Aga J.G 10.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Tomku dzieki bardzo Nie wiem jeszcze jak będzie z noclegiem bo Sławek ma brata w Wa-wie a i koleżnka jest także zobaczymy, może są bardziej potrzebujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Tomku , nie wiem jak my się Tobie odwdzięczymy??? Teraz to już nie ma wymówki,ze nie mamy noclegu i nie jedziemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Uwielbiam ludzi, którzy potrafią z siebie żartowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Uwielbiam ludzi, którzy potrafią z siebie żartowac To może i dla mnie coś macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Tomku dzieki bardzo Nie wiem jeszcze jak będzie z noclegiem bo Sławek ma brata w Wa-wie a i koleżnka jest także zobaczymy, może są bardziej potrzebujący Brat jest bardziej potrzebujący, czy koleżanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Uwielbiam ludzi, którzy potrafią z siebie żartowac To może i dla mnie coś macie? proponuję tę satynową panterkę, która mruga w Twoim nicku, różowa też świetna...i kolanka będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Uwielbiam ludzi, którzy potrafią z siebie żartowac To może i dla mnie coś macie? proponuję tę satynową panterkę, która mruga w Twoim nicku, różowa też świetna...i kolanka będzie widać I wylicytowane koraliki na szyi. OBOWIĄZKOWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ...i nic poza tym.OBOWIĄZKOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Uwielbiam ludzi, którzy potrafią z siebie żartowac To może i dla mnie coś macie? proponuję tę satynową panterkę, która mruga w Twoim nicku, różowa też świetna...i kolanka będzie widać I wylicytowane koraliki na szyi. OBOWIĄZKOWO! Tolu, plecy depiluję Tomku, korale nie doszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 hm...no to i my też.. tzn żona i an-bud. małż namawiał, namawiał i namówił do wyboru albo zjazd i skrócony pobyt nad morzem z teściową , dziedzicem i siostrzenicą Jurka albo... dłuuugi pobyt z teściową i dziećmi wybór właściwy dokonany pozdrawiam i do zobaczenia - Gosia (żona an-buda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 hm...no to i my też.. tzn żona i an-bud. małż namawiał, namawiał i namówił do wyboru albo zjazd i skrócony pobyt nad morzem z teściową , dziedzicem i siostrzenicą Jurka albo... dłuuugi pobyt z teściową i dziećmi wybór właściwy dokonany pozdrawiam i do zobaczenia - Gosia (żona an-buda) Wybór był prosty...zobaczyć królika pozdrawiam Was Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.04.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 nooo....ach te kolanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.04.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 nooo....ach te kolanka... plecy som na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 o co chodzi z tymi kolankami? napiszcie coś dla tych co idą pierwszy raz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Jak potrzeba to u mnie niezla wypozyczalniia kreacji moze byc. Do koloru do wyboru. A jaki nosisz rozmiar :) ? Może być śmiesznie Bedzie cos jak dla maych , krepych i niewywrotnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Znajdzie się coś dla dużych i niewywrotnych? Bo ja mam tylko nową elegancką piżamkę satynową i walonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ja też z ciuchów eleganckich to mam jedynie koszulkę satynową chyba czas na zakupy...jezzzuuu...jak ja nie lubię zakupów....a to za małe, a to za duże, a to fason nie taki, a to balerony wystają .... ale co zrobić...jak trza to trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.04.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 jak dla mnie, nowicjuszki - to abym kogoś rozpoznała najlepszy byłby strój wg avatarka.. albo nalepka na piersi z avatarkiem.. i oto wnioskuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Pewnie będą standardowo zawieszki z nickami ...przypinane standardowo na biuście....raj dla panów których notabene jakoś mało w tym roku Co do stroju z awtarka...za bardzo starać bym się nie musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Aga, zmieścicie się. A Ty Magi się nie certol tylko przyjeżdżaj i nocuj. O! obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts