ila66 25.05.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 i to z przesiadkami MAGI FAKTYCZNIE OD NAS JAZDA TRWA 5 GODZIN, NATOMIAST DROGA POWROTNA 10 GODZIN - KOSZMAR ? PARANOJA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.05.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 i to z przesiadkami MAGI FAKTYCZNIE OD NAS JAZDA TRWA 5 GODZIN, NATOMIAST DROGA POWROTNA 10 GODZIN - KOSZMAR ? PARANOJA ? i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.05.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 zaczęło się jesssu jak ja tam trafię Chętnie odbiorę Cię z dworca i dowioze na miejsce. dzięki ale chyba raczej pociągiem się nie zabiorę. Sprawdziłam połączenia o ile do W-wy jadę ponad 4 h o tyle wracam od 8-10 i to z przesiadkami MAGI FAKTYCZNIE OD NAS JAZDA TRWA 5 GODZIN, NATOMIAST DROGA POWROTNA 10 GODZIN - KOSZMAR ? PARANOJA ? i co teraz? Potrzebny Wam nocleg w Warszawie, jakieś nocne Polaków rozmowy i powrót do domu w niedzielę rano. Hej warszawiacy meldować proszę wolne pokoje, łóżka, materace i skrawki podłóg. Forumowicze zaprawieni wymagań wielkich nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.05.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 jeju....z wielkim bólem ..!!!!!!!!!!!!!nie wiem jak uda mi sie zrobić wylewki w sobote i dotrzeć na forum...a tak sie cieszyłam...jeju..co tu robić, ekipa umowiona na sobote,-bo tak wszystkim dobrze wypada a tutaj zjazd...kurcze...dopiero rzuciłam okiem na kalendarz..-a tutaj takie taka niespodzianka, ....ZA SZYBKO ŻYJEMY , DNI MI TAK UCIEKAJĄ ŻE NIE NADĄZAM LICZYĆ I PLANOWĄĆ..-TZN.planuje ...ale potem nici z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Oddam w dobre ręce wejściówkę mojego męża wejsciówka trafiła w dobre ręce boorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Niestety mąż nie może ze mną jechać, także kto chce się załapać na zlot to jedno miejsce wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 26.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Niestety mąż nie może ze mną jechać, także kto chce się załapać na zlot to jedno miejsce wolne. JEŻELI NAM UDA SIE POJECHAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 26.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Będę jechał autkiem z Katowic, więc może się ktoś zabrać.Powrót zależy od "rozwoju akcji".Ale śpiwór trzeba wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Niestety mąż nie może ze mną jechać, także kto chce się załapać na zlot to jedno miejsce wolne. JEŻELI NAM UDA SIE POJECHAC to był dżołk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.05.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Niestety mąż nie może ze mną jechać, także kto chce się załapać na zlot to jedno miejsce wolne. kurna, taka okazja.... ach, gdybym tylko był zdrowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 No i mleko sie wylało Wiedziałam że maj to nie jest dobry pomysł Niestety nie mogę przybyć na zlot - jest mi smutno i jestem bardzo zła ale siła wyższa Może ktoś wskoczy na moje miejsce ( 2 os.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aga - szkoda, że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aga - szkoda, że Cię nie będzie Nawet nie wiesz jak bardzo jestem zła i smutna Ale cóż życie jest brutalne i nie mozna miec samych przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Oj, Aga. Jak mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Oj, Aga. Jak mi przykro. Mi też i to bardzo Tak sie cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.05.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Aguś, szkoda, że nie możesz przyjechać , smutno mi się zrobiło , może w przyszłym roku się spotkamy? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 dziękuję wam za miłe słowa i teraz jest mi jeszcze bardziej smutno Ale tak wyszło i nic na to nie poradzę Ach ten maj Pozdrawiam Was serdecznie i bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Szkoda, Aga, szkoda Myślałam że cię poznam osobiście. Nic się juz nie da zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Wszystko wskazuje na to ,że na zlocie będziemy tzn : ja , magi i ila66.Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Jak patrzę kto będzie, to sami dobrzy, bardzo dobrzy FORUMOWICZE. Wszyscy forumowicze są dobrzy, ale niektórzy bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts