Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile macie prezentów od Muratora ?

Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzieki Edzia chyba sprobuje,moze sie uda!!! :wink:

Na pewno się uda :D , trzymam kciuki i życzę Ci aby pod Twoją wypowiedzią znalazł się ten oto tekst : NAGRODA! PROSIMY O ADRES

pozdrawiam

Edzia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
ja mam ze trzy obiecane (za konkurs foto, za pokazanie gęby, za złotą czcionkę), z czego dostałem jeden, bo wymęczyłem i wysępiłem. Pozatym ze dwa razy wysyłałem adres redakcji, na jej wyraźną prośbę (ostatnio ze dwa miesiące temu). I tyle. Ponieważ do tej pory kubek mi się nie stłukł nie upominam się jakoś o kolejne. Ale ja sobię to wszystko konotuję w moim kajecie, moich kochani, nie myślcie sobie, o nie! Nie ujdzie wam to!

• 2 weeks później...
a do tego jakies 200 zapiskow mi wcieło :D

pewnie Admin chciał tym umotywować że jest potrzebny swoim szefom ....kto wie moze podwyzke dostał :roll:

dam Ci moich -zadowolony? :lol:

masz tu i nie mazac sie , bo jak baba narzekasz !!!!

Dostal nie dostal i tak sie nie dowiesz , wez sie za budowe , praca czlowieka uszlachetnia

i na narzekanie sily nie ma :lol: :lol: :lol:

A Ty jak w 1 kasie -plose panio , a admin to ... mnie nie lubi!!!

a jak Ciebie mozna lubic , no powiedz?

za dobrze gadasz !!!! :wink: Rozczochrancu :lol: :lol:

• 9 months później...
  • 1 month później...
Może to nieładnie się chwalić ale mam 2 kubki i ...... ekspres ciśnieniowy, który wygrałam w konkursie. Raczej długo bym sobie takiego nie kupiła. Zawsze są ważniejsze wydatki. Bardzo się z tych prezentów cieszę. Pozdrawiam i bierzcie udział w konkursach. Mnie się udało czego i wam życzę. Asia :lol: :lol: :lol: