piejar 08.05.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ludzie ratujcie !!! Potrzebny ansambl do śpiewania piosenki forumowej !!! Sam nie dam rady Jeżeli potrzebna jeszcze jedna gitara to ja chętnie się dołączę. Lepiej akustyczną czy elektryczną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.05.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 lepiej akustyczna....elektryczna z całym osprzętem może nam nie wleźć do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 daggulko - musicie wziąć większy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 eee tam, najwyżej zabierze gitare a mnie zostawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 eee tam, najwyżej zabierze gitare a mnie zostawi chcesz się wymigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 eee tam, najwyżej zabierze gitare a mnie zostawi nie zebym sie cieszyla co do spiewania , znam jedna taka ....misske ....co ladnie spiewa dziewczyny !!! i chlopaki !!! nie martwcie sie ....forumowcy to sami twardziele , w zeszlym roku wytrzymali moje wycie nie moze byc gorzej ...podejdzcie do zagadnienia "biesiadnie" ....a "Sokoly" sie moga schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 eee tam, najwyżej zabierze gitare a mnie zostawi chcesz się wymigać no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.05.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 będę , będę... nie ma obawy froschka... ooo ty zawistna bestyjo...jak pies ogrodnika ...sama nie skorzysta a innym nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dziewczyny !!! i chlopaki !!! nie martwcie sie ....forumowcy to sami twardziele , w zeszlym roku wytrzymali moje wycie nie moze byc gorzej ...podejdzcie do zagadnienia "biesiadnie" ....a "Sokoly" sie moga schowac jakie wycie przecież ładnie śpiewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj kurde - jacy sie wszyscy zrobili samokrytyczni. Spiewać każdy może - trochę lepiej, trochę gorzej. Chór ma zdolności samoregulacyjne - któs śpiewa za wysoko, inny za nisko i summa sumarów średnio wychodzi akurat Jak się każdy będzie tak krygował to będzie lipa. A piec waży z 15 kilo, więc nie chce mi się go taskać bez potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 summa sumarów Hi hi hi - alem napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 będę , będę... nie ma obawy froschka... ooo ty zawistna bestyjo...jak pies ogrodnika ...sama nie skorzysta a innym nie da wiesz, ze jaja sobie robie bawcie sie dobrze i...zastapcie mnie w chorku wlasnie ogladalam zdjecia z zeszlego roku > .....dostalysmy niezle "wynagrodzenie" za to wycie ( oplacalo sie ....daga..tego "chopka" dla twojej malej wywalczylam wlasnie na festiwalu piosenki forumowej poza tym zauwazylam na niektorych fotkach .....ze nosze na ramieniu ....torebke neferki ....czyzbym byla kleptomanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj kurde - jacy sie wszyscy zrobili samokrytyczni. Spiewać każdy może - trochę lepiej, trochę gorzej. Chór ma zdolności samoregulacyjne - któs śpiewa za wysoko, inny za nisko i summa sumarów średnio wychodzi akurat no i wlasnie o to chodzi trzeba podejsc do tego z poczuciem humoru nie robic mi tu obciachu !!!! szybciutko zglaszac sie sie do spiewania !!!! bo przydzielimy do innych zadan ...a wtedy moze nie byc juz tak wesolo brawa tez byly , wiec wszystkim sie podobalo chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.05.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 pamiętam, pamiętam...fajnie było...w tym roku też bedzie super, szkoda że bez Ciebie i Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.05.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 lepiej akustyczna....elektryczna z całym osprzętem może nam nie wleźć do auta :D elektryczna zajmuje mniej miejsca a ekstra pieca i tak nie posiadam. O miejsce sie nie martwcie, nie ma vana ale spokojnie się pomieścimy. W sumie póki co jadą ino 3 osoby . Jeżeli byłby dylemat czy zostawić gitarę czy człowieka to oczywiście zostawiłbym gitarę. Czekam na sygnał andre czy konieczne jest zasilenie orkiestry. Gitarą, nie prądem (bohaterów prądem ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.05.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja mam dwie dziury (hehe) więc w razie czego będzie gdzie wetknąć drugiego elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 lepiej akustyczna....elektryczna z całym osprzętem może nam nie wleźć do auta :D elektryczna zajmuje mniej miejsca a ekstra pieca i tak nie posiadam. O miejsce sie nie martwcie, nie ma vana ale spokojnie się pomieścimy. W sumie póki co jadą ino 3 osoby . Jeżeli byłby dylemat czy zostawić gitarę czy człowieka to oczywiście zostawiłbym gitarę. Czekam na sygnał andre czy konieczne jest zasilenie orkiestry. Gitarą, nie prądem (bohaterów prądem ? ) Prund może się przydać, choćby na przełamanie tremy Ja biorę elektryka i mały piec, niestety z jednym wejściem. Depi ma podobno dwa wejścia, więc będzie gdzie jack'a wcisnąć. Mam nadzieję, że Redakcja zapewni mikrofony i nagłośnienie do nich. Statyw mogę przyweść swój. W zeszłym roku pani Redaktor Naczelna i pan red. Papliński musieli mikrofon trzymać. Trzeba repertuar ustalić, może "Hej sokoły" i takie tam... dajcie propozycje, ustalimy tonacje, a Redakcja śpiewnik druknie Czekam i ćwiczę Piejar, drzazgę dasz pasażerowi na kolana i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Dziewczyny, potrzebujemy Was !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.05.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Oj bedzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 08.05.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Trzeba repertuar ustalić, może "Hej sokoły" i takie tam... dajcie propozycje, ustalimy tonacje, a Redakcja śpiewnik druknie Czekam i ćwiczę To ja chyba też będę musiał zacząć ćwiczyć żeby bronić honoru hanysów . andre - jeżeli chcesz śpiewnik na 100 stron to rzuć jakiegoś maila na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts