Depi 12.04.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że nie straszymy nowych uczestników My naprawde jestesmy grzeczni i niewinni! I mili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 I weseli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.04.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 no, ba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 12.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 I weseli. I sympatyczni, grzeczni, uczynni, dowcipni...no same zalety, same zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 I weseli. I sympatyczni, grzeczni, uczynni, dowcipni...no same zalety, same zalety tak to nawet w erze nie dopasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tomku dzieki bardzo Nie wiem jeszcze jak będzie z noclegiem bo Sławek ma brata w Wa-wie a i koleżnka jest także zobaczymy, może są bardziej potrzebujący Brat jest bardziej potrzebujący, czy koleżanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Do piwnic to chyab w dzinach mozna, bo ja będę miał dośc paradowania w kreacjach po dwóch komuniach Bedzie ciekawei jak zawsze i już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 I weseli. I sympatyczni, grzeczni, uczynni, dowcipni...no same zalety, same zalety tak to nawet w erze nie dopasują jedyni tacy ludzie i jedyne takie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie szczyp się Aga, dziewczyny w dzinsach są sexy Ja też przyjeżdżam na sportowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.04.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie szczyp się Aga, dziewczyny w dzinsach są sexy Ja też przyjeżdżam na sportowo no proszę , a ja myślałam, że będę jedyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.04.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No tak - wszyscy moją chęc pomocy mają w d.pie Niech Ktoś, coś chce - proszę ignoranci mi możesz pomóc, nie wiem jeszcze jak, ale możesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 12.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 e-Mandzia Ja mam 15m3 piachu do przerzucenia taczkami - chcesz to wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No tak - wszyscy moją chęc pomocy mają w d.pie Niech Ktoś, coś chce - proszę Że jak? ja potrzebuję przewodnika z jakiegos dworca do tej piwnicy, w pałacu zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 12.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No przewodników już masz jak mruffkuf Choćby MJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Na pewno skorzystam. Póki co to nie wiem jeszcze z jakiego dworca i czy PKP, czy PKS. Ze sto razy zmienią jeszcze rozkłady jazdy, a może i trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.04.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No tak - wszyscy moją chęc pomocy mają w d.pie Niech Ktoś, coś chce - proszę ignoranci mi możesz pomóc, nie wiem jeszcze jak, ale możesz... Oooo, Barbossa będzie ... jeszcze Krzysztofik do kompletu i doznam zaszczytu osobistego poznania największych "dogryzaczy" forum ... ciekawe czy w "live" też tacy bezwzględnie sarkastyczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Sie zarejestrowałam. Będziesz prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 12.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Oooo, Barbossa będzie ... jeszcze Krzysztofik do kompletu i doznam zaszczytu osobistego poznania największych "dogryzaczy" forum ... ciekawe czy w "live" też tacy bezwzględnie sarkastyczni Hehe - też właśnie jestem ciekaw. Ja bym dorzucił jeszcze brzozę i Geno do serii "klasycy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 jak dla mnie, nowicjuszki - to abym kogoś rozpoznała najlepszy byłby strój wg avatarka.. albo nalepka na piersi z avatarkiem.. i oto wnioskuję.. Raz wystąpiłem w stroju krzyżaka. Dzieci były zachwycone. a pamiętasz moją czapkę i fajkę w Komturii? - miało być tajemniczo i w końcu wygadałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 jak dla mnie, nowicjuszki - to abym kogoś rozpoznała najlepszy byłby strój wg avatarka.. albo nalepka na piersi z avatarkiem.. i oto wnioskuję.. Raz wystąpiłem w stroju krzyżaka. Dzieci były zachwycone. a pamiętasz moją czapkę i fajkę w Komturii? - miało być tajemniczo i w końcu wygadałeś ja pamiętam kapelusz i jeszcze coś...ale nie wygadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts