Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coś szybko się ta lista skończyła... ciekaw tylko dlaczego? Czy tak dużo ludzi się zapisało, czy tez ta piwnica jest taka malutka?

W razie, gdyby organizator sie uparł i nie znalazł miejsca dla Tosinka, to oddam koleżance moje miejsce.

No coś Ty :o .... nie wyobrażam sobie spotkania bez Maksia :D

jakoś musi się znaleźć miejsce idla Ciebie, i dla Tośki, i dla Krzysztofika i innych stałych bywalców :wink: :D .

Ja też sie zapisałam na listę, ale nie wiem na 100% czy uda mi sie być, więc w razie co kolejne miejsce sie zwolni :wink:

I też chętnie bym zobaczyła listę - tzn kogo być moze uwidzę na żywo :D

Muszę pociagi sobie sprawdzić, zeby przed tą 16 w W-wie być...no i powrotny w głęboką noc 8) :wink:

Depi - spoko, mam wprawę (siem nie chwaląc 700 m3 z małżem własnymi łopatami i taczkami rozsypaliśmy, no i ręcami) :D

700m3? Kurka - to duży szacun. Wczoraj z ojcem te 15 przerzuciliśmy i powiem szczerze, że się trochę zmachałem. ponad 4 godz. ostrej roboty... Szkoda, że Cię nie było :)

Mam takiego pomysła:

Umówmy się, że przyjeżdzający pociągami, niech dojeżdzają do dworca Warszawa Centralna, Ci co autobusami np. inny przystanek.

Wtedy chętni "Przewodnicy", podstawią się samochodami w określonym miejscu i zabiorą przyjezdnych - do piwnicy rzecz jasna :D

Co Wy na to ? :roll:

Depi - spoko, mam wprawę (siem nie chwaląc 700 m3 z małżem własnymi łopatami i taczkami rozsypaliśmy, no i ręcami) :D

700m3? Kurka - to duży szacun. Wczoraj z ojcem te 15 przerzuciliśmy i powiem szczerze, że się trochę zmachałem. ponad 4 godz. ostrej roboty... Szkoda, że Cię nie było :)

W ciągu miesiaca ten wyczyn :) ale rąk to ja do góry podnieść nie mogłam :-? a jak już się udało tak do ust chociaż :D to jak w ostatnim stadium przed zaszyciem :-? ale małż też zawzięty na ten piach był, oj zawzięty :)

PS

My teren podnosiliśmy, a ściany fundamentowe też nie niskie 1,8 m :-? , więc sypać było gdzie.

jezzzuuu...patrzę faktycznie osobówka z Katowic się wlecze 7 godzin :o ...i jeszcze niektóre z przesiadkami :evil:

pojadę chyba intercity... 3 godziny i po kłopocie :wink: ...cena zabija, ale jak już e-mandzia powiedziała-WARTO :D

daggulka, pojedziem razem jakby co :wink:

intercity ofkors 8)

nooo, i w grupie raźniej :wink: :D ... jeszcze ktoś chętny się przyłączyć? :lol:

jeszcze nie obadałam dojazdu, ale powrót już obczajony... ostatni pociąg o 21.05 z Wawy do Katowic ... jakieś "tanie linie kolejowe" :roll: (cokolwiek to oznacza :roll: )...bo intercity ostatni jest o 19 ..a to trochę według mnie za wcześniej :wink:

eeee tam, w razie czego zostaniemy na noc w Wawie....jakiś niedrogi hotelik może się znajdzie w pobliżu :wink: :D

Daggulka- nie bierz na serio tej nazwy "tanie linie kolejowe"

bo to cóś TLK-wychodzi często w zbliżonej cenie jak Express lub IC,..- najwyżej pare złotóweczek mniej-zależy od trasy i godziny, ale wcale nie jest to TANIE LK...-to taka ładna nazwa tylko,

na http://www.pkp.pl możesz i ceny sprawdzic!!!