izat 13.04.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 dziewczyny trzeba było zrobić casting na osobę towarzyszącą!! a nie tak lekką ręką miejsca oddawać przynajmniej ja mam taki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 casting....hm....mąż mi nie pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie Jezier ma spore szanse ( poproszę fotkę w kasku, dziękuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie Jezier ma spore szanse ( poproszę fotkę w kasku, dziękuję ) kask mu będzie potrzebny jak do domu wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 13.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Nie no Jezier to niezłe ciacho A propos listy - w tej piwnicy za 150 powinno wejść - jest już tyle na liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie Jezier ma spore szanse ( poproszę fotkę w kasku, dziękuję ) kask mu będzie potrzebny jak do domu wróci za to Tobie to za kolanka nawet kask nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie Jezier ma spore szanse ( poproszę fotkę w kasku, dziękuję ) kask mu będzie potrzebny jak do domu wróci za to Tobie to za kolanka nawet kask nie pomoże nie no, będziemy go bronić jak niepodległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 13.04.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Chociaż nie jestem dziewczyną to robię minicasting. Kto zechciałby mi towarzyszyć? wrzuć zdjęcie http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/mini2/muratorforum00216.jpg http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/mini2/muratorforum00218.jpg Jakieś stare zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Edziu ratunku ja też chcę na spotkanie!!!!!! JAk nie przytulę Toli i Nefer to umrę!!! NO TO RAZ !!!! Bo Ci wjazd zrobimy Wyjazd nie będzie prawdopodobnie potrzeby. Wszystko w rękach Boskiej Edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Jezier, to zdjęcie jest przeterminowane mogłam jednak wyjść do Ciebie w tej piżamie ......... ehhhh już żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Edziu ratunku ja też chcę na spotkanie!!!!!! JAk nie przytulę Toli i Nefer to umrę!!! NO TO RAZ !!!! Bo Ci wjazd zrobimy Wyjazd nie będzie prawdopodobnie potrzeby. Wszystko w rękach Boskiej Edzi Tosinku, jakby co zrobimy Cię gościem honorowym. Nie ma takiej opcji, by Ciebie mogło zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Edziu ratunku ja też chcę na spotkanie!!!!!! JAk nie przytulę Toli i Nefer to umrę!!! NO TO RAZ !!!! Bo Ci wjazd zrobimy Wyjazd nie będzie prawdopodobnie potrzeby. Wszystko w rękach Boskiej Edzi Tosinku, jakby co zrobimy Cię gościem honorowym. Nie ma takiej opcji, by Ciebie mogło zabraknąć Aż się zaczerwieniłam, ale kochani jesteście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.04.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Edziu ratunku ja też chcę na spotkanie!!!!!! JAk nie przytulę Toli i Nefer to umrę!!! NO TO RAZ !!!! Bo Ci wjazd zrobimy Wyjazd nie będzie prawdopodobnie potrzeby. Wszystko w rękach Boskiej Edzi Tosinku, jakby co zrobimy Cię gościem honorowym. Nie ma takiej opcji, by Ciebie mogło zabraknąć Tolu, popieram Twoje rozwiązanie. Tosinek MUSI być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 młoda duchem Nefer, młoda duchem A to nie zauważyłaś, że już tak masz od urodzenia ? Nefer takie spaczenie genetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Edziu ratunku ja też chcę na spotkanie!!!!!! JAk nie przytulę Toli i Nefer to umrę!!! NO TO RAZ !!!! Bo Ci wjazd zrobimy Wyjazd nie będzie prawdopodobnie potrzeby. Wszystko w rękach Boskiej Edzi Tosinku, jakby co zrobimy Cię gościem honorowym. Nie ma takiej opcji, by Ciebie mogło zabraknąć Tolu, popieram Twoje rozwiązanie. Tosinek MUSI być. Ja też bardzo bym chciała poznać Tosinka Jestem oczywiście 3 x ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Coś szybko się ta lista skończyła... ciekaw tylko dlaczego? Czy tak dużo ludzi się zapisało, czy tez ta piwnica jest taka malutka? W razie, gdyby organizator sie uparł i nie znalazł miejsca dla Tosinka, to oddam koleżance moje miejsce. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Czy można się jakoś wypisać? Niestety, okazało się, że nie będziemy mogli przyjechać, a nie chcę blokować miejsc (zapisałam się z całą rodzinką, czyli w sumie 5 osób). Jak to zrobic "oficjalnie", żeby odblokować miejsca w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Jak się cieszę, że tylu osobom się na coś nadam Barbossa - czekam i pomocą służę Depi - spoko, mam wprawę (siem nie chwaląc 700 m3 z małżem własnymi łopatami i taczkami rozsypaliśmy, no i ręcami) Anisia3 - przesłałam na priva mój numer tel. coby łatwiej było siem umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts