joan 03.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dla równowagi miendzypciowej w ramach równouprawnienia do tytułów odnaczeń i wyróżnień...proponuję także wybrać Mistera Muratora 2008 Proponuję zatem...naturalnie...i bezdyskusyjnie...bez przytaczania uzasadnienia... hmmm....no jeszcze musze troszkę pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mistera Muratora 2008 Krolik i koniec gadania Ew-ka Nie ma co dyskutowac , Frosia ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kłólik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.06.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mistera Muratora 2008 Krolik i koniec gadania no przecież... napięcie miało rosnąć tylko... hmmm....nie rosło? Soł Jea Za Króliczą mordkę...(ale to nie koniec bo to byłoby zbyt proste...) jeszcze zatem za dobre serducho, szczerość i urok osobisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kłólik 3x TAK !!!! za caloksztalt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Qrcze chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy To jest przegięcie maksymalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 03.06.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Qrcze chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy To jest przegięcie maksymalne... że niby to nie ty wczesniej pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Qrcze chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy To jest przegięcie maksymalne... że niby to nie ty wczesniej pisałeś? Pisałem, ale ktoś wykasował cały akapit z mojej wypowiedzi Jakoś mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wstecz czytać swoje posty, a widzę, że tu można komuś nieźle napieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.06.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Qrcze chyba śnię... ktoś wyedytował mój post bez mojej zgody i wiedzy To jest przegięcie maksymalne... że niby to nie ty wczesniej pisałeś? Pisałem, ale ktoś wykasował cały akapit z mojej wypowiedzi Jakoś mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby wstecz czytać swoje posty, a widzę, że tu można komuś nieźle napieprzyć serio ? nalezy to zglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 03.06.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Serio Nie mam zamiaru niczego nikomu zgłaszać, poza tym audytorium. Mam to gdzieś, nie będę się szarpał z jakimś "cichociemnym" który bez słowa i śladu (np. info od edytującego w poście) zmienia zawartość czyjeś wypowiedzi. Zostawię takie gierki ośmiolatkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kandydatki na Miss Forum 2008: 1. Ew-ka 2. Joan Kto jeszcze, zgłaszać kandydatury proszę Na MISS FORUM 2008: Zielonooka i Kasiorek - zachwycające dziewczyny MISS GRACJA - Ew-ka Do tej listy najpiekniejszych dorzuciłabym jeszcze dominikams i kropeczkę27 (chociaż miss foto jest dla niej najbardziej adekwatne , dziewczyna stworzona do obiektywu ) i tez jestem za MISS GRACJA dla Ew-ki. Ale nie będę głosowac bo nie moge się zdecydowac. Każda z nich jest piękna w swoim niepowtarzalnym stylu jak zresztą i pozostałe panie na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.06.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mistera Muratora 2008 Krolik i koniec gadania no przecież... napięcie miało rosnąć tylko... hmmm....nie rosło? Soł Jea Za Króliczą mordkę...(ale to nie koniec bo to byłoby zbyt proste...) jeszcze zatem za dobre serducho, szczerość i urok osobisty... chyba musisz mnie wytargać dajcie laski luz, bo się peszę rrmi i Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 nie wiem co powiedzieć dziekuje za ciepłe słowo ,ale miss ma być młoda i piękna ...a mnie tylko i zostało ja juz o tym i slyszalam na zlocie - kobieto jestes cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Na MISS FORUM 2008: Zielonooka i Kasiorek - zachwycające dziewczyny Kasiorek i owszem , ale zielona za duzy "grubcio" ( na fotach widze aaaa!!!! :)) zeby na misske sie pchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 już nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Na MISS FORUM 2008: Zielonooka i Kasiorek - zachwycające dziewczyny Kasiorek i owszem , ale zielona za duzy "grubcio" ( na fotach widze aaaa!!!! :)) zeby na misske sie pchac zielona - nie gadaj głupot Głosuję na Ew-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dziękuję za bardzo miłe spotkanie Cieszę się że mogłem zobaczyć na własne oczy osoby które znałem tylko z ich postów na forum. Nie spodziewałem się też że mój dziennik jest taki znany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts