Wgregor 17.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ...wentylatory, opory, automatyka , rusztowanie, to wszystko kłopot ale mycie jest przyjemne dwa razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 17.12.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ja myślę o bartoszu.. tylko te wentylatory.. hmm.. Mi zaproponowali zamiast standardowych wentylatorów coś takiego: "Firma Bartosz wprowadziła na rynek centrale wyposażone w wentylatory skrzynkowe komutowane elektronicznie stałoprądowo firmy Ziehl-abegga. Pobierają one ok. 30% energii mniej.". Drożej, ale wg mnie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wgregor 18.12.2008 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tego typu wymienniki gdzie skropliny sciekają " na ciepłą styonę" ( szkoda energii 300-400 g/h w temperaturze pokojowej do kanalizacji) wycofał się ostatnio nawet dospel. W daytonie już jest wymiennik hybrydowy.Życzę przyjemnego mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostek 10.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja myślę o bartoszu.. tylko te wentylatory.. hmm.. Cześć wszystkim! Pytanko do Pablomaks2 Jaki rekuperator wybrałeś?? Zastanawiam się nad Bartoszem sprzedawanym przez firmę LinkAir, ale te ceny związane z robocizną, automatyką itp szczerze mówiąc odstraszają. zaproponowano mi kpl za kwotę 23tyś ;( Proszę o poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 11.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wgregor - nieladnie reklamowac na forum sprzet ktory sam sprzedajesz i to jeszcze kryjac sie za pseudonimem. Napisz kim jestes i czym sie zajmujesz i bedzie przynajmniej uczciwie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wgregor - nieladnie reklamowac na forum sprzet ktory sam sprzedajesz i to jeszcze kryjac sie za pseudonimem. Napisz kim jestes i czym sie zajmujesz i bedzie przynajmniej uczciwie. pozdrawiam Widzisz - też masz takie wrażenie. a myślałem że poapdam w paranoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 15.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Widzisz - też masz takie wrażenie. a myślałem że poapdam w paranoję No bo ciągle te same teksty a na koniec reklama - no jak tu go nie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts