Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Moniki i Maćka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dzięki za zdjęcia. Naprawdę piękny domek i rzeczywiście bardziej przypomina dom który my będziemy budować ( mam na myśli że z garażem i bez piwnicy ). Pewnie jesteście cholernie szczęśliwi, ja bym była... rozmarzyłam się... :wink:

Chyba każdy z obserwujących Waszą budowę nacieszył oko, ach...

:)

Moniko i Maćku, gratulacje Salsy.Dziennik budowy macie na szóstkę :p .Tak trzymajcie, aż się ciepełko robi na duszy oglądając te zdjęcia. Myslę, iz wszyscy Salsowicze mają nadzieję, że będą takze zdjęcia wykończeniówki. Powiem na ucho, że Wam zazdroszczę, bo zaczynam dopiero w przyszłym roku :cry:

MaciekMonika bardzo proszę podać ile jest dokładnie okno w łazience od ściany w sypialni bo chcę tą ścianę właśnie przesunąć do łazienki o 59 cm i z tego co widać na Waszym zdjęciu łazienki będę musiała chyba też przesunąć okno dachowe bo jakoś tak blisko Mi się wydaje może Mam tylko takie złudzenie.Proszę w wolnej chwili o zmierzenie tej odległośći.Pokoiki u góry ładne nie za duże nie za małe w sam raz a garderoba też ok bo ta w projekcie jest maleńka i nie każdy pewnie będzie ją robił.Pozdrawiam

burifanek nie stresuj się :D my okno łazienkowe mamy w innym miejscu, nasze jest od ściany w sypialni bo tam ma być wanna a chciałam mieć gwiazdy w kąpieli :wink: w projekcie jest przy ścianie od małego pokoju. Czemu przesuwasz ścianę? będziecie mieli małą łazienkę, a sypialnia naprawdę jest dobrej wielkości. Pozdrawiam.

Monia, jeszcze gorąca prośba o zdjecia górnych pokoi, bo moi synowie martwia się, że są małe?

Macie Monia zdolnosci fotograficzne, dzięki.Te pokoje faktycznie sa chyba ok.Mój gimnazjalista skrobie sie cały czas w głowę i zmienił górę całkowicie:wykombinował pokój ok.14m,12m,9,5m i osobno garderoba.To wszystko przy wydlużeniu budynku od frontu o 1m i zmiany korytarza u gory( wyszedł prostokąt)Łazienka nie ma ściętego rogu.Jak na moje jest ok.Zobacze co powie projektant :p