Maluszek 24.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Aniu, też mi smutno, że Ciebie nie będzie. Tomku, spotkanie jest dokładnie tydzień przed moim terminem Aniu.. może trzeba założyć klub zrozpaczonych niemożnością wyjazdu na spotkanie do W-wy? ciało założycielskie Braza, Ania Wiśniewska i Maksiu :D pozdrawiam m. To kiedy mamy do Was przyjechać jak wy nie możecie przyjechać do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Buuuuuuuuuu Ja za nic nie dam rady Ale na to spotkanie w Kołobrzegu z maksiem i brazunią to się piszę na bank! Bawcie się dobrze, zróbcie duuużo zdjęć i wszystkie pokażcie Może za rok mi się uda... Kurde, nawet Jagna będzie! Aniu, też mi smutno, że Ciebie nie będzie. Tomku, spotkanie jest dokładnie tydzień przed moim terminem Zrobimy LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za szczęśliwe rozwiązanie. Za nieobecną Brazunię tez będzie LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. I za tych co akurat na morzu, a są tacy forumowicze i za wszystkich pozostałych nieobecnych też, zgodnie z FORUMOWĄ, świecką tradycją, zrobimy LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Maluszku, do nas nad morze to przez cały rok można przyjeżdżać I zawsze jest pięknie Maksiu - jestem ZA Tomku - no ja myślę, że bez LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za nieobecnych to żadne forumowe spotkanie obejść się nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.04.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Tomku - no ja myślę, że bez LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za nieobecnych to żadne forumowe spotkanie obejść się nie może Przeciż napisałem, że to FORUMOWA tradycja. Szkoda, że wielu osób nie zobaczymy. Ale LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.04.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 kaśka maciej napisał: jak mamy być niegrzeczne, to zamęczymy jea jea da radę no nie wiem sprawdzimy, to pewne Króliczkowi to i ja nie odpuszczę. chyba możesz dziewczyny, ciiiiiiiiiiiszeeeejjjjjj, bo jak usłyszy to się jeszcze wystraszy i nie przyjedzie i co wtedy zrobimy nic ale będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2008 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Króliczkowi to i ja nie odpuszczę. chyba możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.04.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 nie wiem co te babki w tym jea widza zeby tak wszystkie naraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 nie na raz.... tylko po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Zgłaszam swój udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.04.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Zgłaszam swój udział tzn zarejestrowałeś się bo sam post tutaj nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 a może kolega Eugeniusz zgłasza swój udział w kolejce do jea , a zarejestrował się już wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Zgłaszam swój udział tzn zarejestrowałeś się bo sam post tutaj nie wystarczy Najpierw zarejestrowałem się a teraz zgłaszam lub ogłaszam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 a może kolega Eugeniusz zgłasza swój udział w kolejce do jea , a zarejestrował się już wczesniej dagulka a co daje jea że do niego kolejka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 zobaczysz jak przyjedziesz...nie będę opowiadała co działo się w ubiegłym roku , ale na tegoroczne spotkanie obiecał ogolić kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 zobaczysz jak przyjedziesz...nie będę opowiadała co działo się w ubiegłym roku , ale na tegoroczne spotkanie obiecał ogolić kolanka Byłem ale nic nie widziałem , hm kolana golone . Hm może jednak wypiszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.04.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 NO TO CZAS POWOLI SZYKOWAĆ SIĘ I ODLICZAĆ DNI POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.04.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Odliczaj, odliczaj. Najlepiej przy pomocy miarki krawieckiej. "Obiad zjedzony, dzień zaliczony". Obrywasz po obiedzie 1 cm. Druga metoda, dla tych co jeszcze pamietają, to kupon totka. 1 Bobsleje 2 Bojery .... 49 Żużel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.04.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Zgłaszam swój udział tzn zarejestrowałeś się bo sam post tutaj nie wystarczy Najpierw zarejestrowałem się a teraz zgłaszam lub ogłaszam na forum różnie to bywa wolałam zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.04.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Odliczaj, odliczaj. Najlepiej przy pomocy miarki krawieckiej. "Obiad zjedzony, dzień zaliczony". Obrywasz po obiedzie 1 cm. Druga metoda, dla tych co jeszcze pamietają, to kupon totka. 1 Bobsleje 2 Bojery .... 49 Żużel ja nie znam ani jednej ani drugiej metody gdzie ja się wychowałam ja odliczam do kumuni a potem to już lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Odliczaj, odliczaj. Najlepiej przy pomocy miarki krawieckiej. "Obiad zjedzony, dzień zaliczony". Obrywasz po obiedzie 1 cm. Druga metoda, dla tych co jeszcze pamietają, to kupon totka. 1 Bobsleje 2 Bojery .... 49 Żużel ja nie znam ani jednej ani drugiej metody gdzie ja się wychowałam ja odliczam do kumuni a potem to już lajcik Widać nie byłaś w wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts