Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile macie prezentów od Muratora ?

Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile sztuk gadżetów z Muratora dostaliście ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

No i ja dostałem! Bardzo ładny, świętomikołajowy kolor!

Co prawda przyszedł na stary adres (bo od 2,5 tygodnia mieszkam już w nowym domu), ale szczęśliwie jeszcze miałem klucze do skrzynki i po odstaniu pół godziny w 2 kolejkach na poczcie (bo najpierw stanąłem nie do tej co trzeba) - zajrzałem do pudełeczka.

No właśnie zaparzyłem pierwszą herbatę w kubku muratorowym - i musiałem wylać - rozszedł się smród jakiejś farby.

nie wiem, czy to czerwone śmierdzi, czy ten biały nadruk. Mam nadzieję, że to tylko ten napisik "murator" tak daje.

Póki co zalałem jeszcze raz samym wrzątkiem i zostawiłem do wyśmierdzenia. Najwyżej sobie postawię i będę oglądał ten kubek pijąc herbatę z innego.

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Ja stety dostałem kubek jako przeprosiny za nieotrzymanie jednego z prenumerowanych numerów Muratora. Jest duży i żółty w sam raz dla Wielkich Panów Fachowców Wykonawców! Od razu wiedzą z kim mają do czynienia! Ludzie to działa jak cholera na nich. Takie prezenty bardzo lubię.

Wiecie co ? !!!

Właśnie listonosz przyniósł paczuszkę – a w niej CUDNĄ CZERWONĄ CZAPECZKĘ !!!!

Córcia wygląda w niej przesłodko ... ja też nie omieszkałam przymierzyć : nie powiem – w czerwonym mi całkiem do twarzy .

Jest śliczna . Dziękuję Redakcjo