OGC 19.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Żwirek wydaje mi się ma podobne opakowanie jak to na allegro tyle że mniejsze.Też po sikaniu robi się taki "sznycelek".Ale myślałem, że nie wolno do toalety wyrzucać. Muszę dzisiaj doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.11.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 O kurcze jak na czacie. Ledwo zdążę coś napisać a tu już następne posty. magpie101 u nas z drzwiami wewnętrznymi to na razie ciężko jest Tak że wszystko otworem stoi ... Ale uwaga cenna na przyszłość bo kiedyś pewnie drzwi się dorobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nie kazdy zwirek mozna wyrzucac do wc, ten pokazany akurat mozna i pisze tak na opakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 O kurcze jak na czacie. Ledwo zdążę coś napisać a tu już następne posty. magpie101 u nas z drzwiami wewnętrznymi to na razie ciężko jest Tak że wszystko otworem stoi ... Ale uwaga cenna na przyszłość bo kiedyś pewnie drzwi się dorobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 19.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kuweta wyczyszczona, żwirek wymieniony.Łóżka spryskane cudownym odstraszaczem.Kotka wybawiona.Szykujemy się do spania. Trzymajcie kciuki. Aha - żwirek mam Cat's Best Oko Plus 10L i rzeczywiście stoi jak byk że można do toalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 19.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kuweta wyczyszczona, żwirek wymieniony. Łóżka spryskane cudownym odstraszaczem. Kotka wybawiona. Szykujemy się do spania. Trzymajcie kciuki. Aha - żwirek mam Cat's Best Oko Plus 10L i rzeczywiście stoi jak byk że można do toalety. Czekam rano na relacje i trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 20.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Na razie chyba sukces.Chyba ten odstraszacz działa bo zołza nie budziła nikogo tej nocy czyli do łóżek się nie zbliżała. Tylko dalej myślę że się może bać schodzić na parter sama.Dzisiaj rano ją obserwowałem - zeszła na dół dopiero ze mną i to też ostrożnie (przy nodze). Potem za jakieś 10 min zrobiła dopiero siku w kuwecie.Może się boi albo lubi w towarzystwie się załatwiać ... Jakaś choroba to raczej chyba odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 20.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 no to fajnie, a tak na marginesie to kicia jest teraz członkiem rodziny, a w stadzie trzeba wypracować pewne kompromisy i czasem się poświęcać, więc skoro się boi i lubi w towarzystwie to ... kuweta do łazienki, a kołdra sucha pozdrawiam i całusy dla Małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 23.11.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 u mnie jak się okazało nie był żwirek i kuweta , a miejsce jej stania nie wiem dlaczego ale jak kuweta stała pod schodami to strasznie jej to nie odpowiadało w momencie przestawiliśmy kuwete w inne miejsce wszytko wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts