Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

Oj bedzie się działo :)

Muszę szybko włączyc wyobraźnię bo w słoikach to nic nie mam :wink: :)

Myśl Aga, myśl. Zostało juz tylko kilka dni do licytacji. :D

Miło bedzie Cię znów zobaczyć.

Buziaki.

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

E-Mandzia, szkoda... :(

Dziękuję za zrozumienie :), naprawdę cieszyłam się na to spotkanie, ale w przyszłym roku będę już tydzień przed czasem :wink:

Pozdrawiam

W tym roku juz na 100% "emigruję" do mazurskiej "komturii", ale jak przyjedziesz o tydzień wcześniej zapewnię Ci w Warszawie lokum. :D

jezzzu...a ja mam takie braki w rękodziałach :oops: ... talentu nie posiadam coby cuś wykonać ... porażka :roll: :lol: ..... szkoda , że po mamie nie odziedziczyłam - wyszywa piękne obrazy krzyżykami...ale może jak ją poproszę to wyszarpię od niej jedno z tych cudów (mój wkład to osobiste dostarczenie do szklarza coby oprawić w ramkę) :D

zaczęło się :-? jesssu jak ja tam trafię :roll: :lol: :wink:

Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. :D

jezzzu...a ja mam takie braki w rękodziałach :oops: ... talentu nie posiadam coby cuś wykonać ... porażka :roll: :lol: ..... szkoda , że po mamie nie odziedziczyłam - wyszywa piękne obrazy krzyżykami...ale może jak ją poproszę to wyszarpię od niej jedno z tych cudów (mój wkład to osobiste dostarczenie do szklarza coby oprawić w ramkę) :D

Spoko Daggi - weź kasę. Ktoś w końcu musi kupować :-)

Mi sie coś w łepeetynie poprzestawiało i myslalam, ze to juz w tę sosobotę jest to spotkanie :o :lol:

I co? Jesteś już w Warszawie? :D

Tak Wam zazdroszczę ,że się wszyscy spotkacie.Ja niestety nie mogę choć bardzo bym chciała,życzę żeby się wszystko pięknie udało,pogoda dopisała ,wspomnijcie nieobecnych i czekamy na bardzo szczegółową relację i niech moc będzie z wami

zaczęło się :-? jesssu jak ja tam trafię :roll: :lol: :wink:

Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. :D

dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia :evil:

o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 :o i to z przesiadkami :-?

Magi, przecież możesz nocowac w Warszawie i w niedzielę, jak biały człowiek, dopiero wracać. A nocleg w Warszawie to również "nocne Polaków rozmowy" :wink: :D

Całe szczęście sie nie wybrałam :wink: Ale poczułam się tak, jakby ktoś podarował mi tydzień :lol: Bardzo mi to pasuje bo jutrzejszy dzięń będę miała trochę zabiegany :lol:

Będziesz żyła o tydzień dłużej. :D

Stachu, daj na priva. Jeżdżę obok białoruskiej ambasady co dzień.