Arsen 08.09.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ciekawi mnie ile dostaliście prezentów od Muratora. Ja mam jeden - torbę. Liczcie wszystkie na sztuki, nawet, jeśli komuś kubek sie stłukł, a parasol dostał nóg... . Ankieta będzie działać przez dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.09.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Całkiem sporo-3 kubki (czekam na jeszcze jeden ) , parasol i torbę. Przyzwycajone do kolru kubków, dzieci ze zdziwieniem zapytały się dlaczego torba i parasol nie są żółte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 08.09.2003 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 O, a za co dostałeś tyle kubków ? Ja też bym chciał ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 08.09.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Ja niestety nie mam nic . Kiedyś nawet Murator przedrukował moją wypowiedź z forum, ale kubeczka nie dał, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.09.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Jak rozumiemy z tego pytania, jesteście już znużeni praktyką obdarowywania internautów upominkami. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.09.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Hmm, ja na razie nie bedę głosować. Mam kubek i parasol, no i chyba obiecaną torbę jako "pożyteczna", ale na razie ani słychu, ani widu... A tak w ogóle, gdzie zniknał wątek o "pożytecznych" ??? Redakcjo, wprost przeciwnie, czekamy na więcej ; Wasze gadżety stały się czymś kultowym na forum (mam nadzieję, ze poprzedni post był żartem, choć brak buźki na to nie wskazuje... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgb 08.09.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Jak rozumiemy z tego pytania, jesteście już znużeni praktyką obdarowywania internautów upominkami. Trudno. Redakcjo, to był żart, czyż nie? Przecież tu się rozlegają płacze i lamenty tych, którzy nie dostali albo dostali za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 08.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Jak rozumiemy z tego pytania, jesteście już znużeni praktyką obdarowywania internautów upominkami. Trudno. Dlaczego Redakcja chce zabrać te sprzęty? Toć wszyscy czekają na Wasze prezenty..... To rzecz bybyła straszliwa, zdradziecka.... W przyszłości nie dostać Waszego kubeczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Proponuję ankietę uzupełniającą o treści mniej więcej takiej: Ile prezentów obiecano i ile z nich otrzymałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 08.09.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 dostałam jeden prezent - parasol i jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.09.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Przyznano mi dwa prezenty , dostałam torbę ale na kubeczek czekam, czekam i doczekać się nie moge Redakcjo, plizzzzzzzzzzzzz. Aż mnie ściska jak dziewczyny chwalą się kawusią z Muratorowego kubeczka. Podobno smakuje lepiej I przyznam się że często sprawdzam czy nie ogłaszacie nowego konkursu, bo a nuż wygram jakiś nowy gadżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.09.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Po tych Waszych listach humor nam się poprawił. Prezenty oczywiście będą. Pozdrawiamy wszystkich uczestników minikonkursów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.09.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Oho, czyżby Redakcja była w jakimś dołku ? Jesli tak, to życzymy szybkiego powrotu do optymizmu : ŻYCIE JEST PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 09.09.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Hmm, ja ostatnio hurtem dostałam dwa prezenty: parasol i torbę (oba wyśmienitej jakości ). Ale ponieważ apetyt rośnie w miarę jedzenia, poszukuję teraz sposobu na zdobycie kubeczka. Bez kubeczka Muratora moje inwestorskie życie jest niepełne . No i zastanawiam się, czy Droga Redakcja czasem nie zamierza pójść za radą Kasiorka i wprowadzić segregatory na Muratory (ale mi się rymnęło)? Byłoby to bardzo wskazane, bo już mi się Muratorki z półki wysypują... Cztery roczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 09.09.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Ja podobnie jak Magmi: torba i parasol.Kubeczka wyglądam i wygladam, ale na próżno (jak na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 09.09.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Przepraszam w zeszłym tygodniu nie pisalem bo byłem chory....mam zwolnienie ....Ja mam parasol, który sie nawet juz kilkakrotnie przydal i jestem bardzo zadowolony, ze moge miec parasol z logo muratora, i jak Redakcja obiecuje dac nagrode to zawsze dotrzymuje słowa i daje.To byłem ja Darth_Maul Trener 2 Klasy...Łubu dubu łubu dubu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 10.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ja również podobnie jak Wowka mam 3 kubki i niedawno przyszedł parasol. To fakt, nie jest żółty tylko niebieski /granatowy?/. Jak widzę brakuje mi torby. muszę się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.09.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Jak przez mgłę pamietam post z początku ubiegłego roku gdy "ktoś" pisał "coś" o koszulkach z nadrukiem Muratora. Ma taka ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.09.2003 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A ja mam jeden kubek w domu i drugi ...,,W drodze" , Właśnie kombinuję gdzie tu wygrać parasol...jesień idzie... Redakcjo - uhonoruj Noela za jego poezję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.09.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ja mam śliczną torbę i parasol w drodze - cierpliwie czekam a deszcz zaczyna już padać. Mam nadzieję, że parasol dojdzie zanim się na dobre rozpada... Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts