tomek1950 21.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Oj bedzie się działo Muszę szybko włączyc wyobraźnię bo w słoikach to nic nie mam Myśl Aga, myśl. Zostało juz tylko kilka dni do licytacji. Miło bedzie Cię znów zobaczyć. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 E-Mandzia, szkoda... Dziękuję za zrozumienie , naprawdę cieszyłam się na to spotkanie, ale w przyszłym roku będę już tydzień przed czasem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 E-Mandzia, szkoda... Dziękuję za zrozumienie , naprawdę cieszyłam się na to spotkanie, ale w przyszłym roku będę już tydzień przed czasem Pozdrawiam W tym roku juz na 100% "emigruję" do mazurskiej "komturii", ale jak przyjedziesz o tydzień wcześniej zapewnię Ci w Warszawie lokum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 21.05.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Serdecznie dziękuję - będę zobowiązana A jak Ty wyemigrujesz, to na następne spotkanie, ja Tobie zapewnię lokum w stolycy - zatem, jestesmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.05.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Super!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.05.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 jezzzu...a ja mam takie braki w rękodziałach ... talentu nie posiadam coby cuś wykonać ... porażka ..... szkoda , że po mamie nie odziedziczyłam - wyszywa piękne obrazy krzyżykami...ale może jak ją poproszę to wyszarpię od niej jedno z tych cudów (mój wkład to osobiste dostarczenie do szklarza coby oprawić w ramkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mi sie coś w łepeetynie poprzestawiało i myslalam, ze to juz w tę sosobotę jest to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 23.05.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 jezzzu...a ja mam takie braki w rękodziałach ... talentu nie posiadam coby cuś wykonać ... porażka ..... szkoda , że po mamie nie odziedziczyłam - wyszywa piękne obrazy krzyżykami...ale może jak ją poproszę to wyszarpię od niej jedno z tych cudów (mój wkład to osobiste dostarczenie do szklarza coby oprawić w ramkę) Spoko Daggi - weź kasę. Ktoś w końcu musi kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mi sie coś w łepeetynie poprzestawiało i myslalam, ze to juz w tę sosobotę jest to spotkanie I co? Jesteś już w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 i to z przesiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tak Wam zazdroszczę ,że się wszyscy spotkacie.Ja niestety nie mogę choć bardzo bym chciała,życzę żeby się wszystko pięknie udało,pogoda dopisała ,wspomnijcie nieobecnych i czekamy na bardzo szczegółową relację i niech moc będzie z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 i to z przesiadkami Magi, przecież możesz nocowac w Warszawie i w niedzielę, jak biały człowiek, dopiero wracać. A nocleg w Warszawie to również "nocne Polaków rozmowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Całe szczęście sie nie wybrałam Ale poczułam się tak, jakby ktoś podarował mi tydzień Bardzo mi to pasuje bo jutrzejszy dzięń będę miała trochę zabiegany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.05.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 hejka a o której impra się zaczyna i kiedy kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Całe szczęście sie nie wybrałam Ale poczułam się tak, jakby ktoś podarował mi tydzień Bardzo mi to pasuje bo jutrzejszy dzięń będę miała trochę zabiegany Będziesz żyła o tydzień dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.05.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Szukam kogoś, kto będzie miał w najbliższy poniedziałek chwilę czasu, aby wpaść do ambasady białoruskiej w W-wie. Tam, czekający na wizę mój znajomy przekaże mu fant dla Tomka.Szczegóły na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Stachu, daj na priva. Jeżdżę obok białoruskiej ambasady co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odlo78 24.05.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 właśnie poinformowałam redakcję że nie będę mogła przybyć na spotkanie.także dwa miejsca się zwolniłykto pierwszy ten lepszy (mam nadzieję że Redakcja też wyznaje tą regułę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts