Ciechanka 08.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Niezła liczba - prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Liczba niezła. To prawda ale....Zadałem sobie troche trudu i sprawdziłem w zakładce "użytkownicy" -1892 forumowiczów nie wypowiadziało się ani razu, być może aktywnie korzystają z forum jako źródła informacji ale do tego przecież nie trzeba się logować. Wystarczy być gościem. Jestem użytkownikiem forum od póltora roku i w tym czasie przez forum przewinęło się wiele osób które były niezwykle aktywne (po kilkanaście postów dziennie) a nowych wypowiedzi których teraz byłoby próżnym trudem poszukiwać.Zapytanie pod adresem administratora. Czy mozna było by np. umieszczać w profilu forumowicza np. informację - nielogował się od conajmniej 3 miesięcy. Ułatwiło by to np. przesyłanie prywatnych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts