magi 11.04.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 jak dla mnie, nowicjuszki - to abym kogoś rozpoznała najlepszy byłby strój wg avatarka.. albo nalepka na piersi z avatarkiem.. i oto wnioskuję.. miałabym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 jak dla mnie, nowicjuszki - to abym kogoś rozpoznała najlepszy byłby strój wg avatarka.. albo nalepka na piersi z avatarkiem.. i oto wnioskuję.. Raz wystąpiłem w stroju krzyżaka. Dzieci były zachwycone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ale faaaaaajnie macie Super by było Was wszystkich zobaczyć, ale mnie to niestety nie będzie pisane Męża nie namówię a sama przecież nie pojade w tak daleki świat I tak bym pewnie nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ale faaaaaajnie macie Super by było Was wszystkich zobaczyć, ale mnie to niestety nie będzie pisane Męża nie namówię a sama przecież nie pojade w tak daleki świat I tak bym pewnie nie trafiła Marta, nie przesadzaj... wsiadasz w pociąg i wysiadasz na centralnym w W-wie, stamtąd to juz na 1,5 rzutu beretem, wiec już rezerwuj sobie termin i nie marudź. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ale faaaaaajnie macie Super by było Was wszystkich zobaczyć, ale mnie to niestety nie będzie pisane Męża nie namówię a sama przecież nie pojade w tak daleki świat I tak bym pewnie nie trafiła Marta, nie przesadzaj... wsiadasz w pociąg i wysiadasz na centralnym w W-wie, stamtąd to juz na 1,5 rzutu beretem, wiec już rezerwuj sobie termin i nie marudź. pozdrawiam m. taaaaaaaaaaa...ja w W-wie byłam tylko raz i to dawno temu Ale kuszące, kuszące...i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ale faaaaaajnie macie Super by było Was wszystkich zobaczyć, ale mnie to niestety nie będzie pisane Męża nie namówię a sama przecież nie pojade w tak daleki świat I tak bym pewnie nie trafiła Marta, nie przesadzaj... wsiadasz w pociąg i wysiadasz na centralnym w W-wie, stamtąd to juz na 1,5 rzutu beretem, wiec już rezerwuj sobie termin i nie marudź. pozdrawiam m. A jak dasz znać kiedy przyjeżdżasz, to ktoś Cię odbierze z dworca i zawiezie na miejsce. Musisz bardziej chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.04.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 rany julek...no chciałabym bardzo a boję się no i nie wiem co Mój na to...pewnie sie w głowę popuka i powie, ze sama nigdzie jeździć nie będę A ta impra to do której się zapowiada..? A daleko ten Pałac od Dworca jest? tyle fajnych osób będzie...no normalnie chyba się zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.04.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 rany julek...no chciałabym bardzo a boję się no i nie wiem co Mój na to...pewnie sie w głowę popuka i powie, ze sama nigdzie jeździć nie będę A ta impra to do której się zapowiada..? A daleko ten Pałac od Dworca jest? tyle fajnych osób będzie...no normalnie chyba się zapiszę 1. no to niech jedzie z Tobą 2. Teoretycznie do 20.. ale w praktyce to nic nie stoi na przeszkodzie aby imprezowac gdzies dalej 3. w prostej linii koło 3-4km pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 arcobaleno... Ty nie ściemniaj tylko wsadzaj tyłek w pociąg jak ja i przyjeżdżaj..... ja też mam het.... z samego połednia Polski...jeszcze z mojego zadupia musze na pociąg do Katowic jakimś Drabasem tyłek zawieźć a wrócić to nie wiem jak wrócę...z Wawy do Katowic to pewnie jakiś pociąg będe miała...ale z katowic to te 60 kilosów pewnie piechotą o 2 w nocy będę musiała pokonać no i widzisz...babo...takie niedogodności ...ale nie wyobrażam sobie coby nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 arcobaleno... Ty nie ściemniaj tylko wsadzaj tyłek w pociąg jak ja i przyjeżdżaj..... ja też mam het.... z samego połednia Polski...jeszcze z mojego zadupia musze na pociąg do Katowic jakimś Drabasem tyłek zawieźć a wrócić to nie wiem jak wrócę...z Wawy do Katowic to pewnie jakiś pociąg będe miała...ale z katowic to te 60 kilosów pewnie piechotą o 2 w nocy będę musiała pokonać no i widzisz...babo...takie niedogodności ...ale nie wyobrażam sobie coby nie jechać zawsze możesz zachaczyć o Kalisz co pięć osób to nie jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A ja też się zapisałam z małżem (On jeszcze nie wie), ale w tamtym roku bardzo chciał - niestety nie moglismy. W tym roku musi się udać Przyjmiecie nasz ? Jeżeli ktoś potrzebuje, aby go odebrać z dworca - służę pomocą. Niech tylko napisze na priva, wymienimy się telefonami, coby siem rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 arcobaleno... Ty nie ściemniaj tylko wsadzaj tyłek w pociąg jak ja i przyjeżdżaj..... ja też mam het.... z samego połednia Polski...jeszcze z mojego zadupia musze na pociąg do Katowic jakimś Drabasem tyłek zawieźć a wrócić to nie wiem jak wrócę...z Wawy do Katowic to pewnie jakiś pociąg będe miała...ale z katowic to te 60 kilosów pewnie piechotą o 2 w nocy będę musiała pokonać no i widzisz...babo...takie niedogodności ...ale nie wyobrażam sobie coby nie jechać zawsze możesz zachaczyć o Kalisz co pięć osób to nie jedna... eee tam...jakoś se poradzę...w ostateczności zadzwonię o 2 w nocy mojemu że wracam coby po mnie do tych katowic przyjechał...noż chociaz tyle to dla mnie chyba może zrobić gorzej bedzie z trafieniem z dworca do tego całego pałacu....w Wawie to ja byłam chyba z 3 razy i to przejzdem jakoś se poradzę...przeca mam nogi i język w dziobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TUTAJ , Z TEGO MIEJSCA chcę serdecznie podziękować mieszkańcom stolicy za chęć pomocy.Jest to dla ,mnie bardzo ważne.Teraz mam pewność ,że nasza trójca (mąż się zastanawia nad wyjazdem) nie zgubi się w Warszawie i będzie życzliwie przyjęta. Tomku 1950, masz od nas buziakahttp://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/smiley__67_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 daggulka, przeca napisałam, że z dworca odbiorem z chęciom, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 arcobaleno... Ty nie ściemniaj tylko wsadzaj tyłek w pociąg jak ja i przyjeżdżaj..... ja też mam het.... z samego połednia Polski...jeszcze z mojego zadupia musze na pociąg do Katowic jakimś Drabasem tyłek zawieźć a wrócić to nie wiem jak wrócę...z Wawy do Katowic to pewnie jakiś pociąg będe miała...ale z katowic to te 60 kilosów pewnie piechotą o 2 w nocy będę musiała pokonać no i widzisz...babo...takie niedogodności ...ale nie wyobrażam sobie coby nie jechać zawsze możesz zachaczyć o Kalisz co pięć osób to nie jedna... eee tam...jakoś se poradzę...w ostateczności zadzwonię o 2 w nocy mojemu że wracam coby po mnie do tych katowic przyjechał...noż chociaz tyle to dla mnie chyba może zrobić gorzej bedzie z trafieniem z dworca do tego całego pałacu....w Wawie to ja byłam chyba z 3 razy i to przejzdem jakoś se poradzę...przeca mam nogi i język w dziobie daggulka , poradzisz sobie na pewno zresztą nikt nie zostawi Cię na pastwę losu. Bądź dobrej mysli nie myśl nad tym czy jechać czy nie tylko nad tym co załozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TUTAJ , Z TEGO MIEJSCA chcę serdecznie podziękować mieszkańcom stolicy za chęć pomocy.Jest to dla ,mnie bardzo ważne.Teraz mam pewność ,że nasza trójca (mąż się zastanawia nad wyjazdem) nie zgubi się w Warszawie i będzie życzliwie przyjęta. Tomku 1950, masz od nas buziaka http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/smiley__67_.gif Poczekam na real... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 andzik.78 ....noż kurcze, własnie byłam dziś na zakupach....w większości sklepów namiotów nie sprzedają ...ale w końcu kupiłam co miałam kupić czyli marynarę i spódnicę (spódnice będę miała na sobie chyba z 4 raz w zyciu ...no ,le przeca na taka okazje to trza się poświęcić )...tak, że zakupy zrobione i również dziękuję wszystkim za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 proponuję tę satynową panterkę, która mruga w Twoim nicku, różowa też świetna...i kolanka będzie widać Zapowiada się więcej, niż ciekawie Podtrzymuję swoją, wyrażoną już uprzednio, gotowość służenia przyjezdnym za taksówkę i/lub pilota. Przynajmniej do czasu dokonania degustacji trunków. Bo rozumiem, że jakaś degustacja ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Depi Ja bym byla bardzo wdzieczna jesli moich gosci nocujacych po imprezie bys do nas przywiozl, moglabym godnie w fartuszku powitac u progu . To beda 3 osoby Pozniej oczywiscie jak to u nas , sam Wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 11.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Piątka, przy mojej ilości postów Ty jesteś Boss i Oświecona Góra... ale nie tracę nadziei, że kiedyś i ja nabiję licznik zapraszamy na RW Ale ze mnie Lamerka! Nie wiem, co to jest RW... O wyjaśnienie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts