Maluszek 22.04.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Kasiorku - fajnie, że będziesz Dawno się nie widziałyśmy braza - a Ty czemu nie będziesz na spotkaniu? Przyjechałabyś Qrka to będzie pierwsze spotkanie bez Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Maksiu jak ja to przezyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ehhhh dziewczyny... a co ja mam powiedzieć.. zostałem praktycznie postawiony przed faktem dokonanym.Cóż... nie ma ludzi niezastąpionych, a w moim wypadku będzie to jeszcze o wiele łatwiejszeżyczę dobrej zabawy i zróbcie jakieś małe luuuuu za mniepozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale maksiu jest tylko jeden LLUUU napewno zrobimy, to nie zmeinai faktu że jest mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ... i zróbcie jakieś małe luuuuu za mnie pozdrawiam m. A duże LUUUUUUUUUUUUUUUUU moze być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ... i zróbcie jakieś małe luuuuu za mnie pozdrawiam m. A duże LUUUUUUUUUUUUUUUUU moze być? ja zrobię... szkoda że nie będzie mi dane poznać osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 ... i zróbcie jakieś małe luuuuu za mnie pozdrawiam m. A duże LUUUUUUUUUUUUUUUUU moze być? ja zrobię... szkoda że nie będzie mi dane poznać osobiście... ja tez zrobię luuuuuuu i też mi żal maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie traćcie nadziei.. to chyba nie ostatnie spotkanie.. poza tym.. ja taki trochę podróżujący jestem, bywam czasami w różnych częściach naszego pięknego kraju, a wtedy z przyjemnością spotykam się ze znajomymi z forum i odwiedzam ich budowy. A tak w ogóle, to jak to było w filmie 'Głupi i głupszy': istnieje szansa jak 1 do 10.mln ze może jednak uda się dotrzeć... a skoro tak, to jest szansa, a nadzieja umiera ostatnia. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A tak się cieszyłam na obiecane kolanko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 To ja się tej nadzei uczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja też nie dostałam potwierdzenia ale zapisywałam się na samym początku wiec mam nadzieję, ze nadal jestem na liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ja też nie dostałam potwierdzenia ale zapisywałam się na samym początku wiec mam nadzieję, ze nadal jestem na liscie Przemycę Cię pod komturskim płaszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Tomek .... Ty tak nie szafuj tym swoim płaszczem bo się okaże że sam się tam już nie zmieścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Maylnd...luzik...jesli wysłałaś zgłoszenie-formularz, to bedzie ok Jeśli natomiast nie możesz spać z tego pwoodu to wyślij zapytanie do redakcji na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.04.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Aniu, też mi smutno, że Ciebie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.04.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 A co mi tam... zapisałem się też.Dawno nie byłem w stolycy. Pojadę chyba sam ,więc trzy miejsca w aucie są. O ile rejestracja się powiodła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Aniu, też mi smutno, że Ciebie nie będzie. Tomku, spotkanie jest dokładnie tydzień przed moim terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Aniu - szkoda, że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Aniu, też mi smutno, że Ciebie nie będzie. Tomku, spotkanie jest dokładnie tydzień przed moim terminem Aniu.. może trzeba założyć klub zrozpaczonych niemożnością wyjazdu na spotkanie do W-wy? ciało założycielskie Braza, Ania Wiśniewska i Maksiu :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts