Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

Dla równowagi miendzypciowej w ramach równouprawnienia do tytułów odnaczeń i wyróżnień...proponuję także wybrać

Mistera Muratora 2008 8)

Proponuję zatem...naturalnie...i bezdyskusyjnie...bez przytaczania uzasadnienia...

hmmm....no jeszcze musze troszkę pomyśleć... :roll:

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Qrcze :evil: chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy :-? To jest przegięcie maksymalne... :evil:
że niby to nie ty wczesniej pisałeś? :roll:

Pisałem, ale ktoś wykasował cały akapit z mojej wypowiedzi :-? Jakoś mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wstecz czytać swoje posty, a widzę, że tu można komuś nieźle napieprzyć :-?

Qrcze :evil: chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy :-? To jest przegięcie maksymalne... :evil:
że niby to nie ty wczesniej pisałeś? :roll:

Pisałem, ale ktoś wykasował cały akapit z mojej wypowiedzi :-? Jakoś mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wstecz czytać swoje posty, a widzę, że tu można komuś nieźle napieprzyć :-?

serio ? :o

nalezy to zglosic :evil: :evil: :evil:

Serio :-? Nie mam zamiaru niczego nikomu zgłaszać, poza tym audytorium. Mam to gdzieś, nie będę się szarpał z jakimś "cichociemnym" który bez słowa i śladu (np. info od edytującego w poście) zmienia zawartość czyjeś wypowiedzi. Zostawię takie gierki ośmiolatkom. :-?

Kandydatki na Miss Forum 2008:

1. Ew-ka

2. Joan

Kto jeszcze, zgłaszać kandydatury proszę :D

Na MISS FORUM 2008:

Zielonooka i Kasiorek - zachwycające dziewczyny :D

MISS GRACJA - Ew-ka :D

Do tej listy najpiekniejszych dorzuciłabym jeszcze dominikams i kropeczkę27 (chociaż miss foto jest dla niej najbardziej adekwatne :D, dziewczyna stworzona do obiektywu )

i tez jestem za MISS GRACJA dla Ew-ki.

Ale nie będę głosowac bo nie moge się zdecydowac. Każda z nich jest piękna w swoim niepowtarzalnym stylu jak zresztą i pozostałe panie na spotkaniu :D

Mistera Muratora 2008 8)

Krolik i koniec gadania :D

no przecież... 8)

napięcie miało rosnąć tylko... :D

hmmm....nie rosło? :roll: :wink: :lol:

Soł Jea Za Króliczą mordkę...(ale to nie koniec bo to byłoby zbyt proste...) jeszcze zatem za dobre serducho, szczerość i urok osobisty... 8)

chyba musisz mnie wytargać 8) :wink:

dajcie laski luz, bo się peszę :oops: :oops: :oops:

rrmi i Nefer :evil: :wink: