kaśka maciej 02.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ja to w szoku jestem do dziś, tak było fajnie na spotkaniu Verunia, Mayland, Kolakao okazały się niczym ten Węgier z przysłowia Dziewczyny, jesteście cudowne i niech nikt nie śmie nawet pomyślec inaczej A inetrgracyjny grill u rrmiów to już można nazwać "legendarnym" Oni są niesamowici. Miałam to szczęście ich poznać, że już nie wspomne o DPS ( i jej ciachu ), Króliku, Tediim, Depim no i Froszce z Froszem Tomku i Majce. Wszyscy bezapelacyjnie podbili moje serce Dziękuję za odzyskanie pogody ducha Proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 No to ja juz zazdroszcze tego grilla - moze w przyszlym roku i ja sie zalapie!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Zapomnieliśmy o nader ważnej sprawie, nie wybraliśmy MISS FORUM 2008. Trzeba ten oczywisty błąd jak najszybciej naprawić, może głosowanie przez internet zorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.06.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Zapomnieliśmy o nader ważnej sprawie, nie wybraliśmy MISS FORUM 2008. Trzeba ten oczywisty błąd jak najszybciej naprawić, może głosowanie przez internet zorganizujemy? Dobry pomysł. Zdjęcia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no to ja juz wiem kto wygra - sama bym na nia obstawiala - jest swietna i zazdroszcze jej tak pozytywnego podejscia do zycia i ludzi - jest niesamowita - Ew-ka oczywwsicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Moje zachwycone oczy nie mogły się od Joan oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja to w szoku jestem do dziś, tak było fajnie na spotkaniu Verunia, Mayland, Kolakao okazały się niczym ten Węgier z przysłowia Dziewczyny, jesteście cudowne i niech nikt nie śmie nawet pomyślec inaczej A inetrgracyjny grill u rrmiów to już można nazwać "legendarnym" Oni są niesamowici. Miałam to szczęście ich poznać, że już nie wspomne o DPS ( i jej ciachu ), Króliku, Tediim, Depim no i Froszce z Froszem Tomku i Majce. Wszyscy bezapelacyjnie podbili moje serce Dziękuję za odzyskanie pogody ducha Proszę o więcej Kasia, podzielam całkowicie Twoje odczucia, zwłaszcza w kwestii grilla - ta imprezka chyba zostanie legendą forum. Kurna, tak się cieszę, że tam byłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.06.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kandydatki na Miss Forum 2008: 1. Ew-ka 2. Joan Kto jeszcze, zgłaszać kandydatury proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Moim zdaniem bezdyskusyjnie Miss Forum Muratra 2008 Ew-ka. Mozna Jej dorzucic Miss Gracja. Ja dziekuje moim gosciom za mile slowa , ale to wlasnie dzieki Wam bylo jak bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 obstawiam ew-ke wtym roku byla bezdyskusyjnie najlepsza !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 obstawiam ew-ke wtym roku byla bezdyskusyjnie najlepsza !!!! Ew-KA- tez za kapelusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.06.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 jam nie godna by konkurować z osobowością Naszej pozytywnie zakręconej Ew-ki...oddaję zatem hamerykanskim zwyczajem swój głos i głosy na mnie na rozśpiewaną Panią w kapeluszu... ps. Jea - to ja się tak rozdziawiłam a Ty się nawet nie usmiechnaleś... następną razą jednak dotrzymam słowa i wytargam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A nieobecni majom głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.06.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A nieobecni majom głos? jak widac majom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Eee... rozmyśliłem się. Nie życzę se żadnych donacji moim skromnym głosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kandydatki na Miss Forum 2008: 1. Ew-ka 2. Joan Kto jeszcze, zgłaszać kandydatury proszę Na MISS FORUM 2008: Zielonooka i Kasiorek - zachwycające dziewczyny MISS GRACJA - Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie wiem co powiedzieć dziekuje za ciepłe słowo ,ale miss ma być młoda i piękna ...a mnie tylko i zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Głos na Ew-kę bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie pieprz ew-ka ty jestes i mloda , i piekna , i zabawna, i yntylygyntna ,i eligancka, i boska......spelniasz wszystkie kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.06.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dobrze godosz Frosia bezapelacyjnie Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts