Alanta 03.10.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Majka, jak Ty to zrobiłaś, moje wypowiedzi były dosyć czesto cytowane, a kubek dostałam jeden . Znajomości jakieś masz w Redakcji, czy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.10.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Znajomości brak, bo torby nie dostałam /zresztą nie wiem, za co dawali /. Kubki są już wiekowe, z początków forum - dostawałam maila do biura, że czeka mnie nagroda i podawałam adres. Kubek jakoś do mnie trafiał , chociaż po dłuuuuższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 03.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ja się jeszcze żadnej nagrody nie doczekałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 03.10.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Wnioskujemy o nagrodę dla HenoK - myślę, iż Wielu mnie wspomoże - toć należy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Alanto, my tak jak Ty.Mimo,że obojgu obiecano kubasy,dostaliśmy jeden. I to w śmiesznych okolicznościach.Był taki wątek,co nasze dzieci na to (na budowę) Przychodzi przesyłka na nas oboje (ja i ckwadrat) z listem:"Dla troskliwych rodziców" A w środku ...jeden kubek. Redakcja widocznie uznała,że nie tylko troskliwi, ale też niezwykle zżyci ze sobą pijemy sobie z dziubka (jednego).Nie pomyślała jednak,że taki jeden kubek może być zarzewiem zatargów między troskliwymi rodzicami. Pozostałych obiecanych kubków (chyba dwóch) nie otrzymaliśmy. Mówi się trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.10.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A w środku ...jeden kubek. Może drugi "dostał nóg" po drodze My się o kubek nie kłócimy, ale tylko daltego, że Marek ma swoje ulubione inne kubasy. Ale widzę już zakusy córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.10.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 Dzisiaj stuknęła mi 500 ,Redakcjo Kochana myślę że to dobry pomysł abym poprosiła o kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 11.10.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Komunikat o nagrodzie był. Pchnąłem info do redakcji, ale nie otrzymałem potwierdzenia. Chyba, że taka jest norma:D to wygląda Leszku na norme, mam kubek i obiecaną torbe - za " pożytecznych na forum " ... ( na meila równieżnie otrzymałem potwierdzenia) próbuj Kasiorku - może Tobie się uda coś doprosić p.s. nie upadaj na duchu - uzbrój się w cierpliwość ... może się uda ? życze powodzenia pozdro sku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 20.10.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Wnioskujemy o nagrodę dla HenoK - myślę, iż Wielu mnie wspomoże - toć należy się Dzięki wsparciu Noela i nie tylko, doczekałem się nagrody od Muratora - od dziś mogę paradować z parasolem firmowym Wydawnictwa Murator. . Na kubek jeszcze czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.10.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Gratulecje Heńku! Komu jak komu, ale Tobie się należy! A ja dowiedziałam się od p. Paplińskiego, że nie ma już kubków za 500 wiadomości ale obiecał mi mimo to wysłać Jak otzrymam pochwalę się. Narazie będę dzielnie ćwiczyć się w cnocie cierpliwości (przyda się na budowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ja też jeszcze nie mam żadnej nagrody, ale w końcu dopiero zaczynam Może kiedys się doczekam. HenoK gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.10.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 A do mnie dotarł właśnie drugi kubek... Więc mam już trzy nagrody, bo dopiero co otrzymałem również PARASOL... Dziękuję szanownej REDAKCJI!!! (i już kombinuję jak by tu wejść w posiadanie TORBY... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Do mnie tez dotarl dzis drugi kubek, hura! dziekuje bardzo Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 23.10.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 poszkodowane - krasnale też kochają kawę a tu nawet MUR-kubka nie ma nic tylko płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.10.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Oj, posypały się nagrody jak jabłka w sadzie na jesieni. Dotarł do mnie kubek. Dziękuję serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Do mnie też trafił kubek, chociaż lepsza byłaby nazwa qbas, bo mały to ci on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.10.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 tdxls - wchodzi prawie...całe piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 27.10.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Krystian i oto chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 28.10.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Do mnie też doleciał w końcku qbełek Ale ogromniasty :P Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.10.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Jak przez mgłę pamietam post z początku ubiegłego roku gdy "ktoś" pisał "coś" o koszulkach z nadrukiem Muratora. Ma taka ktoś jeszcze? Ja mam takowy ale nie od Redakcji A poza tym dwa kubki i parasol - od Redakcyi A poza tym jakiś breloczek do kluczy, nozyki do tapet, baloniki... ops! Już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts