alina1962 08.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam!! mam pytanie, staram sie o pozwolenie na budowę domu jednorodzinnego, ze wzglegu na 500m2 działki, mozliwoscia postawioenia - bedzie budowa bliźniacza, zaczynam jako pierwsza budowe, i powinnam uzyskać zgodę od sasiada, na postawienie jednej sciany domu na granicy naszych dzialek, Sasiadka wyrazila zgode, jednakże , to ja mam napisać to pismo, ona tylko podpisze. Prosze o podpowiedź jak to powinno wygladac - taka zgoda, co ona powinna w tyn napisac. z gory dziekuje za pomoc alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 08.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 nie wiem czy zrozumiałem z sąsiadką stawiasz bliźniaka? Jeżeli masz zgodę na budowę bliźniaka to twoja część może powstawać nie zależnie od 2 połowy co dziwne nawet nie muszą być do siebie podobne ważne aby spełniały wymagania urzędników. Ja też już złożyłem wniosek o wydanie warunków i za dwa miechy mam nadzieję mieć już pozwolenie na budowę. U nas tez w grę w chodzi tylko zabudowa bliźniacza bądź szeregowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina1962 08.04.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dziekuje za odpowiedźw warunkach zabudowy mam budowę blizniaczą, ale chce postawic dom na granicy połaczony tylko ogniomurkiem, i architekt, kóry bedzie zmienial to w planie, potrzebuje zgody sasiada, wiec nie wiem co ten sasiad powinien mi napisac, jak to ma wygladacdziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krogulec14 14.04.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 czy rzeczywiście budynki bliźniacze mogą się różnić konstrukcyjnie? słyszałem opinie że takie budynki powinny wyglądac identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts