aha26 10.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a ja nie mam zadnego prezentu nawet takiego najmniejszego i strasznie mi smutno z tego powodu Aha26 masz teraz okazję. Są dwa nowe konkursy, weź udział jestem pewna, że Ci się uda pozdrawiam i życzę wygranej Edzia Dzieki Edzia chyba sprobuje,moze sie uda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Dzieki Edzia chyba sprobuje,moze sie uda!!! Na pewno się uda , trzymam kciuki i życzę Ci aby pod Twoją wypowiedzią znalazł się ten oto tekst : NAGRODA! PROSIMY O ADRES pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.05.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Droga Redakcjo !!! Czekam i czekam na ta moja nagrode i nic,no nie moge sie juz doczekac!!!.Prosze o przyspieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 27.06.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 a ja nic jeszzce nie mam:( ale zaraz lece zobaczyc konkursy Moze uda sie coś wygrac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.06.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ciągle tyle samo-ZERO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.06.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ciągle tyle samo-ZERO! ja tez mam "0" pattaya - moze staj kolo mnie, a przed nami niech stanie ktos kto ma juz "1" - razem bedziemy mieli 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.06.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Musi podpadliśmy. Nie lubią nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 27.06.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 ja mam ze trzy obiecane (za konkurs foto, za pokazanie gęby, za złotą czcionkę), z czego dostałem jeden, bo wymęczyłem i wysępiłem. Pozatym ze dwa razy wysyłałem adres redakcji, na jej wyraźną prośbę (ostatnio ze dwa miesiące temu). I tyle. Ponieważ do tej pory kubek mi się nie stłukł nie upominam się jakoś o kolejne. Ale ja sobię to wszystko konotuję w moim kajecie, moich kochani, nie myślcie sobie, o nie! Nie ujdzie wam to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Trochę to trwało, ale lista nagrodzonych już się zapełniła - adresy i upominki trafiają do działu pocztowego. Pozdrawiamy i... wyglądajcie listonosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 jesli chodzi o prezenty to ja dostałem ostatnio bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.07.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 jesli chodzi o prezenty to ja dostałem ostatnio bana to nie prezent -to wyroznienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 jesli chodzi o prezenty to ja dostałem ostatnio bana to nie prezent -to wyroznienie A to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a do tego jakies 200 zapiskow mi wcieło pewnie Admin chciał tym umotywować że jest potrzebny swoim szefom ....kto wie moze podwyzke dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 a do tego jakies 200 zapiskow mi wcieło pewnie Admin chciał tym umotywować że jest potrzebny swoim szefom ....kto wie moze podwyzke dostał dam Ci moich -zadowolony? masz tu i nie mazac sie , bo jak baba narzekasz !!!! Dostal nie dostal i tak sie nie dowiesz , wez sie za budowe , praca czlowieka uszlachetnia i na narzekanie sily nie ma A Ty jak w 1 kasie -plose panio , a admin to ... mnie nie lubi!!! a jak Ciebie mozna lubic , no powiedz? za dobrze gadasz !!!! Rozczochrancu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Słusznie. Nie rycz 3M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.07.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Poki co to 2m ....sny wizjonerskie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.07.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Nie zaobserwowałem.A może siedemup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kailash 17.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale tego gadżetu nie ma chyba nikt... http://www.allegro.pl/item98934720_prezent_dla_boba_budowniczego_miarka_muratora_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kailash 17.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 to nie jest pseudoreklama, miarka będzie moja, mam już kubeczek czapeczkę i parasolek. Ma ktoś tą miarkę, chętnie odkupię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Może to nieładnie się chwalić ale mam 2 kubki i ...... ekspres ciśnieniowy, który wygrałam w konkursie. Raczej długo bym sobie takiego nie kupiła. Zawsze są ważniejsze wydatki. Bardzo się z tych prezentów cieszę. Pozdrawiam i bierzcie udział w konkursach. Mnie się udało czego i wam życzę. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts