TomKa 01.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Same zachwyty , ...żeby tak jedna osoba napisała inaczej ... może byłoby mniej żal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 nie ma szans, nie ma się czego czepnąć ...było rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej - he he - czyli jednym słowem nie taki diabeł ..diablica znaczy... straszna... (kopytka przypiłowałam specjalnie na imprezkę, a ogonek...ach ten ogonek ) Jeśli mogę wtrącić moje "zdumienia" - można po łbie lać no ale mówie jak na spowiedzi: verunia i froschka - że takie drobniutkie szczuplutkie kobiece - o ja głupia baba... zielonooka - no to kobieta w 100%, te fluidy ktore wokół siebie roztacza...a i jeszcze jak sie porusza - tańcząco..a te rzęsy...ech...biedni faceci... trafione w dychę (moje wyobrażenie o osobach ) Ew-ka (chciałabym się zarazić takim poczuciem humoru - czekam na zdjęcia butów ) ,Żelka (normalnie jest w tej kobiecie coś takiego , że gdyby ktos chciał ją skrzywdzic to normalnie wydrapałabym oczyska, wyrwala włosy, a z innej części ciała zrobiła jesień średniowiecza- choć normalnie to ja niesmiala jednak i łagodna jestem, KaśkaiMaciej (no taka kumpela na całego ) , Nefer( konkret is konkret ), Jea ( nic dodać nic ująć - cały Jea),Kropeczka (stworzona dla obiektywu).... wcześniej nie znałam ale teraz chciałabym więcej : Mayland, Kolako,(te wokale ) , Aniawmuratorze, Tola... i rozczarowania: fakt, iż nie miałam okazji poznać Ponurego...(trochę u niego sobie nagrabiłam - myślałam bezczelnie że w realu choć troszkę nadrobię...(miną? ) pociesza mnie tylko i wylącznie to że nikt nie miał okazji poznać go osobiście więc cały czas mam nadzieję że będę tą pierwszą... PS Wypijmy za tych co nie byli... może następną razą dadza radę przybyć...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.06.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Same zachwyty , ...żeby tak jedna osoba napisała inaczej ... może byłoby mniej żal ?\ ooo nie ma tak załuj ze nie widziałes wystepu Ew-ki przed mikrofonem 9w fotkach jest gdzies fotka ) spiewajaca ewka byla najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 ach, siedzę i wzdycham, i żałuję, ale może za rok? Czekam na więcej fotek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Serdeczne dzięki WSZYTKIM Dawno się tak nie wyściskałam Akumulatory naładowane na full nefer ale z ciebie super babka co prawda nie miałam okazji Cie wyściskać ale stałam obok Ciebie A jakiż problem nadrobic to niesamowite niedopatrzenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 spiewajaca ewka byla najlepsza taaaak??? ja spiewałam ? chyba pjana byłam ,bo nie pamiętam to wino jakieś takie zdradliwe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Ja "głuchoń" od urodzenia dostałem nagrodę za śpiewanie. Śpiewałem o nadprożach i wieńcach. A zabawa była... pyszna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 spiewajaca ewka byla najlepsza taaaak??? ja spiewałam ? chyba pjana byłam ,bo nie pamiętam to wino jakieś takie zdradliwe było I to jazzująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No i po spotkaniu, jak zwykle za krótkie, za mało czasu, by ze wszystkimi pogadać tyle, ile by się chciało. Dziękuję wszystkim, za uściski, za uśmiech, za ciepło. Każde spotkanie zapada w pamięć, na następne będę czekać z utęsknieniem. Tomku, Twoje wykonanie było absolutnym hitem, nikt Ci nie dorównał , choć Ew-ka bardzo się starała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Cieszę się że Was poznałem.Niesamowici ludzie i szok że tak młodzi (i piękni) ludzie decydują się na budowanie.Tak trzymać.Serdeczne podziękowania dla Redakcji.Pozwólcie,że nie będę wymianiał poszczególnych osób (szczególnie tych z którymi balowałem do rana) bo mógłbym kogoś pominąć i byłoby to niewybaczalne.Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Tedii, jesteś wielki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.06.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wzajemnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.06.2008 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bodziu Nie wybacze Ci , bo gdybys byl to musialbys sie u mnie znalezc Impreza taka byla , ze bede chyba do nastepnej wspominala Z tym , ze niewiele pamietam Ty sie ciesz że mnie nie bylo ... ja potrafie nawet ruszt z grilla przetrawić a potem ...też mało ...pamiętam ale ... jednak bardzo mi przykro że nie byłem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 02.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam, my bylismy bardzo krotko i tak na prawde nie mielismy sie czasu jeszcze poznac na forum, bo ja malo o sobie a tylko was sledze .Wynika to glownie z faktu ze cos nadal mi kiepsko idzie wklejanie zdjec . Ale mam nadzieje ze na drugim zjezdzie bede sie czula tak swietnie jak wy. Milo mi bylo poznac osobiscie z grupy mareckiej Kirkisa i Dominikam. Chcialam podziekowac redakcji za swietne jedzonko i mozliwosc spotkania was. Moje spostrzezenia- fajna z was gupa ludzi, a wszystkie kobiety przepiękne chyle czola. ps kto by pomyslal ze tacy z was twardziele i taka wiedze macie. ten maly chlopiec ktory tak slicznie tanczyl- mistrzostwo swiata pozdrawiam rodzicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.06.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 i ja dolacze do wszystkich ochow i achow niedawno wrocilismy (chyba mielismy najdalej ) do tej pory nie moge ochlonac to forum jest boskie !!! a ludzie niepowtarzalni !!!! dziekujemy z Froschem wszystkim za cudownie chwile spedzone w stolicy i jej okolicy za rok znow przyjade .... chocby z Hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ja "głuchoń" od urodzenia dostałem nagrodę za śpiewanie. Śpiewałem o nadprożach i wieńcach. A zabawa była... pyszna... mysle tomku ze nie bardziej gluchy ode mnie - dobrze ze dziewczyny pieknie spiewaly i nadrabialy to moje falszowanie!!!!!!!!!!!!!!!! ale bylo cudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ja "głuchoń" od urodzenia dostałem nagrodę za śpiewanie. Śpiewałem o nadprożach i wieńcach. A zabawa była... pyszna... mysle tomku ze nie bardziej gluchy ode mnie - dobrze ze dziewczyny pieknie spiewaly i nadrabialy to moje falszowanie!!!!!!!!!!!!!!!! ale bylo cudownie!!! Ale ja też gucha od urodzenia , jakby moja nauczycielka muzyki ze szkoły się dowiedziaa że dostałam nagrodę za śpiewanie to by padła trupem. Moi to do dzisiaj sie z tego brechtają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.06.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Drodzy Forumowicze, dziękujemy za przybycie, mamy nadzieję, że dobrze się bawiliście. Forum Muratora nobilituje - także nas. Serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Bardzo dziękuję za mile spędzony wieczór na spotkaniu. Było bardzo miło spotkać i tych starych i nowych forumowiczów Ze wzruszeniem wspominam rozmowę z Zelijką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts