magi 16.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gośka , Ty nie ściamniaj ... na pewno jest jakis plan B który pozwoli Ci przyjechać no ja też tak myślę to jakaś ściema na Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Gośka , Ty nie ściamniaj ... na pewno jest jakis plan B który pozwoli Ci przyjechać no ja też tak myślę to jakaś ściema na Maksia nooo i w tym roku naleśniki bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A wy świadomi jesteście, że tam nie ma gdzie parkować!!! A Krakowskie ciągle robią???? ja jednak polecam z dworca zabrać się w 175 i do pętli a potem to rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O kurde. Wlasnie sie kapnalem, ze nie wypelnilem formularza. Ale ze mnie pajac... Redakcjo - czy to znaczy, ze nie wejde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O kurde. Wlasnie sie kapnalem, ze nie wypelnilem formularza. Ale ze mnie pajac... Redakcjo - czy to znaczy, ze nie wejde? no to może wypełnij zamiast pytać... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli. Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli. Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" ostatecznie jako moja córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 O kurde. Wlasnie sie kapnalem, ze nie wypelnilem formularza. Ale ze mnie pajac... Redakcjo - czy to znaczy, ze nie wejde? no to może wypełnij zamiast pytać... pozdrawiam m. No juz wypelnilem kurde bele... Ale porazka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli. Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" ostatecznie jako moja córka Wiadomość z prawie ostatniej chwili. Maluszek jedzie jako Maluszek-dopisała się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 16.04.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a czym jest rejestracja? trzeba jakies formularze wwypełniac? bo myślałam że wystarczy tu wpisać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 na pierwszej stronie w pierwszym wpisie redakcji jest (lub był ) formularz zgłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 16.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ha - dziekuję. A nie mówiłam że na pewno gdzieś się zgubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 16.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 a czym jest rejestracja? trzeba jakies formularze wwypełniac? bo myślałam że wystarczy tu wpisać...? No ja tez tak myslalem. To chyba byl blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak ja się wpisałam w formularz i się nic nie pokazało, że rejestracja zakończona ani że tej pani nie chcemy... to znaczy, że poszło? Dobrze jest? Mam się szykować na 31szy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.04.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jeśli Cię zarejestrowali to dostaniesz info na maila albo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ha - dziekuję. A nie mówiłam że na pewno gdzieś się zgubię to dlatego, że zakręcona jesteś to pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli. Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" ostatecznie jako moja córka Wiadomość z prawie ostatniej chwili. Maluszek jedzie jako Maluszek-dopisała się Udało się i przyjdę jako ja chociaż od czasu do czasu na spotkaniu mogę być albo sobą albo mężem Jolki albo Komturową albo córką Jea czyli do wyboru do koloru Dzięki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak ja się wpisałam w formularz i się nic nie pokazało, że rejestracja zakończona ani że tej pani nie chcemy... to znaczy, że poszło? Dobrze jest? Mam się szykować na 31szy? Spróbuj jeszcze raz, a nawet jesli uparcie bedzie Cię informować o zakończeniu to i tak się szykuj na pewno da się w razie czego Ciebie przemycić pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 A jak ja się wpisałam w formularz i się nic nie pokazało, że rejestracja zakończona ani że tej pani nie chcemy... to znaczy, że poszło? Dobrze jest? Mam się szykować na 31szy? Jagna - sprawdź w skrzynce emjlowej czy przyszło potwierdzenie? Powino przyjść. Jak nie to może jeszcze raz wypełnij zgłoszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Przyszło potwierdzenie Maluszku a jeżeli Ty będziesz jako mąż i córka, to w jakiej roli wystąpi Jacek? Jakby co, to może być jako moje Dziecko, Które się Jeszcze nie Urodziło. Bo ja juz mam zaklepaną osobę towarzyszącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts