miillka 08.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Czy ktoś stosował kratkę trawnikową jako zabezpieczenie przed rozkopaniem trawnika przez psa? Wiem, że na podjazdach zaleca się, żeby trawa była sadzona tak, żeby nie wystawała ponad krawędź kratki. Mi natomiast zależy na czymś dokładnie na odwrót. Czy jest szansa, żeby trawa przykryła kratkę tak, żeby ta była prawie niewidoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 08.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 O ile nie będziesz po niej chodzić, lub jeździć to się uda.O ile nie to nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 08.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z włanego doświadczenia powiem Ci, że to sie nie udaje . Trawa na tych kratkach jest delikatna i dużo bardziej wrażliwa niz na dużym trawniku. Biegający i siusiający na nią pies powoduje, że jest bez większych szans. Sprawdziliśmy na własne skórze . Dlatego połozyliśmy pełną kostę i nie dostaję juz nerwicy kiedy patrzę na uschnięte kępki trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miillka 08.04.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzięki Jagoda555, zaoszczędziłaś mi kawał roboty. Pozostaje mi już chyba tylko popracować nad psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts