pattaya 01.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mnie to powinni dać w nagrodę za upierdliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 01.02.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 coś w tym jest Szczególnie jeśli chodzi o ten wątek o porównaniu cen ogrzewania z różnych nośników energii.....redakcjoooooooo....usłysz Patayę PS. Tylko trochę żartowałem Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No to ja tez sie pochwale.. też dostałem czapeczke.. fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Mam pomysł na akcję....może powklejamy w obrazkach koło nicka zdjęcia w czapecazzkach, kaskach, z kubkami....? Co Wy na to? Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tommco: masz na myśli coś takiego?http://212.244.189.200/pics/czapka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.02.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Fajny pomysł... Ciekawe zdjęcie by mi wyszło z 3 kubkami w rękach, w kasku pod parasolem, ze specjalnym numerem M z okazji Dnia Kobiet, pod druga pachą Kuchnie i łazienki, no a gdzie przyczepić magnesiki I to wszystko, chyba, że o czymś zapomniałam Ale się obłowiłam co? pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 maksiu no a jak....tylko włąśnie nie wiem, czy niektóre osoby nie są za bardzo przywiązane do swoich "ikonek"...bo ta Twoja to jest już niemalże kultowa PS. Nie ma co, w czerwonym Ci do twarzy EDZIA Co by tu nie mówić, należało Ci się A magnesiki....mhhh....mogą posłużyć za bieliznę.... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Maksiu super. Taka jazzy jest ta czapeczka. .No a Ty w tej czapeczce..brak mi słów zachwytu Praktyczny prezent na zapowiadane bardzo upalne lato, co by słoneczko na główkę nie zaszkodziło pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tommco: masz racje.. nie zamierzam pozbywac sie swojej "kultowej" ikonki... dlatego zdjecie wkleilem w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Edziu: a co do praktycznosci prezentu... to jak najbardziej, napewno sie dobrze przysluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Tommco: masz racje.. nie zamierzam pozbywac sie swojej "kultowej" ikonki... dlatego zdjecie wkleilem w tym wątku No i tak trzymaj, bo oddałam swój głos na Twoją ikonkę jako najzabawniejszą... A magnesiki....mhhh....mogą posłużyć za bieliznę.... T. Tommco świetny pomysł, że też na to sama nie wpadłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Widzicie – a moja córcia wpadła wczoraj zaraz po przyjściu paczki na ten pomysł . ( Bystra , no nie ? ) I zrobiła mi zdjęcie , ale nie wiem czy wklejać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 osowa - wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 osowa Nie daj się prosić!!!! Sama mówiłaś, że w czerwonym Ci do twarzy Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.02.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ja chyba będę miała pierwszy prezent, bo własnie się dowiedziałam że wygrałam teraz czekam na niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 03.02.2005 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 osowa Nie daj się prosić!!!! Sama mówiłaś, że w czerwonym Ci do twarzy Pozdrawiam T. Dobra ... skoro tak ładnie prosicie.... proszę bardzo - zaraz wklejam : ... http://foto.onet.pl/upload/0/12/_416405_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 No prosze... Osowa się ujawniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 03.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ja Cię kręce... Na serio Ci do twarzy w czerwonym. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Oj twarzowe te czerwone czapeczki - i kobietom i mężczyznom w nich do twarzy.Fajnie wyglądasz osowa.pozdrawiamEdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Kochana Redakcjo.. proszę bardzo ślicznie o jeszcze dwie czapeczki, jedną dla Tommco i drugą dla Edzi.... prosze prosze prosze....z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie prośby pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts