Żelka 09.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tak sobie patrzę na listę uczestników i stwierdzam, że w Polsce to kobitki domy budują Na razie jest 3:1 dla pań Nie, faceci buduja ( i Nefer tez ) a kobitki siedza na forum, bo przeciez ktos musi sprawdzac czy Oni to tak na prawde dobrze robia. A ze, tak "przy okzaji" mozna sobie pogadac..., wiadomo, ze kobitki to lubia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Wepcham się ze ślubnym gdzieś obok Pablinia? Mogę mu kurczaczka dobrego kupić albo i dwa. Wy bedziecie z Kaska spali Już się cieszę. Poszalejemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.04.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie? Może lepiej pociągiem przyjechać? Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking. a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. Schronisko możesz mieć u mnie. Są kanapy do spania i materace. Dowóz gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 10.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Czemu Jeziera nie ma na liście? Czyżby zamierzał złamać tradycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 10.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 To ja nieśmiało też wkładam paluszek pod budkę +1 - może uda mi się moją kochaną połówkę zaciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 10.04.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 widzisz miska nie kcom nas To ja si ę wpcham i dopiszę mnie z króliczkiem 1.daggullka 2.kaśka maciej 3.verunia 4.jajcek 5.ila66 6.nefer 7.zielonooka 8.andre59 +1 9.maksiu 10. DPS + 1 11.aniawmuratorze 12.ew-ka 13.tomek1950 14.zeljka 15.joan?? 16.magi 17.andzik.78+1 18. mayland 19. Depi 20. monikach 21. kirikris+2 22. jea 23. joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.04.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wepcham się ze ślubnym gdzieś obok Pablinia? Mogę mu kurczaczka dobrego kupić albo i dwa. Wy bedziecie z Kaska spali Już się cieszę. Poszalejemy. Łożeszty to jas może zapowiem w domu, że wrócę wedle wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dopisuję się i ja + 1 . Mam nadzieję, że uda mi się przyjechać, bardzo bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.04.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 To i my Po raz pierwszy ! już się cieszę.. Ktoś nam może napisze jaki jest przebieg, jak to jest ? Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking cóż, niestety bywam tam i często jest problem.. dla pojedyńczego auta może nie, ale dla tylu forumowiczów ... tak robi masa turystów.. a jest ich z wiosną coraz więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie? Może lepiej pociągiem przyjechać? Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking. a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. Schronisko możesz mieć u mnie. Są kanapy do spania i materace. Dowóz gratis ło matko normalnie jak przeczytałam to się wzruszyłam... tylko ,że nas będą cztery osoby...Ila 66, magi , ja i mój M.. trochę duzo..Ale BARDZO DZIęKUJę nie spodziewałam się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 czyli tak: daggullka kaśka maciej verunia jajcek kto jeszcze???? jakiś facet by się jeszcze przydał, niee dziewczyny?? no piknie, a ja to co ??????????/ sie zapisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie? Może lepiej pociągiem przyjechać? Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking. a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. Schronisko możesz mieć u mnie. Są kanapy do spania i materace. Dowóz gratis ło matko normalnie jak przeczytałam to się wzruszyłam... tylko ,że nas będą cztery osoby...Ila 66, magi , ja i mój M.. trochę duzo..Ale BARDZO DZIęKUJę nie spodziewałam się.. To juz taka forumowa tradycja. Pokój jest spory + łazienka i kot. W zaszłym roku nocowały 4 osoby + dziecko. Maksiu tez się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.04.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 To juz taka forumowa tradycja. Pokój jest spory + łazienka i kot. W zaszłym roku nocowały 4 osoby + dziecko. Maksiu tez się zmieści Potwierdzam, miejsca u Tomka jest sporo, spokojnie zmieści sie kilka osób. Tomku, ja się zapisałem, ale nie wiem na 100% czy przyjadę, to po pierwsze, a po drugie jak już przyjadę to pewnie będę nocował u ciotki, bo ostatnio jakoś nie za dużo mi opowiedziała dalszej rodzince. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 10.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Proszę i mnie dopisać do listy obecności. Co prawda domek jeszcze u konstruktora, ale jesienią mam niewzruszony zamiar zacząć budowę. Albo wiosną 2009... Albo jesienią 2009... Albo... Żartowałam. W tym roku wbijamy łopaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie? Może lepiej pociągiem przyjechać? Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking. a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. Schronisko możesz mieć u mnie. Są kanapy do spania i materace. Dowóz gratis ło matko normalnie jak przeczytałam to się wzruszyłam... tylko ,że nas będą cztery osoby...Ila 66, magi , ja i mój M.. trochę duzo..Ale BARDZO DZIęKUJę nie spodziewałam się.. To juz taka forumowa tradycja. Pokój jest spory + łazienka i kot. W zaszłym roku nocowały 4 osoby + dziecko. Maksiu tez się zmieści Bardzo dziekuję za zaproszenie , w imieniu swoim i reszty załogi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.04.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No i się zarejestrowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.04.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 i bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 allle sie impreza szykuje ...ludzie...ale naprawdę w jeansach nie wypada??? ....obawiam się że w nic innego nie wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.04.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 o rany, ale prawie wszyscy to stara wiara z ogromną liczbą postów.. same oświecone góry i liderzy ... czy dla mnie te progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 no cos Ty, Piątka...jak byłam na zjeździe w zeszłym roku to zmiałam może z 500 na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts