aniawmuratorze 01.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Po tych wszystkich miłych słowach powyżej aż nie wiem co napisać ............. bylo wspaniale !!!!!!!!!!!!! Poznałam super forumowiczów czyli Was i tak jak miałam tremę przed tym spotkaniem tak po nim pozostaje wciąż uśmiech na twarzy wszyscy okazali się tacy jak wirtualnie przemili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Po tych wszystkich miłych słowach powyżej aż nie wiem co napisać ............. bylo wspaniale !!!!!!!!!!!!! Poznałam super forumowiczów czyli Was i tak jak miałam tremę przed tym spotkaniem tak po nim pozostaje wciąż uśmiech na twarzy wszyscy okazali się tacy jak wirtualnie przemili a co ja będę się rozpisywać. Podpisuję sie rencami i nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ja też się dołączam ...dołanczam... hm... ...oj , boshe.... no po prostu też dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór , redakcji za zorganizowanie super imprezki i za wyróżnienie które spadło na mnie jak grom z jasnego nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.06.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Taaaak, warto było czekać cały rok na taką okazję - naprawdę rodzinna atmosfera, i super było was zobaczyć po raz kolejny, lub po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja rowniez wszystkich pozdrawiam, bylo swietnie, poznalam mase ludzi - dzieki spotkaniu forum stalo mi sie duzo blizsze !!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 01.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ja też się dołączam ...dołanczam... hm... ...oj , boshe.... no po prostu też dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór , redakcji za zorganizowanie super imprezki i za wyróżnienie które spadło na mnie jak grom z jasnego nieba Widzę daggulka, że dokulałaś się szczęśliwie do domu A ja mam jeszcze jedną pamiątkę ze spotkania. Spróbuję napełnić ją zawartością wyprodukowaną z winogron dominikims. Może zdążę na spotkanie za 3-4 lata http://www.piejar.republika.pl/images/20080601.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.06.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 się dołanczam fajnie było... zaskakująca...jednak jest taka konfrontacja realu z rzeczywistością wirtualną... nastepnym razem wezmę także okulary... nie widziałam literek z nickami... mialam więc problemy z kojarzeniem... aha - i będę bardziej sprytna - jak juz sobię upatrzę obrazek do licytacji to przy nim usiądę i będę pilnować aż do skutku...i nie dam sobie wyrwać za żadne skarby...będę stawiac opór, drapać i gryźć... Podrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej - a ty proszę, śliczna, pełna wdzięku dziewczyna o delikatnej urodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ubolewam, że nie byłem na tym spotkaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bodziu Nie wybacze Ci , bo gdybys byl to musialbys sie u mnie znalezc Impreza taka byla , ze bede chyba do nastepnej wspominala Z tym , ze niewiele pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Taaaak, warto było czekać cały rok na taką okazję - naprawdę rodzinna atmosfera, i super było was zobaczyć po raz kolejny, lub po raz pierwszy Dominiko a ja myslalam, ze z Ciebie to kawal duzej baby jest a Ty taka delikatna i bardzo kobieca istotka jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej - a ty proszę, śliczna, pełna wdzięku dziewczyna o delikatnej urodzie Noo, do tego taka jakas egzotyczna dziewczyna jest z przemilym usmiechiem. W ogole wszystkie forumowe baby sa fajne. A faceci czarujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 dla mnie największym zaskoczeniem (albo jednym z największych) byłaś Ty Zelijko Bardzo przepraszam za Zelijkę a nie Żelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I bardzo przepraszam moich kochanych Rw-wiczów i KK-wiarniowiczów, których nie wyściskałam i nie wycałowałam, taka była jakaś wstyda majestatu bardzo przepraszam i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.06.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 I bardzo przepraszam moich kochanych Rw-wiczów i KK-wiarniowiczów, których nie wyściskałam i nie wycałowałam, taka była jakaś wstyda majestatu bardzo przepraszam i obiecuję poprawę ja się załapałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie przezylam 3 szoki spotkaniowe 1- ze frosia jest sliczna filigranowa blondyneczka [ a wyobrazalam sobie ja jako krotkoscieta ognista brunetke] 2.- ze dominika ms jest sliczna filigranowa brunetka [dominika ! zmień foto w avatarze! nawet w 1/100 nie oddaje twojej urody ] 3. ze joan ma az tak genialną figurę, że na widok tejze zgrzytnełam z zazdrosci ps. no dobra - ze jea taki fajny to tez bylo miłe zaskoczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aha - dziekuje za piekny dyplom otrzymany na spotkaniu (pomijam to ze go sobie upuscilam na noge i rozwaliłam środstopie twarda ramka i kulejac wrocilam do domu - zawsze byłam docyc "zdolna" w kwesti robienia sobie kuku :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Serdeczne dzięki WSZYTKIM Dawno się tak nie wyściskałam Akumulatory naładowane na full nefer ale z ciebie super babka co prawda nie miałam okazji Cie wyściskać ale stałam obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 aha - dziekuje za piekny dyplom otrzymany na spotkaniu (pomijam to ze go sobie upuscilam na noge i rozwaliłam środstopie twarda ramka i kulejac wrocilam do domu - zawsze byłam docyc "zdolna" w kwesti robienia sobie kuku :)) zielonooka przesympatyczna dziewczyna z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Kochani, jestem zachwycona, że Was poznałam osobiście, wszystkim bardzo, bardzo dziękuję. Królik - kocham Cię na śmierć i życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts