Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moze dla przyjezdnych urzadzimy jakies powitanie i transport z dworca? Ew. zbieranie na "wlotach" do Warszawy tych, co jada autami?

Pomysl o noclegu. :wink:

U mnie bedzie mala przesypialnia :D

To moze jakis balet w ogole? Afterparty, ze sie tak wyraze :)

Ja nie mam domu, wiec sie oferowac nie moge. Chyba, ze Tesciowie akurat wyjada :)

Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie?

Może lepiej pociągiem przyjechać?

Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking.

a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. :D

1.daggullka

2.kaśka maciej

3.verunia

4.jajcek

5.ila66

6.nefer

7.zielonooka

8.andre59 +1

9.maksiu

10. DPS + 1

11.aniawmuratorze

12.ew-ka

13.tomek1950

14.zeljka

15.joan??

16.magi

17.andzik.78+1

18. mayland

19. Depi

20. monikach

21. kirikris+2

Jak człowiek sam nie zadba, to nikt nawet nie wpisze człowieka. :o

Moze dla przyjezdnych urzadzimy jakies powitanie i transport z dworca? Ew. zbieranie na "wlotach" do Warszawy tych, co jada autami?

Pomysl o noclegu. :wink:

U mnie bedzie mala przesypialnia :D

Wepcham się ze ślubnym gdzieś obok Pablinia? Mogę mu kurczaczka dobrego kupić albo i dwa. :D :D :D

Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie?

Może lepiej pociągiem przyjechać?

Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking.

a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. :D

Na Targówku, bardzo blisko teatru Rampa, jest Dzielnicowy Klub Sportowy "Targówek" i oni mają hotel z pokojami kilkuosobowymi, można się skrzyknąć i nocleg zamówić. Najtańsze noclegi w Waie to są, a warunki dość polowe, ale przyzwoite, w każdym pokoju łazienka, lodówka, czajnik, TV. A mają nawet takie ładne dwuosobowe z kominkiem.