Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja pamiętam kapelusz i jeszcze coś...ale nie wygadam :wink:

RUUUM ?? :roll:

pudło, uprzedzam, że dość trudno zgadnąć, choć Tomek na forum kiedyś puścił parę, dobrze, że zdjęć nie było 8)

ja brzozę też bym bardzo chętnie poznała osobiście :wink: ... jednak mówcie co chcecie, ale inaczej się z kimś na forum gada jak się go widziało "w realu" (nie mylić z biedronką :wink: )... jest wtedy mniej....hm.... "bezosobowo" :lol:

Gośka.... jeśli już mi się śnisz to tylko pozytywnie :D :D :D - tak, że bądź spokojna-nie zrywam się z środku nocy :lol:

a dziś w ogóle spać nie mogę bo zaraz jadę do Krakowa do brata na parapetówę i dzień za krótki coby się na czowieka zrobić :roll: ... a jak ktoś aż tak bardzo musi się starać to i wcześnie wstaje :lol: .... na zjazd forum to się chyba wcale nie pooże :lol:

Oooo, Barbossa będzie :o ... jeszcze Krzysztofik do kompletu i doznam zaszczytu osobistego poznania największych "dogryzaczy" forum :lol: ... ciekawe czy w "live" też tacy bezwzględnie sarkastyczni :roll:

Hehe - też właśnie jestem ciekaw. Ja bym dorzucił jeszcze brzozę i Geno do serii "klasycy" :)

:D

dzięki za zaklasyfikowanie mnie do szacownego grona "klasyków - dogryzaczy"

to miłe ... :lol:

ja brzozę też bym bardzo chętnie poznała osobiście :wink: ...

forum to ludzie, "sol tej ziemi" i jest duza grupa ludzi których z najwieksza przyjemnoscia poznałbym osobiście - w tym oczywiście Ciebie Daggulko :D

Barbi będzie??? :o

nie wierzę :D

a brzozę to bym chętnie poznała ....

to musielibysmy sie uściskac albo przytulic (bo ja to uwielbiam ... :D) i nie omieszkałbym tej sposobności wykorzystac ... :wink:

o tak ! http://img120.imageshack.us/img120/7624/dorotakaminskabd5.jpg