komo 08.09.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Szukam wkładu kominka szwedzkiej firmy o nazwie KEDY.Mam komin o przekroju 14cm i szukam kominka lub firmy która produkuje wkłady o przekroju wyjścia z paleniska 14 cm . o mocy do 14 kW i ciągłej pracy./ proszę o namiary telefon lub adres/. Podobno jest gdzieś na terenie Warszawy lub okolic. Z góry dziękuję za pomoc. Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 08.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 keddy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 08.09.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Szukam wkładu kominka szwedzkiej firmy o nazwie KEDY. Mam komin o przekroju 14cm i szukam kominka lub firmy która produkuje wkłady o przekroju wyjścia z paleniska 14 cm . o mocy do 14 kW i ciągłej pracy./ proszę o namiary telefon lub adres/. Podobno jest gdzieś na terenie Warszawy lub okolic. Z góry dziękuję za pomoc. Grzesiek Nie wiem czy wiesz, ale jesteś 6000 zarejestrowanym uczestnikiem Forum. Strona o kasetach kominkowych KEDDY http://www.koperfam.pl/images/foto/foto_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 08.09.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 ktoś tu kiedyś pisał, że TARNAWA była podwykonawcą dla KEDDY - więc zajrzyj tam: http://www.tarnawa.com.plWg opisu ze strony powyżej kominek jest tak samo wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 08.09.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja chciałem tarnawę, ale nie zaryzykowałem. W cełej inwestycji to oszczędność rzędu kilkuset złotych (czyli jakieś 10-15%) i chyba nie warto podejmować takiego ryzyka, chyba że już wyobrażasz sobie remont i na przykład wymianę uszczelek korpusu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 08.09.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 więc co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 08.09.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 rammadanWidzę że jesteś znawcą tematu ?akurat tarnawa nie ma żadnych uszczelek i wcale nie jest taka tanianajtańszy jakieś 2000 a najdroższy 4800 (okoł) Faktycznie szwedzkie KEDDY i Tarnawa wyglądają idealnie tak samoKomo poszukaj właśnie Tarnawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts