mysweetbabys 08.04.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a tu prosze pisywac ino jakbysice chceli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 08.04.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 witam widze że jestescie na podomnym etapie co i ja z mężem też powoli załatwiamy papiery ale niestety nieosbiscie tylko z pomocą tescia ponieważ jestesmy obecnie w Irlandii i sami tego nie załatwimy, a jezeli chodzi o działeczke to my naszczęście mamy (tesciu przepisze nam działeczke budowlaną),projekt też mamy już wybrany, ale czekamy na teraz na plan zagospodarowania przestrzennego.Mam pytanko kiedy macie zacząc waszą budowe w tym roku czy w przyszłym?? Pozdrawiam Kamila I Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 14.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam! Też miałem zamówić ten projekt,jest ładny ,funkcjonalny,tani w budowie,ale ostatecznie wybrałem Z23 z pracowni Z500. Pozdrawiam i życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 16.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Witam. Podoba mi się Wasz projekt Brakuje mi tylko żebyście wkleili powierzchnię poszczególnych pokoi My też z mężem zdecydowaliśmy się na parterówkę bo tak naprawdę to parterowe domy są o wiele tańsze a przynajmniej w wykończeniu Schody może i fajne ale co się człowiek nabiega to wie tylko ten kto mieszka w takim domu No i póki młody to się zdrowie ma ale potem to tylko niepotrzebny wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 18.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Sympatyczny ten Wasz domek Dam Ci dobrą radę: zaoszczędzisz sobie wielu stresów, gdy do każdego terminu, na który "będzie coś zrobione" od razu dodasz jakieś ... 3 miesiące. Wierz mi, to działa. Ja na PnB czekałam 9 miesięcy... Pozdrawiam i życzę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts