygodni takich zmian temperatur dziecko wytrzyma zanim sie rozchoruje?

Przyjdzie mi chyba mieszkac w tygodniu w starym domu a w nowym tylko na weekendy - heh, tego wczesniej nie przemyslalem.