gosiako 08.04.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Grzecznie przedstawiam się na forum- jestem Gośka i przerzucam strony z podziwem i szacunkiem dla wszystkich budujących- czerpię z Was energię i zapał Mam nadzieję, że zadomowię się tu na forum, bo nieśmiała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.04.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Grzecznie przedstawiam się na forum- jestem Gośka i przerzucam strony z podziwem i szacunkiem dla wszystkich budujących- czerpię z Was energię i zapał Mam nadzieję, że zadomowię się tu na forum, bo nieśmiała jestem no proszę... nieśmiały wampir Witam z takim trochę strachem [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.04.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ze mnie to się nie napijesz za dużo powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 nie ma to jak zasuszony staruszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 08.04.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Heheh tylko nie wbijajcie mi w serce osikowego kołka Dziś czytałam o izolacji piwnic Czy ja napewno chcę budować dom ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.04.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 witam bardzo serdecznie buduj, buduj, co masz mieć lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 09.04.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 taaaa, a będziecie mnie pocieszać jak będę gderać i sił mi braknie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 10.04.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 kobieca część forum na pewno tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 taaaa, a będziecie mnie pocieszać jak będę gderać i sił mi braknie ?? leko oby skutecznie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts