Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

Po tych wszystkich miłych słowach powyżej aż nie wiem co napisać :roll:

............. bylo wspaniale !!!!!!!!!!!!!

Poznałam super forumowiczów czyli Was i tak jak miałam tremę przed tym spotkaniem tak po nim pozostaje wciąż uśmiech na twarzy :D :D :D :D :D

wszyscy okazali się tacy jak wirtualnie :D przemili

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Po tych wszystkich miłych słowach powyżej aż nie wiem co napisać :roll:

............. bylo wspaniale !!!!!!!!!!!!!

Poznałam super forumowiczów czyli Was i tak jak miałam tremę przed tym spotkaniem tak po nim pozostaje wciąż uśmiech na twarzy :D :D :D :D :D

wszyscy okazali się tacy jak wirtualnie :D przemili

a co ja będę się rozpisywać. Podpisuję sie rencami i nogami :D :D :D :D

ja też się dołączam ...dołanczam... hm...:roll: ...oj , boshe.... no po prostu też dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór , redakcji za zorganizowanie super imprezki i za wyróżnienie które spadło na mnie jak grom z jasnego nieba :D

ja też się dołączam ...dołanczam... hm...:roll: ...oj , boshe.... no po prostu też dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór , redakcji za zorganizowanie super imprezki i za wyróżnienie które spadło na mnie jak grom z jasnego nieba :D

Widzę daggulka, że dokulałaś się szczęśliwie do domu :D

A ja mam jeszcze jedną pamiątkę ze spotkania. Spróbuję napełnić ją zawartością wyprodukowaną z winogron dominikims. Może zdążę na spotkanie za 3-4 lata :lol:

http://www.piejar.republika.pl/images/20080601.jpg

się dołanczam 8)

fajnie było... :D

zaskakująca...jednak jest taka konfrontacja realu z rzeczywistością wirtualną... 8)

nastepnym razem wezmę także okulary... 8) nie widziałam literek z nickami... :oops: mialam więc problemy z kojarzeniem... :wink: :lol:

aha - i będę bardziej sprytna :wink: - jak juz sobię upatrzę obrazek do licytacji to przy nim usiądę i będę pilnować aż do skutku...i nie dam sobie wyrwać za żadne skarby...będę stawiac opór, drapać i gryźć... :wink: 8)

Podrawiam wszystkich 8) :lol:

Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania :wink:

Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej - a ty proszę, śliczna, pełna wdzięku dziewczyna o delikatnej urodzie :o :D

Taaaak, warto było czekać cały rok na taką okazję - naprawdę rodzinna atmosfera, i super było was zobaczyć po raz kolejny, lub po raz pierwszy :D

Dominiko a ja myslalam, ze z Ciebie to kawal duzej baby jest a Ty taka delikatna i bardzo kobieca istotka jestes. :D

Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania :wink:

Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej - a ty proszę, śliczna, pełna wdzięku dziewczyna o delikatnej urodzie :o :D

Noo, do tego taka jakas egzotyczna dziewczyna jest z przemilym usmiechiem. :D

W ogole wszystkie forumowe baby sa fajne. 8) A faceci czarujacy. :wink: :D

Bardzo dziekuje wszystkim za spotkanie :)

przezylam 3 szoki spotkaniowe :)

1- ze frosia jest sliczna filigranowa blondyneczka :) [ a wyobrazalam sobie ja jako krotkoscieta ognista brunetke]

2.- ze dominika ms jest sliczna filigranowa brunetka [dominika ! zmień foto w avatarze! nawet w 1/100 nie oddaje twojej urody :)]

3. ze joan ma az tak genialną figurę, że na widok tejze zgrzytnełam z zazdrosci :) :wink:

ps. no dobra - ze jea taki fajny to tez bylo miłe zaskoczenie :wink: :D :wink: