Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem :wink: :)

I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli.

Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" :wink:

ostatecznie jako moja córka :wink:

:D Wiadomość z prawie ostatniej chwili. Maluszek jedzie jako Maluszek-dopisała się :D

I było się zapisywać tak to bym mogła iśc z Jezierem :wink: :)

I jeszcze musi się znaleźc miejsce dla Maluszka, niech Redakcja mysli.

Maluszek, jedzie jako "Komturowa" albo jako mój..."mąż" :wink:

ostatecznie jako moja córka :wink:

:D Wiadomość z prawie ostatniej chwili. Maluszek jedzie jako Maluszek-dopisała się :D

Udało się i przyjdę jako ja :D chociaż od czasu do czasu na spotkaniu mogę być albo sobą albo mężem Jolki albo Komturową albo córką Jea czyli do wyboru do koloru :D Dzięki kochani :D

A jak ja się wpisałam w formularz i się nic nie pokazało, że rejestracja zakończona ani że tej pani nie chcemy... to znaczy, że poszło? Dobrze jest? Mam się szykować na 31szy?

Spróbuj jeszcze raz, a nawet jesli uparcie bedzie Cię informować o zakończeniu to i tak się szykuj :D na pewno da się w razie czego Ciebie przemycić :D

pozdrawiam

m.

A jak ja się wpisałam w formularz i się nic nie pokazało, że rejestracja zakończona ani że tej pani nie chcemy... to znaczy, że poszło? Dobrze jest? Mam się szykować na 31szy?

Jagna - sprawdź w skrzynce emjlowej czy przyszło potwierdzenie? Powino przyjść. Jak nie to może jeszcze raz wypełnij zgłoszenie.