Depi 11.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Depi Ja bym byla bardzo wdzieczna jesli moich gosci nocujacych po imprezie bys do nas przywiozl, moglabym godnie w fartuszku powitac u progu . To beda 3 osoby Pozniej oczywiscie jak to u nas , sam Wiesz Te no ale to znaczy że miałbym NIE PIĆ AŻ DO WIECZORA??? I co potem - jakiś kąt w garażu się dla mnie znajdzie? ale mam fajową muzę - już jestem w imprezowym nastroju jihaaaa!!! PS. Ale moment - to znaczy, że Was nie będzie? Jak to? No i miłej zabawy dziś na Serju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Depi Nas nie bedzie , bo ja mam rano szkole z Pabliniem Musze sie tez jakos pozniej na gosci wyrychtowac . A kto Ci powiedzial , ze musisz pic ? U nas miejsce sie znajdzie dla Ciebie jak zawsze , chyba Wiesz Tylko swoj materacyk zabierzesz , bo ja dla tych dalszych gosci spania musze pomyslec. Moze Mlody gdzies na noc wybedzie Zreszta sie do tego czasu zobaczymy , nie musimy tu na forum korespondencji przeciez prowadzic Jaki nalot na budowe Ci przecie zrobim Tak na powaznie to my przeciez mozemy pojechac po naszych , tylko tak pomyslalam przy okazji Ja juz mam motylki w brzuchu przed dzisiejszym i jestem cala jak za czasow pierwszej milosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mój Boże, dziecko na poniewierkę wysyłać Żeby się jakieś obce baby miały gdzie przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja juz mam motylki w brzuchu przed dzisiejszym i jestem cala jak za czasow pierwszej milosci I pomyśleć, że troszkę się do tego przyczyniłem... Mmmm... C U 2morrow w takim razie - zdacie relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mój Boże, dziecko na poniewierkę wysyłać Żeby się jakieś obce baby miały gdzie przespać Ty nie gadaj , bo moze sieokazac, ze z Depim bedziesz spala Ale spoko , On jak nasz najstarszy Syn jest Zdam relacje , zdam , jak wroce , bo pewnie i ta nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Piątka, przy mojej ilości postów Ty jesteś Boss i Oświecona Góra... ale nie tracę nadziei, że kiedyś i ja nabiję licznik zapraszamy na RW Ale ze mnie Lamerka! Nie wiem, co to jest RW... O wyjaśnienie proszę... RW to Rekord Wpisów wątek w Grupach Budujących zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TUTAJ , Z TEGO MIEJSCA chcę serdecznie podziękować mieszkańcom stolicy za chęć pomocy.Jest to dla ,mnie bardzo ważne.Teraz mam pewność ,że nasza trójca (mąż się zastanawia nad wyjazdem) nie zgubi się w Warszawie i będzie życzliwie przyjęta. Tomku 1950, masz od nas buziaka http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/smiley__67_.gif Poczekam na real... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Sie zarejestrowałam. Tylko jak ja trafie do tych piwnic? Czy to w końcu w pałacu ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.04.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 W piwnicach pałacu Dasz radę - jak nie w ten, to w inny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 11.04.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TUTAJ , Z TEGO MIEJSCA chcę serdecznie podziękować mieszkańcom stolicy za chęć pomocy.Jest to dla ,mnie bardzo ważne.Teraz mam pewność ,że nasza trójca (mąż się zastanawia nad wyjazdem) nie zgubi się w Warszawie i będzie życzliwie przyjęta. Tomku 1950, masz od nas buziaka http://www.gify-gify.pl/gify%20rozne/gify%20buzki/smiley__67_.gif Poczekam na real... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Sie zarejestrowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.04.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 proponuję tę satynową panterkę, która mruga w Twoim nicku, różowa też świetna...i kolanka będzie widać Zapowiada się więcej, niż ciekawie bo tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 11.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Jeśli nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się Jak nie wiesz co mówić, to mów niewyraźnie! Sorry - tak mi sie skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mój Boże, dziecko na poniewierkę wysyłać Żeby się jakieś obce baby miały gdzie przespać Ty nie gadaj , bo moze sieokazac, ze z Depim bedziesz spala Ale spoko , On jak nasz najstarszy Syn jest Zdam relacje , zdam , jak wroce , bo pewnie i ta nie zasne jak mniemam Depi zonaty jest??? ciekawe co na to jego połowica że o moim nie wspomnę chodź mój to widział nie będzie, a czego oczy nie widza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mój Boże, dziecko na poniewierkę wysyłać Żeby się jakieś obce baby miały gdzie przespać Ty nie gadaj , bo moze sieokazac, ze z Depim bedziesz spala Ale spoko , On jak nasz najstarszy Syn jest Zdam relacje , zdam , jak wroce , bo pewnie i ta nie zasne jak mniemam Depi zonaty jest??? ciekawe co na to jego połowica że o moim nie wspomnę chodź mój to widział nie będzie, a czego oczy nie widza.. Kaśka, śpij ze mną ja nie mam problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mój Boże, dziecko na poniewierkę wysyłać Żeby się jakieś obce baby miały gdzie przespać Ty nie gadaj , bo moze sieokazac, ze z Depim bedziesz spala Ale spoko , On jak nasz najstarszy Syn jest Zdam relacje , zdam , jak wroce , bo pewnie i ta nie zasne jak mniemam Depi zonaty jest??? ciekawe co na to jego połowica że o moim nie wspomnę chodź mój to widział nie będzie, a czego oczy nie widza.. Kaśka, śpij ze mną ja nie mam problemów heheheheh, no why not jak będziesz u rrmi to wszystko sie może zdażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No tak - wszyscy moją chęc pomocy mają w d.pie Niech Ktoś, coś chce - proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 stamtąd to juz na 1,5 rzutu beretem A jak ktos beretu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 12.04.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 a czego oczy nie widza.. Exactly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ło matko...się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts