Aga J.G 27.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak też odliczma do Komunii jedenj drugiej a potem to już będę się pakowac do stolycy I cały czas musze pamiętac żeby głosować za tym aby biały tydzień trwał do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Odliczaj, odliczaj. Najlepiej przy pomocy miarki krawieckiej. "Obiad zjedzony, dzień zaliczony". Obrywasz po obiedzie 1 cm. Druga metoda, dla tych co jeszcze pamietają, to kupon totka. 1 Bobsleje 2 Bojery .... 49 Żużel ja nie znam ani jednej ani drugiej metody gdzie ja się wychowałam ja odliczam do kumuni a potem to już lajcik Widać nie byłaś w wojsku no to jestem usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.04.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jak też odliczma do Komunii jedenj drugiej a potem to już będę się pakowac do stolycy I cały czas musze pamiętac żeby głosować za tym aby biały tydzień trwał do piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 29.04.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 czyli tak: 1.daggullka 2.kaśka maciej 3.verunia 4.jajcek 5.ila66 6.nefer 7.zielonooka 8.andre59 9.maksiu 10.aniawmuratorze 11.ew-ka 12.tomek1950 13.zeljka ?? 14.joan?? 15.magi kogoś pominęłam?? Proszę mnie dopisać Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 nie wiem co te babki w tym jea widza zeby tak wszystkie naraz ??? jo tyż n ie wiym ... chyba dom se ogolic te kolana i zrobia operacjo plastyczno twarzy i ...uszu - może sie któro ciepnie na moje giczory i pukiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Bodziu, moje giczory są ok, ale pukiel .... dla amatorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Pozwoliłem sobie zrobić małą listę obecności daggulka BeYourself kaśka maciej ANNNJA verunia Jajcek tomek1950 Ew-ka Nefer aniawmuratorze magi joola Zeljka joan zielonooka andre59 ila66 jareko dompodsosnami mayland ms. jea andzik.78 Depi monikach rrmi kirkris sharoon Jezier woland1980 katja ? basiab Mufka ? Sonika Piątka Teska dominikams Agduś AgaJ.G tola an-bud e-Mundzia Barbossa ? Anisia3 Cpt_Q ? TomKa izat brzoza markus_gdynia arcobaleno tosinek Krzysztofik Senser ganek65 Jagna Maluszek Zochna ? patka stary Misiomaciej Kasiorek Tedii Eugeniusz Martuszek bodzio_g ? 65 + osoby towarzyszące. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Andre59....dobra robota a to na pewno wszyscy ? ... coś mało nas acha- wiem , że paradox i piejar też się wybierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.05.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 nie wiem co te babki w tym jea widza zeby tak wszystkie naraz ??? jo tyż n ie wiym ... chyba dom se ogolic te kolana i zrobia operacjo plastyczno twarzy i ...uszu - może sie któro ciepnie na moje giczory i pukiel Marian, Ty se nie rób żadnych operacji, bo Cię jeszcze nie rozpoznam i z kim się będziesz kłócił A co do Królika, to nieśmiało chciałam przypomnieć, że to ja z Tolą byłyśmy pierwsze w kolejce na te kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.05.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Marian, Ty se nie rób żadnych operacji, bo Cię jeszcze nie rozpoznam i z kim się będziesz kłócił czyli ...wszystko po staremu ... a co do Królika, to nieśmiało chciałam przypomnieć, że to ja z Tolą byłyśmy pierwsze w kolejce na te kolanka podłość ludzka nie ma granic chyba jednak nie pojadę na to spotkanie ( Tomek - sam widzisz jakie te kobiety są okrutne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 chyba jednak nie pojadę na to spotkanie ( Tomek - sam widzisz jakie te kobiety są okrutne ) Bodzio - nie gadaj. P.S. Ja tym razem będę bez samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.05.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 chyba jednak nie pojadę na to spotkanie ( Tomek - sam widzisz jakie te kobiety są okrutne ) Bodzio - nie gadaj. P.S. Ja tym razem będę bez samochodu :) choć jedna ...siostrzana duszyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Bodzio...no jakby Ciebie mogło nie być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A co do Królika, to nieśmiało chciałam przypomnieć, że to ja z Tolą byłyśmy pierwsze w kolejce na te kolanka joola, Ty się kbito nie wpychaj do królika na kolana, bo ja żech se je zaklepała hooooooooooohooooooooohooooooooooooo wcześniej oj widzę, króliczku, że ciężki żywot będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.05.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A co do Królika, to nieśmiało chciałam przypomnieć, że to ja z Tolą byłyśmy pierwsze w kolejce na te kolanka joola, Ty się kbito nie wpychaj do królika na kolana, bo ja żech se je zaklepała hooooooooooohooooooooohooooooooooooo wcześniej oj widzę, króliczku, że ciężki żywot będziesz miał chyba selka se wezme do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.05.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A co do Królika, to nieśmiało chciałam przypomnieć, że to ja z Tolą byłyśmy pierwsze w kolejce na te kolanka joola, Ty się kbito nie wpychaj do królika na kolana, bo ja żech se je zaklepała hooooooooooohooooooooohooooooooooooo wcześniej oj widzę, króliczku, że ciężki żywot będziesz miał chyba selka se wezme do pomocy no nie wiem nie wiem nie wiemmmm czy się selek zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 ( Tomek - sam widzisz jakie te kobiety są okrutne ) Widza, widza. Dlatego spać będzie u mnie. Nie będę Ci kolanek męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 ( Tomek - sam widzisz jakie te kobiety są okrutne ) Widza, widza. Dlatego spać będzie u mnie. Nie będę Ci kolanek męczył. Gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ja słuszałem, że gdzie dwóch się bije to trzeci podaje kije. Bodzia bił nie będę. Fajny z niego karlus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Fajna lista ja wiem że jeszcze Martka się wybiera Już się nei mogę doczekać, będe miała bardzo gorący maj w tym roku nawet jak pogoda taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts