MaciekMonika1719501558 25.11.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Na krokwiach jest tylko membrana Paroteca wysokoparoprzepuszczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.11.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No domek zaczyna już przypominać bardziej mieszkalny Oj!chciałabym już być tak daleko....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 28.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Przeglądam wasz dziennik budowy i zazdroszcze domek już jest środek już prawie zrobiony, posadzka super zaizolowana tylko pozazdrościć .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 09.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Piekna ta Wasza Salsa, zazdroszcze szybkosci prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 10.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Znowu nowości w Waszej Salsie przyznam że nie próżnujecie,jak patrzę na zdjęcia to wydaje Mi się jakbym w przyśpieszeniu oglądała.Można sporo podejrzeć i wiele rzeczy przemyśleć gdy jeszcze domek nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 17.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jakie macie wymiary okien balkonowych i okna na dole w gabinecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 17.12.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jakie macie wymiary okien balkonowych i okna na dole w gabinecie? Wymiary okien balkonowych i wymiar okna w gabinecie są takie same jak w projekcie .Odpowiadał nam ten wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 30.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No to teraz już chyba z górki Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 03.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam, z jakiej cegły macie komin i gdzie mogę ją kupić. Możlwe w końcu dojadę do tych Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.01.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 WitajcieJaką macie wysokość komina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam i widzę już ciepełko po domu się rozchodzi muszę przyznac że zaglądam często do Waszego dziennika a dzisiaj nowe zdjęcia dobrze trafiłam. Gdzie macie bojler w kotłowni powieszony bo go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 03.02.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Do Igmy komin ma 5,5m.Burifanek zbiornik na wodę jest w kotłowni obok pieca .Jest to zbiornik stojący 300l litrów Galmeta z jedną wężownicą.Na jednym ze zdjęć jest widoczy,ale akurat te cosik się niechce otworzyć na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 03.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Bardzo podobaja mi sie Twoje drzwi zewnetrzne, my zeby zaoszczedzic zmniejszylismy je,teraz troche zaluje:( jakiego koloru sa te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 04.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Do Igmy komin ma 5,5m. Burifanek zbiornik na wodę jest w kotłowni obok pieca .Jest to zbiornik stojący 300l litrów Galmeta z jedną wężownicą.Na jednym ze zdjęć jest widoczy,ale akurat te cosik się niechce otworzyć na forum. Mam pytanie odnośnie zbiornika dlaczego 300 l czy będziecie podłączać solary? Ile czasu nagrzewa się ten zbiornik czy nie trzeba czekać cały dzień aż woda się w nim zagrzeje?Jeszcze jedno pytanie odnośnie ogrzewania podłogowego bo też chciałabym założyć i interesuje Mnie ile czasu potrzebuje jak zapalicie w piecu żeby zaczęło oddawać ciepło i czy macie założony zawór mieszający na rozdzielaczu bo wiem że nie może być dość dużej temeperatury na piecu przy ogrzewaniu podłogowym.Dużo pytań ale jestem ciekawa jak to u Was wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekMonika1719501558 05.02.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Burifanek, rzeczywiście dużo pytań, jak tylko mąż wróci z budowy to zmuszę go by Ci odpowiedział Dzwi są koloru teak, prawdę mówiąc myślałam, że będą ciemniejsze, ale to nawet lepiej, bo prezentują się szlachetnie zapraszają do domu. małżonek też troszkę narzekał na cenę, ale teraz nie żałuje, zaoszczędzimy na czymś innym. Chociaż już teraz wiem zaczynając wykończenie, że będzie z tym coraz trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wietrzny 09.03.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jeśli to Wasze to piękne Tipi , to po co uderzacie w beton i styropian ?? No chyba że stanie na działce obok Salsy Nasze stało , przyszła wichura , przwróciło sie, podarło i teraz tez budujemy. Zaprosimy do Naszego dziennika budowy , kiedy juz go założymy pozdrowienia z Czejeńskich Kaszub być moze do zobaczenia na Zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 12.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witam,po długiej przerwie,Już myślałem ,że nas na dobre opuściliście.Jak widać pracę postepują do przodu.Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 13.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No proszę jakie postępy widzę a na Forum nic się nie chwalicie myślałam że już o Nas zapomnieliście a tutaj widzę ciężko pracowaliście,duże zmiany w Waszym domku zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nie mam pytań jestem w szoku!!! Pięknie!!! Ja planuję podobnie zrobić podłogi tzn. bardzo podoba mi się połączenie deski i gresu łukiem no i po obejżeniu Waszych zdjęć nie widzę innej możliwości u siebie Ale wam zazdroszcze że jesteście już tek blisko a robiliście jakieś podliczenie kosztów ostetnio?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 a tak przy okazji to ja jestem Monika a mój mąż Maciek hihi i też bedziemy mieć salse no może już mamy nie wykończoną co prawda ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts