kaśka maciej 18.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 coś mi się zdaje ,że ''nasza trójca'' pociągiem pojedzie.znając zycie to albo się zgubię po drodze albo wysiądę w polu(juz raz tak zrobiłam).ale na zlot dotrę.. No chyba zartujesz Z dworca tup tup do Marszałkowskiej (3 min) i albo w metro (to dalsze wejscie blizej przejscia podziemnego) albo w tramwaj ktory bedzie jechał w strone Placuu Bankowego (stojac plecami do dworca w lewą strone ) Na Placu Bankowym wysiadka (w metrze to stacja Ratusz - 2 przystanki od st. Centrum) a tramwajem to tez chyba 2 przystanki.(mozliwe ze 3) Od Placu Bankowego to juz najlepiej na piechote (ok 5 min) - stojac tylem do kierunku z ktorego sie przyjechało - skrecamy w prawa strone Po takim tłumaczeniu to ja też trafię Z tym, że mowa tu o wysiadce Warszawa Centralna, tak?? Andzik, damy radę nie bój nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.05.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Tak, trzeba wysiąść na dworcu Warszawa Centralna. Od skrzyżowania Aleje Jerozolimskie/Marszałkowska, tramwajowy przystanek na Marszałkowskiej, do placu Bankowego 3 przystanki, a nie 2. Nastepnie wracasz kawałek do ul. Senatorskiej (w lewo) mijasz plac Teatralny (po prawej stronie Teatr Wielki) i po przekroczeniu Moliera, idąc dalej w kierunku Starego Miasta, po prawej bedzie pałac Prymasowski. Przed skrzyżowaniem z Miodową! Za małym skwerkiem. I tam będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ale gdyby wysiąść z tramwaju przy Królewskiej to spacer przez Ogród Saski byłby przyjemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 18.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ja bym nie trafił po tych wyjaśnieniach. Gdzie Królewska a gdzie Miodowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ale gdyby wysiąść z tramwaju przy Królewskiej to spacer przez Ogród Saski byłby przyjemniejszy Bardzo piękny spacer i wcale nie taki daleki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.05.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 MACIE BARDZO KOŚLAWĄ MAPKE ( mam nadzieje ze czytelna - aha mozna podziwiac moje zdolnosci operowania paintem ) w polowie drogi tramwajem taka zielona plama na rogu Marszałkowskiej i Królewskiej to Ogród Saski Najlepiej wysiasc na przystanku Plac Bankowy(Ratusz?) (tramwaj) - to wazne bo w tym miejscu przystanku metra nie ma!- jest kawalek dalej (Metro ratusz) albo przy Królewskiej /róg Marszałkowskiej i I przejsc sie ogrodem saskim - trasa spacerowa - zaznaczona na niebiesko klik zeby powiekszyc http://images23.fotosik.pl/215/8319763b5f8624cem.jpg ps. mozliwe ze w polowie Ogrodu Saskiego (miedzy przystankiem na Królewskiej a przystankiem przy Placu Bankowym jest tez jeszcze jeden przystanek tramwajowy - niestety nie jezdze tramwajami i nie pamietam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dobra robota zielonooka, zmotoryzowanym też ta mapka się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 oj ale wtedy niewiem skąd ludzie beda przyjezdzac Generalnie trzeba trafic na Plac Bankowy i stamtad skrecic w Senatorska (lub od Metra Ratusz w ul Bielańskiej - ale nie wiem czy czasem nie jest jednokier - wiec wole nie mieszac ) ps. ten przystanek tramwajowy na ktorym trzeba wsiasc idac z dworca jest na rondzie (Rondzie Dmowskiego ) ! Trzeba wejsc w to przejscie podziemne kolo metra centrum - i kierowac sie w prawa strone - i wyjsc na przystanek juz na ondzie (linia czerwona przerywana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.05.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Bardzo wszystkim dziękuję Już teraz nie napiszę ze nie mogłam byc na spotkaniu bo trafić nie mogłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.05.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Ja bym nie trafił po tych wyjaśnieniach. Gdzie Królewska a gdzie Miodowa! Masz rację Depi, w trakcie pisania zmieniłem koncepcję i zapomniałem wykasować to, co wcześniej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Oddam w dobre ręce wejściówkę mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Oddam w dobre ręce wejściówkę mojego męża Ciekawa propozycja A ta wejściówka to uprawnia do wejscia gdzie konkretnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Oddam w dobre ręce wejściówkę mojego męża Ciekawa propozycja A ta wejściówka to uprawnia do wejscia gdzie konkretnie ?? A gdzie niby byś chciał? na spotkanie Muratora oczywiście Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.05.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 A gdzie niby byś chciał? na spotkanie Muratora oczywiście Chcesz? A chce Na spotkanie muratorka też ale w tym terminie mam spotkanie klasowe. Mam nadzieje że kiedyś w końcu przybędę na Muratorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Kochani forumowicze, takiej okazji jeszcze na spotkaniach Muratorowych jeszcze nie było! Redakcja oddaje w nasze ręce inicjatywę scenariuszową. Może nie będę oryginalny, ale licytacja na rzecz zakupu podnośnika dla niepełnosprawnej Bogusi może być fajną zabawą dla nas, a wielką pomocą dla jej Matki. Osobiście zadeklarowałem na licytację wystawić pojazd jednoosobowy, fabrycznie nowy, z 2 letnią gwarancją, bardzo przydatny chyba każdemu forumowiczowi. Do czasu licytacji nie zdradzę co to jest. I jeszcze jedno, ponieważ w tym roku spotkanie forumowe prawie zbiega się z moimi urodzinami, wszystkie prezenty jakie dostanę z tej okazji przeznaczę na licytację. Oczekuję odzewu. Macie jakieś fajne, nawet śmieszne fanty? To tylko i nie tylko zabawa. My na spotkaniu będziemy się bawić, a przy okazji pomożemy. I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.05.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kochani forumowicze, takiej okazji jeszcze na spotkaniach Muratorowych jeszcze nie było! Redakcja oddaje w nasze ręce inicjatywę scenariuszową. Może nie będę oryginalny, ale licytacja na rzecz zakupu podnośnika dla niepełnosprawnej Bogusi może być fajną zabawą dla nas, a wielką pomocą dla jej Matki. Osobiście zadeklarowałem na licytację wystawić pojazd jednoosobowy, fabrycznie nowy, z 2 letnią gwarancją, bardzo przydatny chyba każdemu forumowiczowi. Do czasu licytacji nie zdradzę co to jest. I jeszcze jedno, ponieważ w tym roku spotkanie forumowe prawie zbiega się z moimi urodzinami, wszystkie prezenty jakie dostanę z tej okazji przeznaczę na licytację. Oczekuję odzewu. Macie jakieś fajne, nawet śmieszne fanty? To tylko i nie tylko zabawa. My na spotkaniu będziemy się bawić, a przy okazji pomożemy. I o to chodzi. mam , kiełbasa w słoiku, swojej roboty...pychota , ostatni sloik mi został.. z trzydziestu.. fant jest śmieszny, fajny i na dodatek jadalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Oj bedzie się działo Muszę szybko włączyc wyobraźnię bo w słoikach to nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.05.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Moi Drodzy, zwolniłam dwa miejsca (zgłosiłam Redakcji), bardzo żałuję, tak chciałam być, a i okoliczności rezygnacji - mało przyjemne ale przynajmniej ktoś skorzysta. Może coś by się zmieniło, ale nie chce zostawiać tego na ostatnią chwilę - wiem, że jest dużo chętnych. Przeprasza, że nie będę mogła podstawić się pod dworcem PKP i oczekiwać na przyjezdnych Życzę Wam super zabawy - chociaż i tak jestem pewna, że taka będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Kochani forumowicze, takiej okazji jeszcze na spotkaniach Muratorowych jeszcze nie było! Redakcja oddaje w nasze ręce inicjatywę scenariuszową. Może nie będę oryginalny, ale licytacja na rzecz zakupu podnośnika dla niepełnosprawnej Bogusi może być fajną zabawą dla nas, a wielką pomocą dla jej Matki. Osobiście zadeklarowałem na licytację wystawić pojazd jednoosobowy, fabrycznie nowy, z 2 letnią gwarancją, bardzo przydatny chyba każdemu forumowiczowi. Do czasu licytacji nie zdradzę co to jest. I jeszcze jedno, ponieważ w tym roku spotkanie forumowe prawie zbiega się z moimi urodzinami, wszystkie prezenty jakie dostanę z tej okazji przeznaczę na licytację. Oczekuję odzewu. Macie jakieś fajne, nawet śmieszne fanty? To tylko i nie tylko zabawa. My na spotkaniu będziemy się bawić, a przy okazji pomożemy. I o to chodzi. mam , kiełbasa w słoiku, swojej roboty...pychota , ostatni sloik mi został.. z trzydziestu.. fant jest śmieszny, fajny i na dodatek jadalny.... Super sprawa z ta kiełbaską oryginalny slowfood. Chyba sam wystartuję do tej kiełbaski bo lekarz mi zalecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 E-Mandzia, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts