daggulka 14.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 kurcze...w zasadzie nie nastawiam się w sensie że tanie, tylko w sensie że to ostatni pociąg .... po 19 (wtedy odjeżdża ostatni intercity)już nie ma żadnego , a jak już napisałam o 19 to trochę za wcześnie jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 a mnie nie będzie zjazdy mi sie pokryły... gdyby był tydzień później tydzień wcześniej a tak nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 15.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 nooo, i w grupie raźniej ... jeszcze ktoś chętny się przyłączyć? Właśnie się dowiedziałam, że szwagierka przylatuje o 18 i małż pojedzie do Pyrzowic ...pozostaje mi tylko pociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.04.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Drodzy Forumowicze, wydłużamy listę chętnych na spotkanie. Ale Ci którzy już się zapisali - jak rozumiemy - godzą się, że będzie nas więcej, ale może nie wszyscy się najedzą i napiją do syta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 damy radę...ja odpuszczam...i tak dobrze wyglądam a serio...bardzo się cieszę, że dla wszystkich chętnych wystarczy miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Drodzy Forumowicze, wydłużamy listę chętnych na spotkanie. Ale Ci którzy już się zapisali - jak rozumiemy - godzą się, że będzie nas więcej, ale może nie wszyscy się najedzą i napiją do syta Może każdy przyniesie coś ze sobą? W końcu chodzi o spotkanie, a nie o darmową wyżerkę, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 15.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 To co, mam przynieść suchy prowiant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.04.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No to nie można się spóźnić. Jak przyjdę na sam początek to się najem na zapas i jeszcze pochowam po kieszeniach niby, że dla osoby towarzyszącej bo nikt się nie zgłosił na casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 15.04.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jezier, skoro jesteś taki Pożyteczny, to pochowaj dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 15.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No to nie można się spóźnić. Jak przyjdę na sam początek to się najem na zapas i jeszcze pochowam po kieszeniach niby, że dla osoby towarzyszącej bo nikt się nie zgłosił na casting tak dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 To co, mam przynieść suchy prowiant? Dlaczego zaraz suchy? Froschka na ostanim zjeździe przyniosła pyszne gołabki własnej roboty, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 15.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jestem praktyczny bo mam duże doświadczenie w spotkaniach forumowych w końcu byłem na wszystkich. Na początku jest największa szansa najeść się i napić bo wszystkiego jest pod dostatkiem i nie ma tłoku przy bufecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 To ja tez na poczatku bede. A potem to juz tylko za Kims bede chodzic. Mam nadzieje, ze kieszenie dosyc duze beda. A loteria tez bedzie? Bo w razie czego to Chopinetke musze trzymac za reke, bo ostatnio mi szczescie przyniosla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Info, 31 maja będzie nie powtarzalna okazja do: a. przytulanie się do Tosinka b. Tosinek bedzie przytulał się do wszystkich p.s. no może prawie wszystkich, bo mój Kochany zarząda jeszcze od każdego aprobaty techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Drodzy Forumowicze, wydłużamy listę chętnych na spotkanie. Ale Ci którzy już się zapisali - jak rozumiemy - godzą się, że będzie nas więcej, ale może nie wszyscy się najedzą i napiją do syta Jesli o mnie chodzi, to ja tylko, z uwagi na przyjmowane leki, tylko pokarmy białkowe, czyli mięsko. Węglowodany i błonnik odpadaja. Więc z jakimś wegetarianinem się tylko uzupełnimy. Odnosnie trunków... to jak wrócę do domu, bo za kółkiem... wszyscy wiedzą dlaczego NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2008 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Info, 31 maja będzie nie powtarzalna okazja do: a. przytulanie się do Tosinka b. Tosinek bedzie przytulał się do wszystkich p.s. no może prawie wszystkich, bo mój Kochany zarząda jeszcze od każdego aprobaty techniczne Pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Info, 31 maja będzie nie powtarzalna okazja do: a. przytulanie się do Tosinka b. Tosinek bedzie przytulał się do wszystkich p.s. no może prawie wszystkich, bo mój Kochany zarząda jeszcze od każdego aprobaty techniczne Pierwszy ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jezzzuuu...patrzę faktycznie osobówka z Katowic się wlecze 7 godzin ...i jeszcze niektóre z przesiadkami pojadę chyba intercity... 3 godziny i po kłopocie ...cena zabija, ale jak już e-mandzia powiedziała-WARTO daggulka, pojedziem razem jakby co intercity ofkors kurna karnelabym sie z wami tym pociagiem ale moze i bezpieczniej bedzie bez takiego wykolejenca jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gośka , Ty nie ściamniaj ... na pewno jest jakis plan B który pozwoli Ci przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts