rrmi 28.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Wszyscy forumowicze są dobrzy, ale niektórzy bardziej. Z Ty z jakich ? Tych bardziej najbardziej najbardziejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Wszyscy forumowicze są dobrzy, ale niektórzy bardziej. Z Ty z jakich ? Tych bardziej najbardziej najbardziejszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.05.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wszyscy forumowicze są dobrzy, ale niektórzy bardziej. Z Ty z jakich ? Tych bardziej najbardziej najbardziejszych? nie, On bardziej z tych komturowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 29.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 niestety, musimy zrezygnowac w tym roku ze zjazdu....,barrrdzoooo żałuję.....wiec mamy 2 wolnej wejsciowki, dam znac redakcji....eh.... SZKODA!!!!!!!A WAM ŻYCZĘ UDANEJ ZABAWY, SUPER WRAŻEŃ I OCZYWIŚCIE owocnej licytacji, .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Szkoda, Aga, szkoda Myślałam że cię poznam osobiście. Nic się juz nie da zrobic? Właśnie o to chodzi że nic a nic w temacie nie mogę zdziałać Też bardzo bardzo żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 30.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 he he he albo może bardziej odzwierciedlające mój stan czyli ciekawośc połączona z pewna doza niesmiałośći :i hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Widze, ze jest troche wolnych miejsc. Czy ja moglabym jedno miejsce dostac dla mojej tesciowej? Przyjechala kobitka aby troche pomoc i jesli mozna to Ją zabiore aby w domu sama nie siedziala. Zobaczy fajnych ludzi i zrozumie czemu ja tu zagladam do Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 A bierz , nie pytaj....jak znam życie to sporo forumowiczów w ostatniej chwili zrezygnuje ... a nawet jeśli nie to jedno miejsce więcej się znajdzie....może usiąść jakiemuś miłemu Panu na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.05.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Widze, ze jest troche wolnych miejsc. Czy ja moglabym jedno miejsce dostac dla mojej tesciowej? Przyjechala kobitka aby troche pomoc i jesli mozna to Ją zabiore aby w domu sama nie siedziala. Zobaczy fajnych ludzi i zrozumie czemu ja tu zagladam do Was... Zeljka możesz ją spokojnie zabrac na miejsce mojego małża, wcześneij sygnalizowąłam, ze nie pojedzie, ale chyba nikt nie zająl jego miejsca Bierz śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.05.2008 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Widze, ze jest troche wolnych miejsc. Czy ja moglabym jedno miejsce dostac dla mojej tesciowej? Przyjechala kobitka aby troche pomoc i jesli mozna to Ją zabiore aby w domu sama nie siedziala. Zobaczy fajnych ludzi i zrozumie czemu ja tu zagladam do Was... bierz bez krępacji jakby cóś ... to oddaję Ci swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dziekuje kochani! Teraz to tylko tesciowa przekonac bo Ona sie wstidzi. Aleee, jak ja znam babska ciekawosc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Dziekuje kochani! Teraz to tylko tesciowa przekonac bo Ona sie wstidzi. Aleee, jak ja znam babska ciekawosc.... Dawaj teściową, ja będę bez "komturowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 31.05.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Witam, mam problem, zapisalam sie ze przyjade na spotkanie z mezem ale nie mam przy sobie maila zwrotnego, czy ja musze go wziac ze soba czy o czyms powinnam wiedziec jeszcze oprocz tego ze to o 16 sie zaczyna i o 20 koniec:). z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wszystkim Wam życzę wspaniałej zabawy i czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 My już w domku. Stefek pierwsze co zrobił to włączył komputer i swoja muzykę a drugie do łóżeczka odpocząć. Leży teraz i się bawi po swojemu. Dziękujemy Redakcji za możliwość spotkania wszystkich Was w realu. Kochani wszystkim chce mocno podziękować za cieple słowa i uściski. Czułam się z Wami jak z rodzina. Kocham Was i tyle. Jesteście wspaniali. Wszyscy i każdy z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.05.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Własnie wróciliśmy ze zlotu forum. Było suuuuper, wspaniała impreza Rówież dziękuje Readakcji, a przede wszystkim przemiłym forumowiczom, którzy przybyli na spotkanie. Zeljko, ta przemiła atmosfera na zlocie i ogólnie na forum to tez Twoja zasługa, cieszę się, że Cię poznałem Pozdrawiam wszystkich serdecznie Do zobaczenia w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Ja również juz dotarłam do domu To było moje pierwsze spotkanie i było mi bardzo miło Was poznać Buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Serdeczne dzięki WSZYTKIM Dawno się tak nie wyściskałam Akumulatory naładowane na full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 ......i ja juz w domciu Dziekuje za wspaniałą atmosferę i swietna zabawę. pozdrawiam Redakcje i wszystkich uczestników spotkania Do zobaczenia na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.05.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 No to część ma szczęście, że wróciła. Gdybyście pozostali, to może czekałby Was taki los??? Ballada o tym czego nie było, a być, być może, mogło. o północy swiatło zgaśnie, zatrzasną się wrota będą chcieli wyjść niektórzy, lecz księżna Dorota co to wujka za Prymasa miała przed wiekami ukaże się wszem zebranym i powie: Ja z wami! Z wami, licznie zgromadzeni, na wieki chcę zostać Bo gdy spojrzyszysz jeden z drugą na mą młodą postać to zrozumiesz bez ochyby, żem niedługo żyła gdy piwnica ta jak trumna życie me skończyła Świata dotąd nie widziałam wychowana w zamku więc ciekawość mnie przemogła, kiedy tego ranku w loch zamkowy się spuściłam, by chociaż z oddali spojrzeć na więźnia znacznego, którego trzymali o chlebie i wodzie tylko. A mąż był wspaniały Ciągle sługi o nim w zamku cichutko szeptały. Nocnym strażom zaćmił oczy śpik, więc je minęłam potem lampkę zapaliłam łojową, co wzięłam coraz niżej się spuszczałam, więźnia wciąż nie było potem w końcu nie wiedziałam: może mi się śniło? Nagle podmuch wiatru zgubny zgasił mą latarnię nikt nie wiedział gdzie ja byłam. Tak zginęłam marnie. Ale przecież w mrokach nocy rycerza szukałam choć samotnie, choć o chłodzie, ja nie ustawałam. No a dzisiaj, gdy tak liczna grupa się trafiła Jedną nockę wam poświęcę, no i bedę miła. No bo wszyscy, moi drodzy, myślę, że już wiecie, szukać ze mną dostojnika w lochach zostaniecie. pięćset wiosen sama byłam, pięćset lat czekałam az was wreszcie tu zwabiłam, w ręce swe dostałam. Posiedzicie w lochach dzionek, posiedzicie drugi skończa wam się i kanapki, skończą drinki, szlugi, wyć będziecie, wrzeszczeć, płakać, wspominać rodzinę, aż w was życia nie zostanie ani nawet krzynę. nikt was tutaj nie odnajdzie, nikt szukał nie będzie, zamglę oczy szukającym, szukać bedą wszędzie ale tego miejsca w lochu nikt znaleźć nie zdoła spokój wkoło wyczaruję i ciszę dokoła Kiedy o was już świat cały zapomni jak o mnie Sługami was swymi zrobię, powiem to nieskromnie, jak psy służyć mi będziecie, jak te najwierniejsze karać zaś surowo będę opory najmniejsze aż odnaleźć ktoś mi zdoła woja żądanego tego sprawcę zguby mojej, tak upragnionego wtedy spokój odzyskacie, wy i wasze dusze no a teraz pierwsza bije. Dzisiaj znikać muszę... boście jeszcze są wśród żywych. Lecz słońca białego nikt z was nigdy już nie ujrzy. Ni razu jednego. cieszcie się więc godzinami, które wam zostały popijajcie mocne drinki, zjedzcie też tort cały. A jutro gdy stary zegar północ nam wybije znowu przy was się pojawię i sprawdzę kto żyje. Bo kto umrze to natychmiast przychodzi ta chwila że mnie widzieć zawsze będzie. Całkiem jak motyla co w słoneczny dzień wesoły fruwa nad trawami. Dzisiaj juz się z wami żegnam. Pozostańcie sami. Tutaj biała księżna znikła. Wszyscy martwo stali Przerazonym sercem czuli jak ich świat się wali. Nagle kur trzykrotnie zapiał. wrota zaskrzypiały, zza nich twarz się ukazała, a potem ksiądz cały... i tak mówi naszej grupie, jeszcze przerażonej za ten spektakl podziękujcie matce przełożonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts