krzysztofh 08.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wczoraj było słonko i popryskałem promanalem moje świerki, sosny i pozostałe iglaki, aż tu wieczorem deszcz. W nocy też padało i teraz siąpi.Czy cokolwiek zostało z mojego oprysku czy jak się wypogodzi pryskać jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 09.04.2008 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 I co nikt nie wie? Tyle tu mądrych głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.04.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Teroretycznie, jeśli parę godzin po oprysku sucho było, to woda odparowała, olej został. Nie powinno spłukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 09.04.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 To znaczy że mimo że rozpuszcza się preparat w wodzie to on się nie wypłukuje jak woda odparuje?Deszcz poszedł po dwóch godzinach.Ale dzięki za odpowiedź już wiem czego się trzymać teraz i na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts