Jajcek 08.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: daggullka kaśka maciej verunia jajcek kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? no piknie, a ja to co ??????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja moge pośpiewać zapisałam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: daggullka kaśka maciej verunia jajcek kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? no piknie, a ja to co ??????????/ jajcus, no przecież jestes na liście!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: daggullka kaśka maciej verunia jajcek kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? moze byc osierszczony osierszczony byłby wskazany jakiś jeszcze taki na maksa był się przydał ktoś się o mnie pytał? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 nooo, ale pałac suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a jakie będą atrakcje? będzie coś grało? jakieś tańce? Maksiu...śpiewaj tu zaraz....Ty na pewno wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Maksiu, prąd Ci już włączyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Byłem kiedyś w Pałacu Prymasowskim na jakiejś impezie. Zacne pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Maksiu, prąd Ci już włączyli? mnie byle awaria nie załatwi... u mnie prąd był, tylko sniegu na podwórku 30cm ale z tego co widze to pojutrze go już nie będzie... no cóż...jak to powiedział filozof... wszystko płynie.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a jakie będą atrakcje? będzie coś grało? jakieś tańce? Maksiu...śpiewaj tu zaraz....Ty na pewno wiesz rozczaruje Cię smoczyco... nic nie wiem.. ja już jestem z innej bajki... nikt ze mną nie uzgadnia niczego pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Baaaaaaaaaaaaardzo dobre miejsce - ileż lokali wokoło :) I samochodzik mogę zostawić w domku - pięęęęęęęęeeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: daggullka kaśka maciej verunia jajcek kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? moze byc osierszczony osierszczony byłby wskazany jakiś jeszcze taki na maksa był się przydał ktoś się o mnie pytał? m. no jak nie jak tak kolano obiecałes przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a jakie będą atrakcje? będzie coś grało? jakieś tańce? Maksiu...śpiewaj tu zaraz....Ty na pewno wiesz rozczaruje Cię smoczyco... nic nie wiem.. ja już jestem z innej bajki... nikt ze mną nie uzgadnia niczego pozdrawiam m. To niedobrze, Maksiu...niedobrze A ja wiem że tak czy siak .... będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja jeszcze z nim oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ktoś się o mnie pytał? m. no jak nie jak tak kolano obiecałes przecież no pewnie że obiecałem i zamierzam dotrzymać słowa, bo mam nadzieje że dojadę... trochę mnie tylko martwi że nazajutrz jest niedziela i dzień dziecka, a ja będę mógł dopiero w niedziele wracać do domu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 rozczaruje Cię smoczyco... nic nie wiem.. ja już jestem z innej bajki... nikt ze mną nie uzgadnia niczego pozdrawiam m. To niedobrze, Maksiu...niedobrze A ja wiem że tak czy siak .... będzie fajnie A tam... ja uważam że dobrze.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Baaaaaaaaaaaaardzo dobre miejsce - ileż lokali wokoło :) I samochodzik mogę zostawić w domku - pięęęęęęęęeeknie Fuksiara ja tam na razie sama bez kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 jesssu ale sala mam nadzieję, że dżinsy będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja moge pośpiewać zapisałam sie Ja to śpiewam po kilku ginach, a ponieważ będę prowadzić, to tylko Ci zaakąłpaniuję...(na łyżkach może być? ) Też się zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.04.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 jesssu ale sala mam nadzieję, że dżinsy będą pasować dżinsy do pałacu ? chyba nie pasuje może jakies suknie z epoki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts