Martka 06.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wybieramy się I nie możemy się doczekać spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.05.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ej - a kiedy właściwie to spotkanie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Aktualizacja listy: daggulka BeYourself kaśka maciej ANNNJA verunia Jajcek tomek1950 Ew-ka Nefer aniawmuratorze magi joola Zeljka joan zielonooka andre59 ila66 jareko dompodsosnami mayland ms. jea andzik.78 Depi monikach rrmi kirkris sharoon Jezier woland1980 katja ? basiab Mufka ? Sonika Piątka Teska dominikams Agduś AgaJ.G tola an-bud e-Mundzia Barbossa ? Anisia3 Cpt_Q ? TomKa izat brzoza markus_gdynia arcobaleno tosinek Krzysztofik Senser ganek65 Jagna Maluszek Zochna ? patka stary Misiomaciej Kasiorek Tedii Eugeniusz Martuszek bodzio_g ? paradoxpiejarMartka 68 + osoby towarzyszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.05.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja już odliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ludzie ratujcie !!! Potrzebny ansambl do śpiewania piosenki forumowej !!! Sam nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mogę przytachać wiosło z piecem (mikrofon także) - będzie taki ansambl, że szyby polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tu są słowa: I zwr.: Rok cały nas korciło, nadzieje rozbudziło, pora więc, by spotkać się. Redakcja się sprawiła, na zlocik zaprosiła, dzięki niej poznamy się, dzięki niej poznamy się. Ref.: Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domki swe budujmy, właśnie przyszedł na to czas, siły niespożyte drzemia w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr.: Dziś już jesteśmy razem, weseli, z lekkim gazem, cieszmy się, fajnie tu być. Zabawa w pełnym toku, nie ma stojących z boku, to jest to czym chcemy żyć, to jest to czym chcemy żyć. Ref. x2 III zwr.: Przyjaźni moc jest wielka, niczym stalowa belka, trwajmy więc w przyjaźni tej. Gdy już się rozstaniemy, za rok znów tu będziemy, wspólny nam przyświeca cel, wspólny nam przyświeca cel. Ref. x2 albo x4 Tu jest melodia, nuty i chwyty na gitarę: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 http://piotrala.republika.pl/nuty_piosenki.png i jeszcze chwyty na gitarę Przygrywka G| | Zwr. G| |F|G| G| |F|G|F|G| Ref. x2 C D|G|C D|G| C D|G E|am D|G| przygrywka, II zwr. itd. Depi, przywoź drzazgę i piec, pochałturzymy trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dziewczyny pomóżcie, ja wcale głosu do śpiewania nie mam. Będzie obciach jak zaśpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 jak ja zaśpiewam, będzie jeszcze gorszy ....dlatego szukamy dalej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ja też nie mam ale poryczeć mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ja mogę nuty potrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ......ja śpiewam jak Doda wiec chyba nie za bardzo bedziecie chcieli słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.05.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja mogę zapowiadać. śpiewać to potrafie tylko "Balladę o smutnym królu" i to tylko pod koniec grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.05.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Już sie doczekać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 07.05.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ......ja śpiewam jak Doda wiec chyba nie za bardzo bedziecie chcieli słuchać Nie gadaj - Doda (poza innymi walorami) śpiewa całkiem nieźle. Co do piosenki to wrzucę sobie jak będe miał chwilę. Ale funkcje sa raczej niezbyt wyszukane Pytanie czy taka twórczość estradowa spotka się z uznaniem reszty zgromadzonych? Oczywiście po odśpiewaniu piosenki forumowej można przejść do innego repertuaru - Whisky, Wehikuł czasu, Knocking on heavens door... Jeśli oczywiście będzie dość napojów muzyczno-inspirujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ha, z nutami podałem starą wersję tekstu tekst aktualny jest powyzej. Depi, nie chciało mi się szukać ciekawszych funkcji , piosenka miała być prosta i jest Refren moze słuzyć jako dżingiel Może ktoś quiz budowlany przygotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ja też sie do spiewania nie nadaję I lepiej dla wszytski żebym nei próbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 07.05.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 hihi, ale się zdziwiłam, gdy ujrzałam siebie na liście Andre59. Nie pozostało mi nic innego tylko zapisać się na zlot . Skoro już będę, ... to może w chórkach pomogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 ja nie bede spiewac I uwierzcie mi - powinniscie mi za to PODZIEKOWAĆ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.05.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Eeee no,piosenka całkiem ambitna. Mogę przytaszczyć bęben. (śpiewać też jeszcze mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts