Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Joan , byłaś dla mnie największym zaskoczeniem spotkania :wink:

Po twoich czasami zaczepnych postach wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej -

he he - czyli jednym słowem nie taki diabeł ..diablica znaczy... straszna... :wink: (kopytka przypiłowałam specjalnie na imprezkę, a ogonek...ach ten ogonek :roll: )

Jeśli mogę wtrącić moje "zdumienia" - można po łbie lać no ale mówie jak na spowiedzi:

verunia i froschka - że takie drobniutkie szczuplutkie kobiece - o ja głupia baba... :oops:

zielonooka - no to kobieta w 100%, te fluidy ktore wokół siebie roztacza...a i jeszcze jak sie porusza - tańcząco..a te rzęsy...ech...biedni faceci... 8)

trafione w dychę (moje wyobrażenie o osobach 8) )

Ew-ka (chciałabym się zarazić takim poczuciem humoru - czekam na zdjęcia butów :wink: :oops: ) ,Żelka (normalnie jest w tej kobiecie coś takiego , że gdyby ktos chciał ją skrzywdzic to normalnie wydrapałabym oczyska, wyrwala włosy, a z innej części ciała zrobiła jesień średniowiecza- choć normalnie to ja niesmiala jednak i łagodna jestem, KaśkaiMaciej (no taka kumpela na całego :D ) , Nefer( konkret is konkret 8) ), Jea ( nic dodać nic ująć - cały Jea),Kropeczka (stworzona dla obiektywu)....

wcześniej nie znałam ale teraz chciałabym więcej :wink: : Mayland, Kolako,(te wokale :D ) , Aniawmuratorze, Tola... :p

i rozczarowania: :-?

fakt, iż nie miałam okazji poznać Ponurego...(trochę u niego sobie nagrabiłam - myślałam bezczelnie że w realu choć troszkę nadrobię...(miną? :wink: ) 8)

pociesza mnie tylko i wylącznie to że nikt nie miał okazji poznać go osobiście więc cały czas mam nadzieję że będę tą pierwszą... :wink: 8)

PS Wypijmy za tych co nie byli... :-? może następną razą dadza radę przybyć...? 8) :lol:

Serdeczne dzięki WSZYTKIM :) Dawno się tak nie wyściskałam :) Akumulatory naładowane na full :)

nefer ale z ciebie super babka :D :D co prawda nie miałam okazji Cie wyściskać ale stałam obok Ciebie :D :D :D

A jakiż problem nadrobic to niesamowite niedopatrzenie :):)

Ja "głuchoń" od urodzenia dostałem nagrodę za śpiewanie. :o :o :o

Śpiewałem o nadprożach i wieńcach. :D

A zabawa była... pyszna...

No i po spotkaniu, jak zwykle za krótkie, za mało czasu, by ze wszystkimi pogadać tyle, ile by się chciało.

Dziękuję wszystkim, za uściski, za uśmiech, za ciepło.

Każde spotkanie zapada w pamięć, na następne będę czekać z utęsknieniem.

Tomku, Twoje wykonanie było absolutnym hitem, nikt Ci nie dorównał :D, choć Ew-ka bardzo się starała :wink:

Cieszę się że Was poznałem.

Niesamowici ludzie i szok że tak młodzi (i piękni) ludzie decydują się na budowanie.

Tak trzymać.

Serdeczne podziękowania dla Redakcji.

Pozwólcie,że nie będę wymianiał poszczególnych osób (szczególnie tych z którymi balowałem do rana) bo mógłbym kogoś pominąć i byłoby to niewybaczalne.

Jeszcze raz wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Bodziu

Nie wybacze Ci :wink: , bo gdybys byl to musialbys sie u mnie znalezc :D

Impreza taka byla , ze bede chyba do nastepnej wspominala :p

Z tym , ze niewiele pamietam :D

Ty sie ciesz że mnie nie bylo ...

ja potrafie nawet ruszt z grilla przetrawić :roll: :wink:

a potem ...też mało ...pamiętam 8) :D

ale ... jednak bardzo mi przykro że nie byłem z Wami :-?

Witam, my bylismy bardzo krotko i tak na prawde nie mielismy sie czasu jeszcze poznac na forum, bo ja malo o sobie a tylko was sledze 8) .Wynika to glownie z faktu ze cos nadal mi kiepsko idzie wklejanie zdjec :oops: .

Ale mam nadzieje ze na drugim zjezdzie bede sie czula tak swietnie jak wy. Milo mi bylo poznac osobiscie z grupy mareckiej Kirkisa i Dominikam.

Chcialam podziekowac redakcji za swietne jedzonko i mozliwosc spotkania was.

Moje spostrzezenia- fajna z was gupa ludzi, a wszystkie kobiety przepiękne chyle czola.

ps kto by pomyslal ze tacy z was twardziele i taka wiedze macie.

ten maly chlopiec ktory tak slicznie tanczyl- mistrzostwo swiata pozdrawiam rodzicow

i ja dolacze do wszystkich ochow i achow :D

niedawno wrocilismy (chyba mielismy najdalej :roll: )

do tej pory nie moge ochlonac

to forum jest boskie !!! a ludzie niepowtarzalni !!!! :D

dziekujemy z Froschem wszystkim za cudownie chwile spedzone w stolicy i jej okolicy 8) :lol:

za rok znow przyjade .... chocby z Hameryki :D

Ja "głuchoń" od urodzenia dostałem nagrodę za śpiewanie. :o :o :o

Śpiewałem o nadprożach i wieńcach. :D

A zabawa była... pyszna...

mysle tomku ze nie bardziej gluchy ode mnie - dobrze ze dziewczyny pieknie spiewaly i nadrabialy to moje falszowanie!!!!!!!!!!!!!!!! ale bylo cudownie!!!

Ale ja też gucha od urodzenia , jakby moja nauczycielka muzyki ze szkoły się dowiedziaa że dostałam nagrodę za śpiewanie to by padła trupem. Moi to do dzisiaj sie z tego brechtają :lol: