Aga J.G 16.04.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jezier ja się zgłaszam Mi też nie przeszkadza więszka ilośc ludzi, jakby co zjem na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.04.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Przyszło potwierdzenie Maluszku a jeżeli Ty będziesz jako mąż i córka, to w jakiej roli wystąpi Jacek? Jakby co, to może być jako moje Dziecko, Które się Jeszcze nie Urodziło. Bo ja juz mam zaklepaną osobę towarzyszącą jto dobre pytanie - może sobie sam coś wybrać bo mam jeszcze zapisane 2 osoby towarzyszące. Się nie mogę doczekać Twojej osoby towarzyszącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.04.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jagna, juz miałem zamawiać dłuższy i szerszy płaszcz komturski by Cię skutecznie przemycić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 16.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 ha - dziekuję. A nie mówiłam że na pewno gdzieś się zgubię to dlatego, że zakręcona jesteś to pozytyw uważaj zajec - zakręcona nie zakręcona ale za uszy też potrafie nieźle wytargać - tak pozytywnie znaczy melduję że teraz to juz chyba się zarejestrowałam jak należy - znaczy chyba mnie wpuszczą po tym jak się po tym zagubieniu odnajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.04.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Jagna o qrcze, czy to Ty ? tak milo Cie widziec a planujesz wpadac do dziennika Podrzutka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jak ja się cieszę na ten wyjazd Co prawda jeszcze nie wiem jak dojadę ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Dotychczas na zjazdach były przeważnie nowe twarze a tym razem zapowiada się, że w dużych ilościach pojawią się forumowicze z "przeszłości". Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hura, hura, hura....chyba nie muszę jechać pociągiem....najprawdopodobniej przyjadę z Piejarem Allle będzie fajnie...już się nie moge doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.04.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 buuuu a mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Przyszło potwierdzenie Maluszku a jeżeli Ty będziesz jako mąż i córka, to w jakiej roli wystąpi Jacek? Jakby co, to może być jako moje Dziecko, Które się Jeszcze nie Urodziło. Bo ja juz mam zaklepaną osobę towarzyszącą Jagna sto lat sie nie oddzywałaś czy Ty nam chcesz coś pięknego oznajmić ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam pytanie - zapisałam sie - wyswietlio mi na stronie ze zgloszenie przyjete ale... nie przyszedl zaden mail z potwierdzeniem to co? nie bedzie mnie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mam pytanie - zapisałam sie - wyswietlio mi na stronie ze zgloszenie przyjete ale... nie przyszedl zaden mail z potwierdzeniem to co? nie bedzie mnie chyba czyżbyś aż taką wielka wagę przywiązywała do tego czy mail dotrze czy nie? skoro sie zapisałaś, to tylko od Ciebie zależy czy będziesz czy nie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 a nie! bo ja myslalam ze niezbedne jest potwierdzenie potem w mailu. ja bardzo będę będę - tylko zeby mnie wpuscili... bo mi powiedza ze nie potwierdzilam tego maila co (nie)przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 a nie! bo ja myslalam ze niezbedne jest potwierdzenie potem w mailu. ja bardzo będę będę - tylko zeby mnie wpuscili... bo mi powiedza ze nie potwierdzilam tego maila co (nie)przyszedl maila sie nie potwierdza... to tylko informacja pozdrawiam m. ps. bądź, bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ufff to mnie uspokoiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 18.04.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 chacialm tylko skromnie zawiadomic ze ja tez sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ależ jestem wściekły!!! właśnie godzinę temu dowiedziałem się, że mój braciszek 31 maja o godzinie 14 się żeni i domyślacie się pewnie co to oznacza Szanowna Redakcjo proszę na moje miejsce przyjąć kogoś innego m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja się żeniłem na Krakowskim Przedmieściu. Może twój brat też? To powinieneś się do 16 wyrobić a po spotkaniu muratora na wesele jeszcze zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Maksiu....porażka Kurrrcze.... i kto nam teraz bedzie końkursy prowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Ja się żeniłem na Krakowskim Przedmieściu. Może twój brat też? To powinieneś się do 16 wyrobić a po spotkaniu muratora na wesele jeszcze zdążysz Kołobrzeg, godz. 14.. na 16 nie dam rady żeby nie wiem jak kombinować m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts