Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

kurcze...w zasadzie nie nastawiam się w sensie że tanie, tylko w sensie że to ostatni pociąg .... po 19 (wtedy odjeżdża ostatni intercity)już nie ma żadnego , a jak już napisałam o 19 to trochę za wcześnie jak dla mnie :wink:

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drodzy Forumowicze, wydłużamy listę chętnych na spotkanie. Ale Ci którzy już się zapisali - jak rozumiemy - godzą się, że będzie nas więcej, ale może nie wszyscy się najedzą i napiją do syta 8)

Może każdy przyniesie coś ze sobą? W końcu chodzi o spotkanie, a nie o darmową wyżerkę, prawda? :)

To ja tez na poczatku bede. :D A potem to juz tylko za Kims bede chodzic. Mam nadzieje, ze kieszenie dosyc duze beda. :D :wink:

A loteria tez bedzie? Bo w razie czego to Chopinetke musze trzymac za reke, bo ostatnio mi szczescie przyniosla. :D

Drodzy Forumowicze, wydłużamy listę chętnych na spotkanie. Ale Ci którzy już się zapisali - jak rozumiemy - godzą się, że będzie nas więcej, ale może nie wszyscy się najedzą i napiją do syta 8)

Jesli o mnie chodzi, to ja tylko, z uwagi na przyjmowane leki, tylko pokarmy białkowe, czyli mięsko. Węglowodany i błonnik odpadaja. Więc z jakimś wegetarianinem się tylko uzupełnimy. :D

Odnosnie trunków... to jak wrócę do domu, bo za kółkiem... wszyscy wiedzą dlaczego NIE. :D

Info, 31 maja będzie nie powtarzalna okazja do:

a. przytulanie się do Tosinka

b. Tosinek bedzie przytulał się do wszystkich

p.s. no może prawie wszystkich, bo mój Kochany zarząda jeszcze od każdego aprobaty techniczne :D

:D :D :D Pierwszy :D

Info, 31 maja będzie nie powtarzalna okazja do:

a. przytulanie się do Tosinka

b. Tosinek bedzie przytulał się do wszystkich

p.s. no może prawie wszystkich, bo mój Kochany zarząda jeszcze od każdego aprobaty techniczne :D

:D :D :D Pierwszy :D

ja też, ja też :D :D :D

jezzzuuu...patrzę faktycznie osobówka z Katowic się wlecze 7 godzin :o ...i jeszcze niektóre z przesiadkami :evil:

pojadę chyba intercity... 3 godziny i po kłopocie :wink: ...cena zabija, ale jak już e-mandzia powiedziała-WARTO :D

daggulka, pojedziem razem jakby co :wink:

intercity ofkors 8)

kurna

karnelabym sie z wami tym pociagiem :roll: :(

ale moze i bezpieczniej bedzie bez takiego wykolejenca jak ja :lol: