Adar 08.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam, czytam an forum o impregnacji różnych elemantów - płytek, fug itd i nie barzdo wiem czy tez powinnam??Mam gres z firmy jopex taki nie na wysoki połysk, matowy, zaczynamy ukłądać w tym tygodniu, do tego fuga elastyczna mapei (wszystko na ogrzewanie podłogowe), do łazienek też gres, fugi jeszcze nie mam ale chyaba tez mapei (pod prysznicem epoksydowa). I coja mam z tym robić? czy te rzeczy trzeba imprgnować i jak tak to czym i kiedy (przed czy po uruchomieniu podłogówki)?? czy poprostu położone zacznę użytkować. Za porady z góry bardzo dziękujęAda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 09.04.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 generalnie jestem zwolennikiem impregnowania, ale sam tego nie zrobiłem Z lenistwa. Potem wylałem colę na jasne fugi i oczywiscie zmieniły kolor. A potem spedziłem kwadrans z cifem i fugi wróciły do pierwotnego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts