Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile macie prezentów od Muratora ?

Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Znajomości brak, bo torby nie dostałam /zresztą nie wiem, za co dawali :lol: /. Kubki są już wiekowe, z początków forum - dostawałam maila do biura, że czeka mnie nagroda i podawałam adres. Kubek jakoś do mnie trafiał :D , chociaż po dłuuuuższym czasie.

Alanto,

my tak jak Ty.Mimo,że obojgu obiecano kubasy,dostaliśmy jeden.

I to w śmiesznych okolicznościach.Był taki wątek,co nasze dzieci na to (na budowę) Przychodzi przesyłka na nas oboje (ja i ckwadrat) z listem:"Dla troskliwych rodziców" A w środku ...jeden kubek.:D

Redakcja widocznie uznała,że nie tylko troskliwi, ale też niezwykle zżyci ze sobą pijemy sobie z dziubka (jednego).Nie pomyślała jednak,że taki jeden kubek może być zarzewiem zatargów między troskliwymi rodzicami.;)

:D

Pozostałych obiecanych kubków (chyba dwóch) nie otrzymaliśmy.

Mówi się trudno.

:D

Komunikat o nagrodzie był. Pchnąłem info do redakcji, ale nie otrzymałem potwierdzenia. Chyba, że taka jest norma:D

to wygląda Leszku na norme, mam kubek i obiecaną torbe - za

" pożytecznych na forum " ...

( na meila równieżnie otrzymałem potwierdzenia)

próbuj Kasiorku - może Tobie się uda coś doprosić

p.s.

nie upadaj na duchu - uzbrój się w cierpliwość ... może się uda ? :wink:

życze powodzenia

pozdro

sku ...

• 2 weeks później...
Wnioskujemy o nagrodę dla HenoK - myślę, iż Wielu mnie wspomoże - toć należy się :D :D :D

Dzięki wsparciu Noela i nie tylko, doczekałem się nagrody od Muratora - od dziś mogę paradować z parasolem firmowym Wydawnictwa Murator. :D .

Na kubek jeszcze czekam :cry: .

Gratulecje Heńku! Komu jak komu, ale Tobie się należy!

A ja dowiedziałam się od p. Paplińskiego, że nie ma już kubków za 500 wiadomości :cry: ale obiecał mi mimo to wysłać :lol: Jak otzrymam pochwalę się. Narazie będę dzielnie ćwiczyć się w cnocie cierpliwości (przyda się na budowie)

Jak przez mgłę :-? pamietam post z początku ubiegłego roku gdy "ktoś" pisał "coś" o koszulkach z nadrukiem Muratora. Ma taka ktoś jeszcze?

Ja mam takowy ale nie od Redakcji :roll: A poza tym dwa kubki i parasol - od Redakcyi 8) A poza tym jakiś breloczek do kluczy, nozyki do tapet, baloniki... ops! Już ich nie ma :cry: