minuszka 02.03.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 a ja czekam na obiecany parasol . Czekam..... czekam.... i .... czekam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.03.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 A jak mam potraktować koszulke z logo muratora którą "wyrwaliśmy" na koniec spotkania w w-wie od redakcji? prezent? darowizna? myto? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 03.03.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 A jak mam potraktować koszulke z logo muratora którą "wyrwaliśmy" na koniec spotkania w w-wie od redakcji? prezent? darowizna? myto? :D No, skoro wyrwaliście... To były po prostu : ŻEBRY ,hi,hi pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 29.04.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A jak mam potraktować koszulke z logo muratora którą "wyrwaliśmy" na koniec spotkania w w-wie od redakcji? prezent? darowizna? myto? :D hehehe Może jako łup wojenny? Dobrze że redakcja uratowała skalpy Niestety u mnie ciągle miejsce na kubeczek czeka, ale pocieszam się że nie mam szczęścia w loteriach i totku za to mam dwie cudowne dziewczyny w domu dla których jestem gotów latac na wszystkie fuchy i robótki aby ten nasz domek jak najszybciej stanął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 04.05.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Łomatko! Jakby tak dobrze policzyć to będę miał już więcej niż 5 prezentów, bo: 1. Kubek za 300 postów 2. Kubek za publikację wypowiedzi w Muratorze 3. Parasol za konkurs "Mój najpiekniejszy dzień" 4. Koszulka zdarta z Naczelnej Gadziny 5. Zestaw nagród za konkurs na spotkaniu w lutym (kaseta, gazety, tuba - świetnie się nią dzieci bawią ) 6. OBIECANA nagroda za konkurs wiedzy o budownictwie (ciekawe kiedy przyjdzie i co to będzie bo zapowiadali betonowe butki ) 7. Gadżety zdobyte na targach, a to: nożyki do tapet, breloczki do kluczy, baloniki... i to wszystko z LOGO Ale do ankiety się nie dopiszę bo już nie działa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 08.05.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Są dwie nagrody oficjalnie przyznane. Nie mam ich jednak fizycznie. Więc co ja mam odpowiedzieć, no co ? Są , a jakoby ich wcale NIE BYŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 08.05.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 1. Kubek za 300 postów 2. Kubek za publikację wypowiedzi w Muratorze 3. Parasol za konkurs "Mój najpiekniejszy dzień" 4. Koszulka zdarta z Naczelnej 5. Zestaw nagród za konkurs na spotkaniu w lutym 6. OBIECANA nagroda za konkurs wiedzy o budownictwie 7. Gadżety zdobyte na targach, a to: nożyki do tapet, breloczki do kluczy, baloniki... i to wszystko z LOGO Będziesz mógł robić już niedługo wystawy tych gadżetów (tak jak robią ci, co zbierają zabawki z kinderniespodzianek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.05.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Już zrobiłem Zdobią mi kuchnię, no może z wyjątkiem Koszulki Zdartej z Naczelnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koteczka7 11.05.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Ja prezentu nie dostałam (wogule ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jutta 28.05.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Hurrraaaa !!! a ja dostałam od Redakcji kubek a wlasciwie ogromniasty kubas co to z niego cała rodzina sie napije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 28.05.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Hmm, nowa kuchnia zamówiona, mają być jakieś fajne lampki, okap wyspowy. Do kompletu przydałby się kubeczek, może gdzieś redakcja takowy znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 28.05.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 A ja dzisiaj też dostałam kubeczek tak samo ogromniasty. Nie będę musiała często mężusiowi kawki robić na budowie. Zrobi się raz i na pół dnia wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 28.05.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.05.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Faktycznie .. kubek jest ogromiasty.. ale to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 A mnie Redakcja kubeczkiem nie obdarowała, ale marzę, że sie zdarzy.... .....taki mały, żółty cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Dostałam piękny żółciutki kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.10.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 ...marzenia się spełniają, żółty kubeczek muratora stoi na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.10.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Ja tam mam przyznaną nagrodę ale do dzisiaj nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 18.11.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Ja tam mam przyznaną nagrodę ale do dzisiaj nie dostałam nie przejmuj się nasza kochana Redakcyja jest niespieszna aczkolwiek solidna, a może jakieś małe przypomnienie ? dopisuję się jako posiadacz jednego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 18.11.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 ja już dwie mam przyznane i nic nie dostałem, a tu trzeba by się streszczać, budowa się kończy (więc śmierć blisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts