zielonooka 08.04.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja bym chciała... no to cho :) gadasz...? pod warunkiem że po 18- stej fotograf zdjęć juz nie cyka tylko bawi się z nami... MOżemy go upić :) mozesz zawsze zniknac tajemniczo jak ja ze wspolnego zdjecia w 2006 nikt nie wie gdzie bylam ... ja tez nie wiem prawde mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mozesz zawsze zniknac tajemniczo jak ja ze wspolnego zdjecia w 2006 nikt nie wie gdzie bylam ... ja tez nie wiem prawde mowiac Dobra, dobra, leżałaś koło tej kupy cegieł po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Łotu: http://www.topwarsawhotels.com/pl/?gclid=CO3cv_2UzJICFSNpaAodtntdbg a ja wiem gdzie blisko, żeby było I niedrogo :) Jak dobrze wypijemy wszędzi będzie blisko fakt Niestety - jeszcze nie mam tak dobrze, żeby nocneg proponować następnym razem się nie wymigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mozesz zawsze zniknac tajemniczo jak ja ze wspolnego zdjecia w 2006 nikt nie wie gdzie bylam ... ja tez nie wiem prawde mowiac Dobra, dobra, leżałaś koło tej kupy cegieł po lewej Dzieki! prawie dwa lata mi to nie dawalo spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: 1.daggullka 2.kaśka maciej 3.verunia 4.jajcek 5.ila66 kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli tak: 1.daggullka 2.kaśka maciej 3.verunia 4.jajcek 5.ila66 6.nefer 7.zielonooka 8.andre59 9.maksiu 10.aniawmuratorze 11.ew-ka 12.tomek1950 13.zeljka ?? 14.joan?? 15.magi kogoś pominęłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja bym chciała... no to cho :) gadasz...? pod warunkiem że po 18- stej fotograf zdjęć juz nie cyka tylko bawi się z nami... MOżemy go upić :) Mozemy sobie pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja bym chciała... no to cho :) gadasz...? pod warunkiem że po 18- stej fotograf zdjęć juz nie cyka tylko bawi się z nami... MOżemy go upić :) Mozemy sobie pogadac. Pogadać też, ale ja nie biorę bryczki i nie zamierzam zmarnować takiej okazji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tradycyjnie sie dopisałem - czy mnie zapiszą nie wiem który to już rok? 2? 3? 4? straciłem rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja bym chciała... no to cho :) gadasz...? pod warunkiem że po 18- stej fotograf zdjęć juz nie cyka tylko bawi się z nami... MOżemy go upić :) Mozemy sobie pogadac. Pogadać też, ale ja nie biorę bryczki i nie zamierzam zmarnować takiej okazji :) To dobrze sie sklada, bo ja marnuje wszystkie, wiec bedzie wiecej dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 i ja bym chciała... no to cho :) gadasz...? pod warunkiem że po 18- stej fotograf zdjęć juz nie cyka tylko bawi się z nami... MOżemy go upić :) Mozemy sobie pogadac. Pogadać też, ale ja nie biorę bryczki i nie zamierzam zmarnować takiej okazji :) zamień się ze mną plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tradycyjnie sie dopisałem - czy mnie zapiszą nie wiem który to już rok? 2? 3? 4? straciłem rachubę Przedszkolak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zamień się ze mną plisssss No wiele jestem w stanie zrobić dla CIebie Magi, ale o to nie proś :) Lepiej wynajmij to mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 To dobrze sie sklada, bo ja marnuje wszystkie, wiec bedzie wiecej dla Ciebie. Nie tym razem :) Zabiorę Cię po drodze, chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tradycyjnie sie dopisałem - czy mnie zapiszą nie wiem który to już rok? 2? 3? 4? straciłem rachubę 5 a swoją drogą ciekawe ile osób było dotychczas na wszystkich czterech poprzednich, znam na pewno czwórkę... Edzia, Tola i Tomek1950 i jeszcze taki jeden, przyznawać sie kto jeszcze.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.04.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie?Może lepiej pociągiem przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zamień się ze mną plisssss No wiele jestem w stanie zrobić dla CIebie Magi, ale o to nie proś :) Lepiej wynajmij to mieszkanko no wisz zobaczymy co da siem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.04.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie? Może lepiej pociągiem przyjechać? o kurna to tysz jest pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 To dobrze sie sklada, bo ja marnuje wszystkie, wiec bedzie wiecej dla Ciebie. Nie tym razem :) Zabiorę Cię po drodze, chcesz ? Bardzo dziekuje, dam znac jezeli zaistnieje taka potrzeba. Na razie, wedluk wszystkich gwiazd, wyglada, ze maz bedzie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zgodnie ze świecką tradycją nocleg dla kilku osób po muratorowym spotkaniu zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts