Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

eee tam, najwyżej zabierze gitare a mnie zostawi :lol:

:lol: :lol: :lol:

nie zebym sie cieszyla :roll: :oops: :wink:

co do spiewania , znam jedna taka ....misske ....co ladnie spiewa :roll:

dziewczyny !!! i chlopaki !!! nie martwcie sie ....forumowcy to sami twardziele , w zeszlym roku wytrzymali moje wycie :oops:

nie moze byc gorzej :p ...podejdzcie do zagadnienia "biesiadnie" ....a "Sokoly" sie moga schowac :lol: :lol: :lol:

Oj kurde - jacy sie wszyscy zrobili samokrytyczni. Spiewać każdy może - trochę lepiej, trochę gorzej. Chór ma zdolności samoregulacyjne - któs śpiewa za wysoko, inny za nisko i summa sumarów średnio wychodzi akurat :)

Jak się każdy będzie tak krygował to będzie lipa. A piec waży z 15 kilo, więc nie chce mi się go taskać bez potrzeby :)

będę , będę... nie ma obawy :lol:

froschka... ooo ty zawistna bestyjo...jak pies ogrodnika :D ...sama nie skorzysta a innym nie da :wink: :lol:

wiesz, ze jaja sobie robie :p :p :p

bawcie sie dobrze i...zastapcie mnie w chorku

wlasnie ogladalam zdjecia z zeszlego roku :lol: :lol: :lol:> .....dostalysmy niezle "wynagrodzenie" za to wycie ( oplacalo sie 8) :D ....daga..tego "chopka" dla twojej malej wywalczylam wlasnie na festiwalu piosenki forumowej :lol: :lol: :lol:

poza tym zauwazylam na niektorych fotkach .....ze nosze na ramieniu ....torebke neferki :o :roll: :o ....czyzbym byla kleptomanka ? :oops: :oops: :oops: :lol:

Oj kurde - jacy sie wszyscy zrobili samokrytyczni. Spiewać każdy może - trochę lepiej, trochę gorzej. Chór ma zdolności samoregulacyjne - któs śpiewa za wysoko, inny za nisko i summa sumarów średnio wychodzi akurat :)

no i wlasnie o to chodzi :D

trzeba podejsc do tego z poczuciem humoru :p :wink:

nie robic mi tu obciachu !!!! szybciutko zglaszac sie sie do spiewania !!!! bo przydzielimy do innych zadan ...a wtedy moze nie byc juz tak wesolo :roll: :wink: :wink:

brawa tez byly , wiec wszystkim sie podobalo :D

chyba :roll: :lol: :lol:

lepiej akustyczna....elektryczna z całym osprzętem może nam nie wleźć do auta :lol:

:D :D :D elektryczna zajmuje mniej miejsca a ekstra pieca i tak nie posiadam.

O miejsce sie nie martwcie, nie ma vana ale spokojnie się pomieścimy. W sumie póki co jadą ino 3 osoby :D. Jeżeli byłby dylemat czy zostawić gitarę czy człowieka to oczywiście zostawiłbym gitarę.

Czekam na sygnał andre czy konieczne jest zasilenie orkiestry.

Gitarą, nie prądem (bohaterów prądem ? :D)

lepiej akustyczna....elektryczna z całym osprzętem może nam nie wleźć do auta :lol:

:D :D :D elektryczna zajmuje mniej miejsca a ekstra pieca i tak nie posiadam.

O miejsce sie nie martwcie, nie ma vana ale spokojnie się pomieścimy. W sumie póki co jadą ino 3 osoby :D. Jeżeli byłby dylemat czy zostawić gitarę czy człowieka to oczywiście zostawiłbym gitarę.

Czekam na sygnał andre czy konieczne jest zasilenie orkiestry.

Gitarą, nie prądem (bohaterów prądem ? :D)

Prund może się przydać, choćby na przełamanie tremy :wink: :lol:

Ja biorę elektryka i mały piec, niestety z jednym wejściem. Depi ma podobno dwa wejścia, więc będzie gdzie jack'a wcisnąć.

Mam nadzieję, że Redakcja zapewni mikrofony i nagłośnienie do nich. Statyw mogę przyweść swój. W zeszłym roku pani Redaktor Naczelna i pan red. Papliński musieli mikrofon trzymać.

Trzeba repertuar ustalić, może "Hej sokoły" i takie tam... dajcie propozycje, ustalimy tonacje, a Redakcja śpiewnik druknie :wink:

Czekam i ćwiczę :wink:

Piejar, drzazgę dasz pasażerowi na kolana i po sprawie 8)

Trzeba repertuar ustalić, może "Hej sokoły" i takie tam... dajcie propozycje, ustalimy tonacje, a Redakcja śpiewnik druknie :wink:

Czekam i ćwiczę :wink:

To ja chyba też będę musiał zacząć ćwiczyć żeby bronić honoru hanysów :D.

andre - jeżeli chcesz śpiewnik na 100 stron to rzuć jakiegoś maila na pw