kroyena 19.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 mieczu jestem gorszy o połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.11.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 0Trochę mi z tym dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.12.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 A ja nie mam ani jednego. Żeby mieć coś Muratora musiałem wylicytować Kask w aukcji dla Nikoli Klubu Łódzkiego. A buuuuuu.....nawet małego kubeczka nie mam Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.12.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Ja też nic nie mam Nawet kubeczka, nawet parasola, nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 A dziecioki zapisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.12.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Dziecioków tyż nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.12.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 No co ty? A miska dla Korusi z napisem Murator? PS. Tak wiem kiedys zginę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.12.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Może powinno się dostawać kubek za cytowanie w drukowanym Muratorze? Miałbym chyba dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.12.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 No co ty? A miska dla Korusi z napisem Murator? A wiesz, że to wspaniały pomysł! Tylko teraz to chyba do Walentynek trzeba mi poczekać. Może wtedy dostanę miskę dla męża z napisem murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.12.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Może powinno się dostawać kubek za cytowanie w drukowanym Muratorze? Miałbym chyba dwa pattaya - kiedyś się dostawało za to kubki. Teraz już nie a szkoda bo i ja bym jeden dostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.12.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Huuuurrrraaaa !!! Kubek dostałam !! Właśnie tyle co listonosz przyniósł - ŚLICZNY , CZERWONIUTKI !!! Lecę kawunię sobie w nim zaparzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.12.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Teraz mogę powiedzieć : mam 1 prezent .... Nie ma to jak ; ciepły , słodki smak spijany z czerwieni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.12.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 No i ja dostałem! Bardzo ładny, świętomikołajowy kolor!Co prawda przyszedł na stary adres (bo od 2,5 tygodnia mieszkam już w nowym domu), ale szczęśliwie jeszcze miałem klucze do skrzynki i po odstaniu pół godziny w 2 kolejkach na poczcie (bo najpierw stanąłem nie do tej co trzeba) - zajrzałem do pudełeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 22.12.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 No właśnie zaparzyłem pierwszą herbatę w kubku muratorowym - i musiałem wylać - rozszedł się smród jakiejś farby.nie wiem, czy to czerwone śmierdzi, czy ten biały nadruk. Mam nadzieję, że to tylko ten napisik "murator" tak daje. Póki co zalałem jeszcze raz samym wrzątkiem i zostawiłem do wyśmierdzenia. Najwyżej sobie postawię i będę oglądał ten kubek pijąc herbatę z innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A ja jeszcze nigdy nic nie dostałam od Muratora i w ogle jeszcze nic nie wygralam Mamm tylko nadzieje ze mnie ktos kiedys doceni.... 2 polowa Wojty'ego PROSIMY O ADRES. REDAKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 26.01.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ja stety dostałem kubek jako przeprosiny za nieotrzymanie jednego z prenumerowanych numerów Muratora. Jest duży i żółty w sam raz dla Wielkich Panów Fachowców Wykonawców! Od razu wiedzą z kim mają do czynienia! Ludzie to działa jak cholera na nich. Takie prezenty bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 31.01.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A ja mam piękny kask żółciutki....Niestety "na szczęćie" oprócz porządkowania terenu i małego wykańczania garaży, za dużo u mnie do roboty już nie ma. Ale siostra pewnie niedługo wbije pierwszą łopatę, więc będzie komu przekazać... Dziękuję i pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Wiecie co ? !!! Właśnie listonosz przyniósł paczuszkę – a w niej CUDNĄ CZERWONĄ CZAPECZKĘ !!!! Córcia wygląda w niej przesłodko ... ja też nie omieszkałam przymierzyć : nie powiem – w czerwonym mi całkiem do twarzy . Jest śliczna . Dziękuję Redakcjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.02.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Osowa!Czy Ty masz jakieś chody w redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 01.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Eee tam zaraz chody ... uczciwie zapracowałam – to wygrany konkurs jakby kto pytał ... Trzeba się udzielać Pozdrawiam pijąc z czerwonego kubeczka w czerwonej czapeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts