Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

V Spotkanie Forum - rejestracja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 696
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja zapytam czy miejsce do zaparkowania bryczki będzie?

Może lepiej pociągiem przyjechać?

Przed pałacem jest parking, a w pobliżu przed Teatrem Wielkim bardzo duży parking.

a ja zapytam sie gdzie mozna tanio i wygodnie nockę przekimać..tak ok 4 osoby. Nie piszcie mi czasem o dworcu centralnym ani o wytrzeźwiałce.Na dworcu nie jest wygodnie chociaż za darmo a w izbie odwrotnie. Jakieś namiary na hotelik albo schronisko czekam na jakieś wiadomości. :D

Schronisko możesz mieć u mnie. :D Są kanapy do spania i materace. Dowóz gratis :D :D :wink:

ło matko :o :o :o normalnie jak przeczytałam to się wzruszyłam... tylko ,że nas będą cztery osoby...Ila 66, magi , ja i mój M.. trochę duzo..Ale BARDZO DZIęKUJę nie spodziewałam się..

To juz taka forumowa tradycja. :D

Pokój jest spory + łazienka i kot. W zaszłym roku nocowały 4 osoby + dziecko.

Maksiu tez się zmieści

Bardzo dziekuję za zaproszenie , w imieniu swoim i reszty załogi:D :D :D

ukhm ukhm Tomku jesteś bardzo miły :D ale ja nie chciałabym się nikomu na głowę zwalać :) :)

hejka hejka...jak Wy liczycie??? a mnie doliczyć? byłam na pierwszej stronie......, pisałam "DO OBACZENIA WSZYSTKIM"...

eh..

zrobie sama ;)

1.daggullka

2.kaśka maciej

3.verunia

4.jajcek

5.ila66

6.nefer

7.zielonooka

8.andre59 +1

9.maksiu

10. DPS + 1

11.aniawmuratorze

12.ew-ka

13.tomek1950

14.zeljka

15.joan??

16.magi

17.andzik.78+1

18. mayland

19. Depi

20. monikach

21. kirikris+2

22. jea

23. joola

24. sharoon

25. Annnja +1,

Mało brakowało, a bym przegapiła, że się zjazd szykuje! :oops: No ale Dominika mnie pogoniła, cobym się zarejestrowała.

Tylko, kiedy sobie potem poczytałam o tym kupowaniu kreacji, to mi mina trochę zrzedła. No ale nic to, słowo się rzekło - kreację trza szykować!

Aga, zmieścicie się. A Ty Magi się nie certol tylko przyjeżdżaj i nocuj. O!