Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przyszło potwierdzenie :D

Maluszku a jeżeli Ty będziesz jako mąż i córka, to w jakiej roli wystąpi Jacek? Jakby co, to może być jako moje Dziecko, Które się Jeszcze nie Urodziło. Bo ja juz mam zaklepaną osobę towarzyszącą 8)

jto dobre pytanie - może sobie sam coś wybrać bo mam jeszcze zapisane 2 osoby towarzyszące. Się nie mogę doczekać Twojej osoby towarzyszącej 8)

Jagna, juz miałem zamawiać dłuższy i szerszy płaszcz komturski by Cię skutecznie przemycić. :wink: :D

ha - dziekuję. :lol:

A nie mówiłam że na pewno gdzieś się zgubię :lol:

to dlatego, że zakręcona jesteś 8) to pozytyw :lol:

uważaj zajec - zakręcona nie zakręcona ale za uszy też potrafie nieźle wytargać - tak pozytywnie znaczy :wink:

melduję że teraz to juz chyba się zarejestrowałam jak należy - znaczy chyba mnie wpuszczą po tym jak się po tym zagubieniu odnajdę... 8)

Przyszło potwierdzenie :D

Maluszku a jeżeli Ty będziesz jako mąż i córka, to w jakiej roli wystąpi Jacek? Jakby co, to może być jako moje Dziecko, Które się Jeszcze nie Urodziło. Bo ja juz mam zaklepaną osobę towarzyszącą 8)

Jagna :lol: sto lat sie nie oddzywałaś :o

czy Ty nam chcesz coś pięknego oznajmić ????? :lol:

Mam pytanie - zapisałam sie - wyswietlio mi na stronie ze zgloszenie przyjete ale... nie przyszedl zaden mail z potwierdzeniem

to co? :( nie bedzie mnie chyba :(

czyżbyś aż taką wielka wagę przywiązywała do tego czy mail dotrze czy nie?

skoro sie zapisałaś, to tylko od Ciebie zależy czy będziesz czy nie

pozdrawiam

m.

a nie! bo ja myslalam ze niezbedne jest potwierdzenie potem w mailu.

ja bardzo będę będę:) - tylko zeby mnie wpuscili... bo mi powiedza ze nie potwierdzilam tego maila co (nie)przyszedl :)

maila sie nie potwierdza... to tylko informacja

pozdrawiam

m.

ps. bądź, bądź