andzik.78 14.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 To ja mam taką propozycję: niech szanowna REDAKCJA napisze tutaj kto sie wpisał, będzie wiadomo ilu nas jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Coś szybko się ta lista skończyła... ciekaw tylko dlaczego? Czy tak dużo ludzi się zapisało, czy tez ta piwnica jest taka malutka? W razie, gdyby organizator sie uparł i nie znalazł miejsca dla Tosinka, to oddam koleżance moje miejsce. No coś Ty .... nie wyobrażam sobie spotkania bez Maksia jakoś musi się znaleźć miejsce idla Ciebie, i dla Tośki, i dla Krzysztofika i innych stałych bywalców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja też sie zapisałam na listę, ale nie wiem na 100% czy uda mi sie być, więc w razie co kolejne miejsce sie zwolni I też chętnie bym zobaczyła listę - tzn kogo być moze uwidzę na żywo Muszę pociagi sobie sprawdzić, zeby przed tą 16 w W-wie być...no i powrotny w głęboką noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o 6.45 musialabym wyjechać zeby zdażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.04.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Nigdy redakcja nie pokazywała listy zapisanych i w tym roku też bym na to nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.04.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o 6.45 musialabym wyjechać zeby zdażyć myślę, że mimo wszystko warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.04.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jezzzuuu...patrzę faktycznie osobówka z Katowic się wlecze 7 godzin ...i jeszcze niektóre z przesiadkami pojadę chyba intercity... 3 godziny i po kłopocie ...cena zabija, ale jak już e-mandzia powiedziała-WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 o 6.45 musialabym wyjechać zeby zdażyć nie przesadzaj... 6.45 to nie taka straszna godzina... i tak skomunikowanie z w-wa nie jest najgorsze pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.04.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Depi - spoko, mam wprawę (siem nie chwaląc 700 m3 z małżem własnymi łopatami i taczkami rozsypaliśmy, no i ręcami) 700m3? Kurka - to duży szacun. Wczoraj z ojcem te 15 przerzuciliśmy i powiem szczerze, że się trochę zmachałem. ponad 4 godz. ostrej roboty... Szkoda, że Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.04.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mam takiego pomysła: Umówmy się, że przyjeżdzający pociągami, niech dojeżdzają do dworca Warszawa Centralna, Ci co autobusami np. inny przystanek. Wtedy chętni "Przewodnicy", podstawią się samochodami w określonym miejscu i zabiorą przyjezdnych - do piwnicy rzecz jasna Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja się podstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Depi - spoko, mam wprawę (siem nie chwaląc 700 m3 z małżem własnymi łopatami i taczkami rozsypaliśmy, no i ręcami) 700m3? Kurka - to duży szacun. Wczoraj z ojcem te 15 przerzuciliśmy i powiem szczerze, że się trochę zmachałem. ponad 4 godz. ostrej roboty... Szkoda, że Cię nie było W ciągu miesiaca ten wyczyn ale rąk to ja do góry podnieść nie mogłam a jak już się udało tak do ust chociaż to jak w ostatnim stadium przed zaszyciem ale małż też zawzięty na ten piach był, oj zawzięty PS My teren podnosiliśmy, a ściany fundamentowe też nie niskie 1,8 m , więc sypać było gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.04.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja się podstawię ja oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Oczywiscie, że się podstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Zaraz podstawiających sie będzie więcej, niż osób chętnych do skorzystania z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jezzzuuuu....dlaczego zaś w Warszawie.... taaaaaki kawał trza naginać Właśnie.... też mi się to nie podoba. Jak widze stolicę to mi się słabo robi; ale i tak wszystkim życzę udanych obrad i wymiany poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 jezzzuuu...patrzę faktycznie osobówka z Katowic się wlecze 7 godzin ...i jeszcze niektóre z przesiadkami pojadę chyba intercity... 3 godziny i po kłopocie ...cena zabija, ale jak już e-mandzia powiedziała-WARTO daggulka, pojedziem razem jakby co intercity ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 nooo, i w grupie raźniej ... jeszcze ktoś chętny się przyłączyć? jeszcze nie obadałam dojazdu, ale powrót już obczajony... ostatni pociąg o 21.05 z Wawy do Katowic ... jakieś "tanie linie kolejowe" (cokolwiek to oznacza )...bo intercity ostatni jest o 19 ..a to trochę według mnie za wcześniej eeee tam, w razie czego zostaniemy na noc w Wawie....jakiś niedrogi hotelik może się znajdzie w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.04.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Ja bede nocować u siostry, ale myślę że jak ktoś nie oczekuje ***** to może sie i miejscówka dla jednej (ew. 2ale to już max) duszyczki znajdzie..., więc jakby co to piszcie na priv..., ONA mieszka na BRÓDNIE, a gdzie te PIWNICE to i ja nie wiem...ale może jakoś znajdziemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 14.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Daggulka- nie bierz na serio tej nazwy "tanie linie kolejowe"bo to cóś TLK-wychodzi często w zbliżonej cenie jak Express lub IC,..- najwyżej pare złotóweczek mniej-zależy od trasy i godziny, ale wcale nie jest to TANIE LK...-to taka ładna nazwa tylko,na http://www.pkp.pl możesz i ceny sprawdzic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts